185005 AA2

”Inom affärsjuridik har vi både kunskap och kundskap”

Juridik kan vara komplext, omfattande och inte minst svårtolkat. Söker du juridisk rådgivning, gör du klokt i att anlita en advokat som är specialiserad på just det område du behöver hjälp inom.

– Att arbeta nära våra kunder är vårt signum, säger Stefan Börjesson, VD. Det ger oss inte bara förståelse och kunskap. Det ger oss också ovärderlig kundskap. En viktig byggsten för att dina affärer blir bra affärer.


Ahlford Advokatbyrå i Uppsala är specialiserade på affärsjuridik och erbjuder problemlösning och möjligheter för privat och offentligt näringsliv. Byråns allmänna inriktning är affärsjuridik, tvistelösning i olika former samt konkurs, obestånd och rekonstruktion av företag. Särskilt fokus ligger på ägarledda företag, life science-området, fastighets- och byggbranschen och offentlig verksamhet. 


Ahlford är främst verksamma i Mälardalen med betoning på Uppsalamarknaden, där också huvudkontoret ligger.


– Fastighet och entreprenad har varit ett av våra expertområden ända sedan starten. Under åren har vi byggt upp en stabil branschkunskap och stor förståelse för själva affären. Ska slutresultatet bli bra krävs att affären står på trygg juridisk mark. Företagande och entreprenörskap i alla dess former ligger oss också varmt om hjärtat. I ägarledda företag – det egna familjeföretaget eller det större koncernföretaget med många anställda – är förutsättningarna ofta speciella. Det är inte ovanligt att ägarna har ett flertal roller och funktioner. Vi vet vad det innebär och oavsett vilken roll du har, ger Ahlford dig råd, stöd och verktyg för att lyckas i din affärsverksamhet.


185005 AA1


Inom offentlig verksamhet – ett område lika stort som en kommun, ett län, en stat – och allt som ryms där inom, har Ahlford Advokatbyrå arbetat med de stora breda frågorna, liksom när- och skärskådat komplicerade frågor på detaljnivå.


– I vårt juridiska arbete bidrar vi också till att underlätta och göra samarbeten mellan sjukvården och näringslivet möjliga. Det leder i slutändan till en bättre sjukvård, ökad patientnytta och en friskare värld.


Som kund hos Ahlford får du alltid tillgång till senior rådgivning i kombination med specialistkunskap inom de olika rättsområden som kan bli aktuella.


– På Ahlford anser vi att vi har ett åtagande som sträcker sig utanför vårt verksamhetsområde. Därför har vi ett långvarigt och starkt engagemang i det lokala närings- och föreningslivet i Uppsala. Vi är engagerade i ett flertal näringslivsnätverk med tonvikt inom nyföretagande och innovation. Vi stöder också aktivt projekt och samarbeten som bidrar till ett attraktivt och bättre samhälle att bo och leva i.

Läs mer...

2018-09-03 15:00

193018 TTA1

”Munnen återspeglar hur kroppen mår”

Artikel En sund livsstil bidrar till en förbättrad munhälsa. ”Vi visar omsorg om patienten genom att betrakta personen ur ett mer holistiskt perspektiv”, säger tandläkare Torsten Avén.
194011 KG1

Markoolis nötter på gelatomeny med SM-status

Artikel Det har kommit en ny glasskung till stan. Gelatokungen Kenny Mattsson har startat upp en gelateria för Stockholms gelatoälskare att ta till sina hjärtan – och vilka smaklökar är inte nyfikna på Markoolis...

Faktaruta

 • Ahlford Advokatbyrå
 • Faktaruta
  Vi samarbetar och stöder bl.a.
  Företagarna
  Världsklass Uppsala
  Uppsala Innovation Centre (UIC)
  CONNECT Uppsala
  Akademiska Sjukhusets barnfond
  Stiftelsen Silviahemmet
  Gränslös fotboll
 • Några av våra kunder är:
  SH Bygg
  Akademiska Sjukhuset
  Bjerking
 • E-mail
 • Hemsida
 • LinkedIn
 • Adress:
  Fyristorg 6
  P.O. Box 1111
 • Telefon: 018-18 90 00
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

naim 4

Superdeisgnern Naim Josefi

Skapar magi.

Cecilia5

Cecilias Hed Malmström

Sveriges första kvinna på sydpolen.

Arkiv