172075 US1

Tillsammans är vi starkare

Upplands Schakt är Uppsalas största leverantör av maskintjänster. Sedan 1971 har denna ekonomiska förening förmedlat kompetenta och pålitliga maskintjänster och behärskar de allra flesta uppdrag i byggbranschen.

Upplands Schakt arbetar med ambitionen om att möta sina kunders behov och för att skapa en seriös och kostnadseffektiv kontakt mellan medlem och uppdragsgivare. Det övergripande målet är att etablera fruktbara samarbeten och långsiktiga relationer mellan dem och kunderna. En målsättning som man lyckats med.


– De flesta av våra medlemmar är kvar hos samma beställare under lång tid, berättar verksamhetschef Pelle Fredriksson och förklarar att medlemmen är den bästa reklampelaren för båda parter.


Upplands Schakt är en ekonomisk förening vilket betyder att all eventuell vinst går tillbaka till medlemmarna. Organisationsformen gör också att man kan erbjuda ovanligt bred kompetens. I dag består man av 80 medlemsföretag och 260 maskinenheter som gemensamt vänder sig till byggbolag, kommuner, mindre byggfirmor och privatpersoner.

Samtliga förare och maskiner är noga kontrollerade. Maskinerna är miljö- och kvalitetsdeklarerade och har en egen kvalitetsmanual vilken innehåller detaljer om dem, deras historik samt förarens utbildningsnivå.


172075 US2


– Alla våra förare har naturligtvis yrkesbevis men vi kräver även att de genomgår kursen ”Arbete på väg”, berättar Pelle.


Något han menar är en kvalitetsgaranti som gör föreningen till ett tryggt val för kunderna. Självklart har man även heltäckande försäkringar. Det byggs som aldrig förr i länet och efterfrågan på föreningens tjänster är stor. Uppdragsgivarna uttrycker ofta hur nöjda de är med samarbetet.


– ”Stort urval av maskiner, skickliga förare och alltid bra service” är ett vanligt förekommande

omdöme, avslutar Pelle.

Läs mer...

2017-07-31 09:00

 

Panea tar dig från tom lokal till full verksamhet.

Artikel Här finns experterna på samordning; från planering, projektering, finansiering och design till öppning. Har du en tydlig affärsidé inom hotell, restaurang, café eller bageri tar Panea dig från start till mål.
183047 MKB2

En liten pärla till skönhetssalong i Handen

Artikel MK Beauty finns i Brandbergen, Haninge. En liten personlig salong som erbjuder massage, nagelvård och makeup – med stort hjärta!

Faktaruta

  • Upplands Schakt Ek. Förening
  • E-post
  • Hemsida
  • Facebook
  • Adress:
    Timmermansgatan 18
    753 33 Uppsala
  • Telefon: 018-26 00 60
Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

Marre1_webb

Mästerfrisören Marre

Har aldrig en dålig dag

Welcome Webb3

Welcome App

Digitaliserad integration

Arkiv