174044 RR2

Med Redonomen blir redovisning roligare

Att lämna sin bokföring i andra händer kan för många kännas kvalfyllt. Med en sällan skådad kombination av yrkesskicklighet och entusiasm sprider Sanna Kihlström med kollegor på Redonomen Redovisning det förtroende och lugn som krävs.

Sanna Kihlström som äger och driver Redonomen Redovisning är ett levande bevis på att det är möjligt att se fram emot att träffa sin redovisningskonsult. 


Med entusiasm sprider hon sin passion för bokföring och entreprenörskap. Sannas glädje smittar och många kunder uttrycker hur de för första gången i sin karriär upplever mötet med sin redovisningskonsult som inspirerande. Kanske beror denna bedrift på att Sanna har egen erfarenhet av den osäkerhet som siffror och matematik kan framkalla.


– I skolan tyckte jag faktiskt inte att matematik var särskilt roligt, säger hon.


Det skulle dröja ända fram till efter gymnasiet innan hon upptäckte att siffror faktiskt var något som hon var bra på. Efter några nyttiga år som yrkesverksam i andra branscher utbildade sig Sanna till civilekonom och sedan vidare till auktoriserad redovisningskonsult, sedan dess är hon fast. 


Redonomens kunder hittas i alla tänkbara branscher och Sanna uttrycker sin stora uppskattning för variationen. 


174044 RR1


– Det är inte bara redovisningen som är så härlig med mitt yrke utan också mötet med människor och ta del av all den kunskap som de har på sitt område, säger hon. 


Redonomen erbjuder branschens alla traditionella tjänster och Sanna är mån om att hålla sig uppdaterad gällande regelverk, lagstiftning och innovation. Hon är generellt mycket positivt inställd till den digitala utveckling som pågår inom redovisningsbranschen men anser att lagstiftningen ännu inte fullt är anpassad efter den nya tekniken. 


– Jag tror verkligen på digital redovisning och använder mig själv av tekniken när det passar men jag anser att vinsterna ännu är mest fördelaktigt i de större bolagen, förklarar Sanna.


Hon snuddar vid ett av byråns kanske främsta kännetecken - förmågan att skräddarsy redovisningslösningar baserade på företagens enskilda behov. 


– Vissa kunder hjälper vi vid uppstart och bolagsbildning medan andra vänder sig till oss för avveckling och likvidering. En del aktiva företagare överlåter hela sin redovisning till oss medan andra kanske bara anlitar oss för årsbokslut eller fakturor och löner. 


Redonomen har på kort tid skapat sig ett namn som en redovisningsbyrå att lita på.

– Målsättningen är att växa och jag är på god väg, säger Sanna med ett leende.  

Läs mer...

2017-08-23 13:45

175023 PRS

Städar med kärlek

Artikel Att driva städföretag är för Patricia Rivano mycket mer än att enbart städa. Med sällan skådat engagemang möter hon sina kunder med värme och omsorg.
175088 MS3

En skola i framkant

Artikel Matteusskolan är en innerstadsskola i Stockholm vars vision är att förbereda sina elever för framtiden. Detta reflekteras av skolans slogan: Kunskap är makt.

Faktaruta

  • Redonomen Redovisning
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
    Kanalvägen 15
    18338 Täby
  • Telefon: 08-792 39 84
DSC_7374_webb_puff

Går mot strömmen

All vinst till välgörenhet – Godels unika affärsmodell skapar många frågetecken. 

DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

Träning_puff_webb

Kom i form – vid en sten

Fem enkla övningar för en finare figur.

Arkiv