151053-sthlmsHudoSpa

Alla kan få en vacker och fin hud

Ansiktsbehandling, massage eller permanenta ögonfransarna? På Stockholms Hud & Spasalong finns det mesta inom hudvård. Genom att vara flexibel för kundernas önskemål erbjuds såväl behandlingar på plats som att kunder kan boka in egna mingelkvällar med fokus på hudvård och smink.

Salongen ligger centralt på Kungsholmen i Stockholm, och arbetar utifrån ett holistiskt synsätt där välbefinnandet sätts i fokus.
   – Jag är lyhörd till kundernas önskemål och väldigt noggrann med att mina kunder känner sig nöjda efter behandlingstillfället. Nu är jag mitt under planeringfasen för att lägga upp events eller temakvällar som privatpersoner eller företag kan boka, säger Jennifer Koljonen, som driver Stockholms Hud & Spasalong.

Fokuset kommer att ligga på hudvård och smink. Tanken med mingelkvällar är att kunderna ska få vara med och testa produkter, samtidigt som de får lära sig något nytt och njuta av varandras sällskap tillsammans med lite tilltugg. Jag har nu två mingelkvällar per år för mina kunder.
   – Det är bara fantasin som sätter gränser för vad som går att göra.

Hudskola för unga
Jennifer Koljonen började intressera sig för kroppens funktioner redan i skolåldern. Hon studerade på omvårdnadsprogrammet i gymnasiet och fortsatte sina studier på Umeå Universitetet på Arbetsterapeutprogrammet några år efter studenten. Hon har arbetat inom sjukvården sedan gymnasietiden. I dag driver hon sin egen hudvårdsalong och erbjuder sina kunder såväl hudvårdsbehandlingar, ögonfransböjning och sminkning, som massage och vaxning. Hennes främsta önskemål är att fler ungdomar ska få upp ögonen för professionell hudvård.
   – Min dröm är att få jobba med ungdomar och visa dem hur viktigt det är att ta hand om sin hud redan vid tidig ålder, vilket jag inte fick. I tonåren får många ungdomar problem med akne, då är det bra att de har kunskap om hudvårdsrutiner, kost med mera. Som vi lever i dag, med mycket tid framför datorskärmar och UV-ljusrör, påverkas huden negativt. För att inte tala om allt socker som vi proppar i oss. Det är något som vi alla behöver tänka på, förklarar Jennifer.

Möter människor som vill prata
Som ITEC-diplomerad hud- och spaterapeut menar Jennifer Koljonen att det är viktigt för alla att ta hand om huden och att det inte räcker att gå på ansiktsbehandling sporadiskt om man vill få en frisk hy. Det krävs att man fortsätter med bra rutiner och produkter i hemmet. Ett besök hos Stockholms Hud- & Spasalong kan dock ge en nyttig grundkunskap, eftersom ägaren med sin gedigna erfarenhet har förmågan att hjälpa människor till ett bättre välmående utseende.
   – Många som kommer hit vill förutom att bli fina även prata av sig. En av mina styrkor är att jag har varit i vårdbranschen länge och är van vid att möta människor i olika lägen. Dessutom anpassar jag mig alltid efter huruvida kunden vill att jag ska prata eller bara ha en lugn stund, menar Jennifer, som är väldigt målinriktad.

Mesoresurfacing TM – senaste nyhet från pH formula
– Jag vill göra det bästa för varje person och ser till att behandlingen ger resultat, säger Jennifer Koljonen.

Dessutom ser hon hela tiden till att uppdatera utbudet, för att ständigt kunna erbjuda sina kunder de senaste och effektivaste metoderna.
   – Nästa steg är att lansera MesoresurfacingTM, behandlingen som är framtagen för att skapa mikroskopiska kanaler tillsammans med M.E.S.O. glow device-roller, vilket stimulerar det naturliga försvarssystemet för att reparera och producera collagen samt proteiner på behandlingsområdet. Eftersom det händer mycket nytt i branschen tycker jag att det är viktigt att även Stockholms Hud- & Spasalong hänger med i den utvecklingen, samt att jag vidareutbildar mig kontinuerligt.

Läs mer...

2015-02-04 11:30

193005HS11

Upplev autentisk 1700-tals slottsmiljö

Artikel Vilken weekend och vilket evenemang som helst lyfts av att förläggas i en romantisk slottsmiljö. Som lite extra krydda kanske du får besök av Husbyspökena på rummet.
193004 JM1

Söderköpings Caféprofiler – Lisbeth och Kenth

Artikel De två charmigaste caféerna i Söderköping drivs av Lisbeth Tornelid och hennes man Kenth, Farmors café som ligger i Kanalhamnen i Söderköping och Café Jägmästargården på parets gård i Lund, som ligger...
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

_Jimmy1

Jimmy Schönning

Njutbart hemma!

Marre1_webb

Mästerfrisören Marre

Har aldrig en dålig dag

Arkiv