186056 H1186056 H3

Mötas på HUS 57

Det som händer i Ängelholm – det händer på HUS 57. Alltifrån Gåsamiddag till julshow samt ett decemberbesök av Adolphson & Falk.

– Vi brukar säga att HUS 57 är ett hotell också. Hotellet är en förutsättning för verksamheten och så adderar vi mervärde i form av bland annat event, konferenser, musikspelningar, vinprovningar och ett riktigt härligt New York-inspirerat häng, säger Mattias Frisk, delägare av Best Western Plus HUS 57 – 112 Rum & Kök.


HUS 57 har 112 sköna hotellrum i modern inredningsstil. Varma färger, sittvänliga möbler och riktigt bekväma sängar för en god natts sömn. En påkostad spa-avdelning finns, där du kan landa i den varma stilla poolen eller i en bubblande jacuzzi med plats för åtta kompisar, medarbetare eller andra på hotellet boende. För ytterligare värme finns bastun och för ytterligare avslappning en relax. Hotellgäster har fritt tillträde. Gäster utifrån är välkomna under specifika öppettider, i mån av plats och mot avgift. Vill du träna innan spa-besöket ligger gymmet på samma våningsplan.


186056 H2


HUS 57 är ett omåttligt populärt ställe för att anordna konferenser eller företagsevent och en mängd andra skräddarsydda lösningar vad gäller festligheter. En event-manager tar hand om dig och dina önskemål för alltifrån två till 300 personer. Konferensavdelningen har sju olika mötesrum i olika storlekar, med flexibelt möblemang och konferensutrustning beroende på storlek: wifi, whiteboard, bildskärm och ljudsystem. Det största rummet har en scen, ytterligare vässad teknik och biosittning för uppemot 300 personer.


– Vi ordnar det som ni behöver för att få en fantastisk upplevelse här. Önskar ni yoga på morgonen så ordnar vi det. Kanske vill ni ha en fest på kvällen med Gatsby-tema eller Grekisk afton. Det ordnar vi, skrattar Pia Hansson, delägare och gift med Mattias.


– Vi hade Audi-återförsäljaren Börjessons Bil som event-gäster här för inte så länge sedan och de rullade in två sprillans nya Audi i lounge-lokalerna.


Den högt uppskattade restaurangen arbetar utifrån konceptet hållbarhet och grönt.


186056 H4


– Köket kan exempelvis köpa ett helt lamm. Kockarna styckar detaljer, mal färsen själva och kokar buljong på benen. De bakar eget surdegsbröd varje dag. Rätterna på vår á la carte är vegetariska och så väljer du till det kött, den fisk eller fågel du önskar. Vi lägger mycket stor vikt vid grönsakerna. Upplägget blir som en HUS 57-version av share food.

Läget är makalöst. Mitt i stadens centrum, ändå nära flygplatsen och med en halvtimme i bil nås både hav, strand, skog och stad.

­


– Läget är en av våra styrkor. Vi lockar till oss turister, företagare och lokalbefolkning. Vi vill att det ska vara människor här – som finns här, arbetar här, hänger, äter, dricker och umgås i stor sett dygnets alla öppna timmar.


Paret känner extra starkt för Ängelholmsborna.

­


– Vi vill skapa ett vardagsrum, både för våra hotellgäster samt för Ängelholmsborna. Bottenvåningen är byggd som en stor öppen mötesplats med restaurang, bar, café och jättestor loungeavdelning med många mysiga miljöer att sjunka ned i. Vi vill att de som bor här ska känna att det är hit man går. Det självklara barhänget!

Läs mer...

2018-10-31 10:45

192031 SS4

Svenskt fintech-bolag utmanar fondjättarna

Artikel En trio i Göteborg har skapat verktyget som ger dig mod att börja aktiespara. Istället för att fylla bankens ficka via de avgifter den tar ut för ditt fondsparande – fyll din egen.
192035 DODO5

En uppstickare inom skönhet

Artikel Salong DoDo kickade igång verksamheten i Strömstad för sex år sedan. Tre lyxiga skönhetssalonger senare satsar David Samin på att växa.
  Marre1_webb

  Mästerfrisören Marre

  Har aldrig en dålig dag

  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  Holknekt_webb3

  Per Holknekt

  Från brädan till scenen

  Arkiv