183093 YP1183093 YP2

Hela Dig hos Ylva´s Plaze

”Jag tror på en helhet. Kropp och själ”, berättar Ylva Murén, ägare till Ylva´s Plaze, ”eller – hår, kropp och själ. Människan är alltid i fokus. Mitt kundklientel är alla åldrar, från små barn till hundraåringar”.

Ylva Murén har drivit salong sedan 1987. Idag driver hon Ylva´s Plaze i Spånga som enskild företagare. Hon är med i svenska Frisörföretagarna och har gesällbrev inom frisöryrket samt är väldigt öppen för utveckling inom både sitt arbete samt personligen.


Ylva´s Plaze erbjuder klippning, toning, färgning, slingor, permanent, inpackning, håruppsättning och brudhår. Hon erbjuder även skäggvård.


Helheten visar sig i Ylvas övriga behandlingar som riktar in sig på både det kroppsliga och själsliga. Hon erbjuder Mediala sittningar, Healing, BodySense (en psykosomatisk helkroppsbehandling med kläderna på), Massage, Meditation och Hudvårdsbehandling.


Ylva är utbildad och certifierad medium via Terry Evans skola, diplomerad BodySense terapeut, holistiskt hudvårdutbildad, samt massör.


183093 YP3


– Varje kund som jag möter är det viktigaste jag har just då. Jag ser aldrig mitt jobb, eller något möte som slentrian, menar Ylva. Respekten är viktig oavsett om jag jobbar med hår eller med mina mediala krafter.


Efterfrågan på hembesök ökar hela tiden. Ylva åker hem till många äldre, och andra som inte kan eller klarar av att gå ut av olika anledningar. Även äldreboenden tar hjälp av hennes  tjänster. Just nu önskar Ylva att lokalen kan växa då hon vill ha in flera medarbetare som arbetar utifrån samma tema som hon – hela dig. Men Ylva har också långsiktigare drömmar.


– Jag drömmer om att ha en liten gård med Bed`n`Breakfast där jag även bedriver retreat med behandlingar och kurser samt har några djur; några höns, getter – kanske en häst också, skrattar Ylva.

Läs mer...

2018-06-11 16:30

183101 NMKF2

Företagsmäklare för en tryggare affär

Artikel ”NMK Företagsmäklare har funnits sedan 1989. Ett av de äldsta företagen i vår nisch. Vi arbetar med överlåtelse av små och stora företag” säger Kristoffer Nordin.
184039 JM&A1

Jokkmokksföretag första-handsval i Stockholm

Artikel Jokkmokks Mark & Anläggning AB, ägs av Lennart Nilsson. ”Jag kom hit av en tillfällighet för några år sedan. Jag hade ett markföretag hemma och kom för att hjälpa till med ett tre-veckors-projekt här...

  Faktaruta

  • Ylvas Plaze
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
   Spångavägen 339
   163 46 Spånga
  • Telefon: 070-49 44 274
  __MG_9672

  Från förort till finrum

  Bröderna Güven driver stans bästa krogar

  _Anette2

  Stockholms affärsänglar

  Investerar i unga, innovativa företag

   _Bild 15

  Persisk Mat

  Följ med på vägen till det persiska köket

  Arkiv