184026 F2184026 F3

Naturen, modet och människan

Eva-Lotta Lind var tidigt ute med att starta e-handel. Så tidigt att marknaden ännu inte var mogen för det. Idag har marknaden kommit ikapp henne och hennes närvaro på webben är tydlig.

– Mode ger så mycket glädje och inspiration! Jag började arbeta med mode och kläder 2006. Sedan länge hade jag haft ett intresse av att starta ett företag, med fokus på mode och kläder. Jag kände att det saknades märken med bra kvalitet för barn och började sälja barnplagg från Esprit, berättar Eva-Lotta Lind, som äger och driver Fashionized.se.


Fashionized.se inspirerar tjejer att hitta sig själva och sin egen stil genom mode och produkter från kända märken. De erbjuder ett noga utvalt utbud av barn- och tonårskläder, men också kläder och accessoarer för kvinnor. Kläder som ska inspirera till en egen personlig stil och få dig att känna dig både bekväm och snygg i skogen och mer avslappnad inne i city.

 

– Vi vill ha en röd tråd genom alla våra märken och produkter, där vårt fokus alltid är mode. Stilrena tuffa och enkla plagg och produkter som det är lätt att bygga upp en outfit utifrån. Genom att vi tar in märken och plagg som passar ihop gör vi det enkelt för våra kunder.


Många av märkena är starkt knutna till natur, väder och vind som Didriksons, Helly Hansen och Reima. Tåliga kläder som håller länge och bidrar till omsorg om miljön. Naturen är en stor inspirationskälla för Fashionized.se. I naturen finns stunder för återhämtning. Det är en bra plats att hitta sig själv på.


Eva-Lotta har hittat drömlokalen. Här kan hon och hennes medarbetar vidareutveckla Fashionized.se och jobba vidare med event, mingel och tjejkvällar.


184026 F1


– För att besöka vårt Showroom bokar du en tid. Det finns inga speciella öppettider, vilket gör att vi har öppet nästan dygnet runt. Vår charmiga lokal ligger mitt i natursköna Eklundshof, bara ett stenkast från Uppsala city. Du kan välja mellan att gå eller cykla hit. Kommer du med bil finns det en parkering precis utanför.


Eva-Lotta som har en känsla för samtiden har också börjat arbeta med sociala medier, samarbetspartners och influencers inom mode, skönhet och hälsa. Det finns även möjlighet att hyra en kontorsplats i den nya fina lokalen.


Hon utstrålar lugn och harmoni och förklarar hur viktigt det är som företagare att vara sann mot och varsam med sig själv.


– Det som är jag kommer alltid att visa sig i företaget, säger Eva-Lotta. Därför tror jag en förutsättning är att företaget speglar den jag är som person. För att kunna möta och förstå andra människor och deras behov, är det också viktigt att vara i harmoni och kontakt med sig själv.

Läs mer...

2018-08-08 11:15

186024 DF1

”Tänk efter före – bli finare efter”

Artikel Skönhetsingreppen med Botox och Fillers ökar kraftigt. Diala Asso som driver Dialas Fillers vill att hennes kunder ska tänka till noga innan behandling. Både vad gäller resultat och kostnad.
186009 A1

Experter på framgångsrika förändringsprocesser

Artikel AS3 Transition är ett karriärrådgivningsföretag ledande i Norden inom job transition management. Som specialister på bland annat rådgivning och coaching fungerar konsulterna från AS3 som aktiva samarbetspartners...

  Faktaruta

  Spår-bild

  Podcasten Spår

  Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

  ____Sandra4_SV

  Sandra vann kampen mot cancern

  Nu vill hon stötta andra

  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  Arkiv