174069 MK1174069 MK2

Magdalenas erbjuder kontorstjänster utöver det vanliga

Uppsalabaserade Magdalenas erbjuder ett unikt utbud av företagstjänster inom ekonomi, personal och kontor. Enstaka tjänster eller kompletta paketlösningar - valet är ditt!

Magdalenas Kontorstjänster startades för 35 år sedan av Magdalena Jansson själv. 


– I början skötte jag redovisningen åt min brors företag och några småföretag, sedan dess har min verksamhet vuxit och utvecklats, säger Magdalena. 


Detta är sannerligen ingen överdrift. I dag förfogar hon över flera tusen kvadratmeters kontors- och konferenslokaler samt erbjuder tjänster i form av redovisning, administration och personaluthyrning. 


– På våra kontorshotell erbjuder vi mobila respektive stationära kontor, konferens och representationslokaler samt mindre arbetsplatser i form av skrivbord i kontorslandskap, berättar Magdalena. 


Det senare är ett populärt alternativ för bland annat konsulter och projektledare som uppskattar möjligheten att på detta sätt utveckla sitt kontaktnät samt utöka sin kundkrets. 


Efterfrågan på tillfälliga arbetsplatser ökar i en rasande takt. Magdalenas Kontorstjänster är naturligtvis med på tåget. 

– Människor i dag är mycket mer mobila än förr och antalet företag som är i behov av en fast arbetsplats minskar, förklarar Magdalena. 


Företagets stora styrka hittas på det ekonomiska området. Man erbjuder alla former av auktoriserade redovisningstjänster i form av bland annat årsbokslut, skräddarsydda ekonomiska strategier samt bolagsbildningar.

Inte sällan sköter företaget hela administrationen åt sina kunder.


174069 MK3


– Det finns ingenting på det administrativa området som vi inte behärskar eller tar oss an. 


Vissa vill endast ha hjälp med lönehantering medan vi hos andra, likt en traditionell ekonomiavdelning, sköter allt som har med ekonomi och administration att göra, berättar Magdalena. 


Magdalenas Kontorstjänster tillhandahåller även kontor anpassade för dem som är i behov av att ta med sig hunden till jobbet. 


Ytterligare ett expertområde är personaluthyrning. Man tillhandhåller kompetent personal från reception till erfarna ekonomer, även pedagogisk personal för skolor.


Företagets kundregister visar på samma imponerande bredd som dess tjänsteutbud. Här hittas allt från sjukhusclowner, via cykelverkstäder till stora It-bolag. 


– Vår flexibilitet och möjlighet att skräddarsy lösningar som passar alla är en av våra absolut största styrkor, säger Magdalena. 

Läs mer...

2017-08-30 15:00

173013 MP1

Maximera dina avfallsvinster

Artikel Metallporten Återvinning är specialiserade på återvinning av all sorts metall. Med personlig service och flexibilitet som ledord hjälper de sina kunder att maximera sina avfallsvinster.
174017 VMR1

För enklaste tänkbara redovisning

Artikel Redovisning, lönehantering och momsberäkningar ingår i att driva eget företag men är sällan det man tycker bäst om. Det löser Marcus Strömberg och hans medarbetare på VM Redovisning.

  Faktaruta

  Träning_puff_webb

  Kom i form – vid en sten

  Fem enkla övningar för en finare figur.

  DriveNow_puff

  Dela bil?

  Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

  DSC_7374_webb_puff

  Går mot strömmen

  All vinst till välgörenhet – Godels unika affärsmodell skapar många frågetecken. 

  Arkiv