174069 MK1174069 MK2

Magdalenas erbjuder kontorstjänster utöver det vanliga

Uppsalabaserade Magdalenas erbjuder ett unikt utbud av företagstjänster inom ekonomi, personal och kontor. Enstaka tjänster eller kompletta paketlösningar - valet är ditt!

Magdalenas Kontorstjänster startades för 35 år sedan av Magdalena Jansson själv. 


– I början skötte jag redovisningen åt min brors företag och några småföretag, sedan dess har min verksamhet vuxit och utvecklats, säger Magdalena. 


Detta är sannerligen ingen överdrift. I dag förfogar hon över flera tusen kvadratmeters kontors- och konferenslokaler samt erbjuder tjänster i form av redovisning, administration och personaluthyrning. 


– På våra kontorshotell erbjuder vi mobila respektive stationära kontor, konferens och representationslokaler samt mindre arbetsplatser i form av skrivbord i kontorslandskap, berättar Magdalena. 


Det senare är ett populärt alternativ för bland annat konsulter och projektledare som uppskattar möjligheten att på detta sätt utveckla sitt kontaktnät samt utöka sin kundkrets. 


Efterfrågan på tillfälliga arbetsplatser ökar i en rasande takt. Magdalenas Kontorstjänster är naturligtvis med på tåget. 

– Människor i dag är mycket mer mobila än förr och antalet företag som är i behov av en fast arbetsplats minskar, förklarar Magdalena. 


Företagets stora styrka hittas på det ekonomiska området. Man erbjuder alla former av auktoriserade redovisningstjänster i form av bland annat årsbokslut, skräddarsydda ekonomiska strategier samt bolagsbildningar.

Inte sällan sköter företaget hela administrationen åt sina kunder.


174069 MK3


– Det finns ingenting på det administrativa området som vi inte behärskar eller tar oss an. 


Vissa vill endast ha hjälp med lönehantering medan vi hos andra, likt en traditionell ekonomiavdelning, sköter allt som har med ekonomi och administration att göra, berättar Magdalena. 


Magdalenas Kontorstjänster tillhandahåller även kontor anpassade för dem som är i behov av att ta med sig hunden till jobbet. 


Ytterligare ett expertområde är personaluthyrning. Man tillhandhåller kompetent personal från reception till erfarna ekonomer, även pedagogisk personal för skolor.


Företagets kundregister visar på samma imponerande bredd som dess tjänsteutbud. Här hittas allt från sjukhusclowner, via cykelverkstäder till stora It-bolag. 


– Vår flexibilitet och möjlighet att skräddarsy lösningar som passar alla är en av våra absolut största styrkor, säger Magdalena. 

Läs mer...

2017-08-30 15:00

181050 LS1

Vem sköter ekonomin på ditt bolag?

Artikel LM Ekonomi fick 2017 ett tackbrev från Näringsdepartementet för sin insats inom mentorskap. Företaget hjälper små liksom medelstora företag med allt ifrån ekonomisk rådgivning till bokslut och lägger stor...
181035 BC1

Skräddarsydd finansiering

Artikel Ibland kan det vara svårt att veta hur man ska söka lån till investeringar i sitt företag. Bridge Capital är finansbolaget som specialiserat sig på att koppla samman företag med rätt långivare och, framför...

  Faktaruta

  __MG_9672

  Från förort till finrum

  Bröderna Güven driver stans bästa krogar

  Spår-bild

  Podcasten Spår

  Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

  __ProgrammeraMera2016KarinNygards2

  Digitalisera skolan

  Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

  Arkiv