183101 NMKF2183101 NMKF4183101 NMKF5

Företagsmäklare för en tryggare affär

”NMK Företagsmäklare har funnits sedan 1989. Ett av de äldsta företagen i vår nisch. Vi arbetar med överlåtelse av små och stora företag” säger Kristoffer Nordin.

– Inom restaurang och café är det rätt hög omsättningshastighet, så det blir naturligt att vi arbetar med dessa, säger Kristoffer Nordin på NMK Företagsmäklare. En restaurang i Stockholm byter ägare ungefär vart femte år, medan andra företag kanske man äger i 20-30 år.


NMK Företagsmäklare har kontor i Stockholm, Helsingborg och Göteborg och arbetar över hela landet. På företaget finns 15 personer med bred kompetens och lång erfarenhet inom samtliga verksamhetsområden. 


– Relationen med NMK Företagsmäklare börjar alltid med att en värdering görs av företaget och kommer vi överens med säljaren, så skriver vi ett förmedlingsuppdrag. Därefter bestämmer vi hur vi ska marknadsföra objektet, berättar Kristoffer, om det ska vara på den öppna marknaden, eller om säljaren önskar sekretess kring objektet. När köparen hittats hjälper vi till med kontraktsskrivning, överlåtelse av hyreskontraktet samt detaljer kring tillstånd.


183101 NMKF3


Företagets kundregister innehåller cirka 15 000 spekulanter. NMK Företagsmäklare har också en mycket aktiv hemsida, www.nmk.se, en Blocket-butik samt annonser på Objektvision.se och Bolagsplatsen.se.


– Vi är snabba att förmedla affärerna, då vi har ett stort kontaktnät, ett gediget kundregister och en aktiv marknadsföring. Vi har många återkommande kunder. Vi har till och med arbetat med familjer över generationer, berättar Kristoffer.


Inom företaget finns experter på värderingar samt företagsanalyser för att säkerställa att du som köpare får en ordentlig kalkyl och en korrekt budget. NMK Företagsmäklare erbjuder också värderingar baserade på andra behov, om du exempelvis önskar köpa ut en affärskompanjon. NMK Företagsmäklare hjälper till med myndighetskontakter vid bolagsbildning, serveringstillstånd samt frågor om miljökrav, byggnadslov och skattefrågor; skatteeffekter och vinstbeskattning. 


– Ni får en smidigare affär om ni anlitar oss, förklarar Kristoffer. Vi har kontroll på alla delar i den här typen av affärer och oavsett vad du har för behov och önskemål kan du känna dig trygg när du anlitar NMK Företagsmäklare.

Läs mer...

2018-06-18 11:30

184015 ALV1

Rent vatten – ditt ansvar

Artikel Actibloc är ett mini-reningsverk för enskilda avlopp, exempelvis för husägare eller fritidshusägare som inte har tillgång till kommunalt vattnet. Reningsverket kan installeras hos alla som har egen borrad...
184065 VI3

Egen hållbar energiproduktion med proffshjälp

Artikel Hållbarhet och energiproduktion, samt i andra änden konsumtion, kan upplevas som två ytterligheter. Vi pratar om än fler framtida elbilar som ska laddas, golv som ska värmas och ett fossilfritt samhälle,...

  Faktaruta

  • NMK Företagsmäklare
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
   Elektravägen 73
   126 30 Hägersten
  • Telefon: 08-794 08 60
  __ProgrammeraMera2016KarinNygards2

  Digitalisera skolan

  Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

  ____Sandra4_SV

  Sandra vann kampen mot cancern

  Nu vill hon stötta andra

  __MG_9672

  Från förort till finrum

  Bröderna Güven driver stans bästa krogar

  Arkiv