186074 SB2186074 SB4186074 SB1

Hälsa som affärsplan

Må så bra som du skulle kunna göra. Stockholm Health Care erbjuder specialistläkarvård som både friskvård och sjukvård, för företag och privatpersoner, utan väntetid.

Det anrika Sturebadet, som anlades 1885, i hjärtat av Stockholm öppnade våren 2014 en Specialistläkaremottagning via bolaget Sturebadet Health Care – med en vilja att erbjuda ett helhetsperspektiv vad gäller hälsa och livsstil. Här finns en försäkringsläkarmottagning, företagshälsovård, Executive-abonnemang samt specialistläkarvård för alla.


– Vi vill ge en ökad tillgänglighet gällande specialistläkartjänster för företag och privatpersoner, säger Åke Olsson, Chefsläkare på Sturebadet Health Care. Vi erbjuder specialistläkarvård med högkompetenta läkare och korta ledtider.


186074 SB6


Sturebadet torde vara den mest etablerade spa- och träningsanläggningen i hela Sverige. En institution för återhämtning och välmående. Stockholm Health Care vill verka för att såväl privatpersoner som företag ser omsorgen om den personliga hälsan som en lika viktig del som att planera karriär och fritid. 


– Via analyssystemet Corporate Health Responsibility (CHR) undersöker vi djuplodande, hur medarbetare och organisationer mår, fysiskt, psykiskt samt psykosocialt. Resultatet sammanfattas i ”Affärsplan Hälsa”, ett tydligt redskap för företaget att strukturerat och långsiktigt arbeta framåt för effektivare och mer produktiva medarbetare och organisationer. 


Executive är en hälsovårdstjänst som inkluderar en omfattande hälsoundersökning på årlig basis. Tjänsten är ett årsabonnemang som inbegriper en dygnet-runt-tillgänglighet till läkare. 

Åke berättar att Executive-tjänsten startar med en grundlig hälsokontroll med 40 olika blodprover samt konditionstest och en livsstilsanalys. Efter blodprovsanalyser och genomgång av testerna sammanställs resultaten. I samråd med patienten läggs en individuell hälsostrategi upp med påföljande uppföljningar. 


186074 SB5


Den förebyggande hälsoaspekten är viktigt för Stockholm Health Care och de har möjligheten att kartlägga ärftlig belastning vad gäller vissa sjukdomar som exempelvis diabetes. 


– Det är lika viktigt att vårda för att fortsätta vara frisk, som att ta hand om dig när du blir sjuk.


Företaget ser även att de är en direktväg till specialistläkarvård som via landstinget ofta har en väldigt lång kötid. Åke menar att det finns fler glapp att fylla vad gäller svensk landstingssjukvård.


– Svensk sjukvård fungerar fantastiskt bra om du är riktigt sjuk. Där är vi nog världsbäst. Är du mellansjuk kanske du vill söka dig hit istället.


Medicinsk expertis i en av huvudstadens vackraste miljöer sätter Sturebadet Health Care i framkant vad gäller hälsovård och god hälsa! 

Läs mer...

2018-11-28 14:30

42826101832_84c596947e_o

Det svenska spelundret

Artikel Sverige är med i toppen bland de nationer som utvecklar flest, och bäst, dataspel. Den svenska spelsektorn är ständigt växande och den årliga tillväxttakten har sedan 2006 legat på 35 procent. Förutom...
191031 LG1

Vi bygger ut Norden

Artikel Samhället har ett stort behov av utbyggd infrastruktur och nya boenden. Linccon Groups affärsidé vilar på att tänka nytt, annorlunda och större. Med spetskompetens inom järnväg, anläggning och bygg förenar...

  Faktaruta

  • Sturebadet Health Care
  • Epost
  • Hemsida
  • Facebook
  • Adress:
   Humlegårdsgatan 17
   114 46 Stockholm
  • Telefon: 08-545 671 30
  Spår-bild

  Podcasten Spår

  Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

   _Bild 15

  Persisk Mat

  Följ med på vägen till det persiska köket

  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  Arkiv