174069 MK1174069 MK2

Magdalenas erbjuder kontorstjänster utöver det vanliga

Uppsalabaserade Magdalenas erbjuder ett unikt utbud av företagstjänster inom ekonomi, personal och kontor. Enstaka tjänster eller kompletta paketlösningar - valet är ditt!

Magdalenas Kontorstjänster startades för 35 år sedan av Magdalena Jansson själv. 


– I början skötte jag redovisningen åt min brors företag och några småföretag, sedan dess har min verksamhet vuxit och utvecklats, säger Magdalena. 


Detta är sannerligen ingen överdrift. I dag förfogar hon över flera tusen kvadratmeters kontors- och konferenslokaler samt erbjuder tjänster i form av redovisning, administration och personaluthyrning. 


– På våra kontorshotell erbjuder vi mobila respektive stationära kontor, konferens och representationslokaler samt mindre arbetsplatser i form av skrivbord i kontorslandskap, berättar Magdalena. 


Det senare är ett populärt alternativ för bland annat konsulter och projektledare som uppskattar möjligheten att på detta sätt utveckla sitt kontaktnät samt utöka sin kundkrets. 


Efterfrågan på tillfälliga arbetsplatser ökar i en rasande takt. Magdalenas Kontorstjänster är naturligtvis med på tåget. 

– Människor i dag är mycket mer mobila än förr och antalet företag som är i behov av en fast arbetsplats minskar, förklarar Magdalena. 


Företagets stora styrka hittas på det ekonomiska området. Man erbjuder alla former av auktoriserade redovisningstjänster i form av bland annat årsbokslut, skräddarsydda ekonomiska strategier samt bolagsbildningar.

Inte sällan sköter företaget hela administrationen åt sina kunder.


174069 MK3


– Det finns ingenting på det administrativa området som vi inte behärskar eller tar oss an. 


Vissa vill endast ha hjälp med lönehantering medan vi hos andra, likt en traditionell ekonomiavdelning, sköter allt som har med ekonomi och administration att göra, berättar Magdalena. 


Magdalenas Kontorstjänster tillhandahåller även kontor anpassade för dem som är i behov av att ta med sig hunden till jobbet. 


Ytterligare ett expertområde är personaluthyrning. Man tillhandhåller kompetent personal från reception till erfarna ekonomer, även pedagogisk personal för skolor.


Företagets kundregister visar på samma imponerande bredd som dess tjänsteutbud. Här hittas allt från sjukhusclowner, via cykelverkstäder till stora It-bolag. 


– Vår flexibilitet och möjlighet att skräddarsy lösningar som passar alla är en av våra absolut största styrkor, säger Magdalena. 

Läs mer...

2017-08-30 15:00

183077 AC1(1)

Affärscoachen – Vi lyfter ditt resultat

Artikel ”Vi är etablerade och utmanar er – det ger resultat på halva tiden". Vi samtalar med Henrik Linder, VD på Affärscoachen och han svarar på frågan: ”Varför ska vi anlita er?”
183107 BBM3

Ögonbryn är det nya svarta

Artikel Brows by Milla på Drottningsalongen, Drottninggatan i Gävle, är specialiserad på permanent make-up för ögonbryn, så kallad 3D-bryn och microblading – nästa stora trend efter fransförlängningarna.

  Faktaruta

  Spår-bild

  Podcasten Spår

  Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

  _Anette2

  Stockholms affärsänglar

  Investerar i unga, innovativa företag

  __ProgrammeraMera2016KarinNygards2

  Digitalisera skolan

  Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

  Arkiv