183101 NMKF2183101 NMKF4183101 NMKF5

Företagsmäklare för en tryggare affär

”NMK Företagsmäklare har funnits sedan 1989. Ett av de äldsta företagen i vår nisch. Vi arbetar med överlåtelse av små och stora företag” säger Kristoffer Nordin.

– Inom restaurang och café är det rätt hög omsättningshastighet, så det blir naturligt att vi arbetar med dessa, säger Kristoffer Nordin på NMK Företagsmäklare. En restaurang i Stockholm byter ägare ungefär vart femte år, medan andra företag kanske man äger i 20-30 år.


NMK Företagsmäklare har kontor i Stockholm, Helsingborg och Göteborg och arbetar över hela landet. På företaget finns 15 personer med bred kompetens och lång erfarenhet inom samtliga verksamhetsområden. 


– Relationen med NMK Företagsmäklare börjar alltid med att en värdering görs av företaget och kommer vi överens med säljaren, så skriver vi ett förmedlingsuppdrag. Därefter bestämmer vi hur vi ska marknadsföra objektet, berättar Kristoffer, om det ska vara på den öppna marknaden, eller om säljaren önskar sekretess kring objektet. När köparen hittats hjälper vi till med kontraktsskrivning, överlåtelse av hyreskontraktet samt detaljer kring tillstånd.


183101 NMKF3


Företagets kundregister innehåller cirka 15 000 spekulanter. NMK Företagsmäklare har också en mycket aktiv hemsida, www.nmk.se, en Blocket-butik samt annonser på Objektvision.se och Bolagsplatsen.se.


– Vi är snabba att förmedla affärerna, då vi har ett stort kontaktnät, ett gediget kundregister och en aktiv marknadsföring. Vi har många återkommande kunder. Vi har till och med arbetat med familjer över generationer, berättar Kristoffer.


Inom företaget finns experter på värderingar samt företagsanalyser för att säkerställa att du som köpare får en ordentlig kalkyl och en korrekt budget. NMK Företagsmäklare erbjuder också värderingar baserade på andra behov, om du exempelvis önskar köpa ut en affärskompanjon. NMK Företagsmäklare hjälper till med myndighetskontakter vid bolagsbildning, serveringstillstånd samt frågor om miljökrav, byggnadslov och skattefrågor; skatteeffekter och vinstbeskattning. 


– Ni får en smidigare affär om ni anlitar oss, förklarar Kristoffer. Vi har kontroll på alla delar i den här typen av affärer och oavsett vad du har för behov och önskemål kan du känna dig trygg när du anlitar NMK Företagsmäklare.

Läs mer...

2018-06-18 11:30

192023 BB3

”Vi är med kunderna hela livet”

Artikel En blombukett som betyder. Till ett tillfälle som betyder. Födsel, födelsedag, bröllop och begravning. Blommor är för hela livet.
192001 KM6

”En kakelugn är hemmets hjärta”

Artikel Mysfaktorn som en kakelugn ger är bombastiskt hög. Möt Emelie Jansson, en av få kvinnor i Sverige, som restaurerar och installerar gamla kakelugnar.

  Faktaruta

  • NMK Företagsmäklare
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
   Elektravägen 73
   126 30 Hägersten
  • Telefon: 08-794 08 60
  Marre1_webb

  Mästerfrisören Marre

  Har aldrig en dålig dag

  Holknekt_webb3

  Per Holknekt

  Från brädan till scenen

   _Bild 15

  Persisk Mat

  Följ med på vägen till det persiska köket

  Arkiv