194004 DB1194004 DB2

Biljard och bokföring - med ekonomisk rådgivning

Din redovisningsbyrå kan var den kraft som gör att du orkar stå kvar vid uppstart, eller tar ditt företag till nästa nivå. En samarbetspartner med insyn i ditt företags ekonomi, som kan affärsutveckling – och är en jäkel på biljard.

Efter gymnasietiden ville Dejan Pecirep starta eget företag. Han gick starta-eget-kurser för att förstå vad som krävdes. Ju mer han läste och lärde sig desto mer intresserad blev han av att starta eget och desto mer intresserad blev han av att fortsätta studera ekonomi. Han är utbildad civilekonom samt har en masterexamen i redovisning och ekonomistyrning. Idag driver han redovisningsbyrån Din Bokföring – en redovisningsbyrå som är både digital och personlig.


Digitalisering för ju onekligen tankarna till en struktur som är befriad från personliga möten. Helt tvärtemot hur Din Bokföring verkar. 


       – Kundrelationen är oerhört viktig, säger Dejan. Bokföringen finns redan där. Den är i sammanhanget rätt enkel. Vi finns med som ett bollplank, vi har ju redan all ekonomisk data och kunskaperna hur man tolkar den och kan därigenom erbjuda kvalificerad ekonomisk rådgivning, alltifrån uppstart av företag, till strategi, effektivisering och målsättning samt uppföljning. 


Den redovisningsbyrå som sköter ett företags bokföring ges en god insyn i hur det går för företaget. Den insynen tillsammans med kunskap i företagsutveckling gör att Din Bokföring blir en stark partner för att ditt företag ska få extra stöd i att utvecklas och att växa. 


       – Vi arbetar med många nyföretagare och start-ups. De kanske precis har slutat högskolan, jobbar några år, måhända för att skaffa erfarenhet från IT-branschen. De har en idé och vill starta eget. Jag hjälper dem att undvika de misstag jag gjorde när jag startade mitt första företag och tar en rådgivande roll kring företagandet med målsättning och uppföljning.  


Erfarenhet och processer från tidigare jobb som revisor med ett flertal stora svenska bolag som LM Ericsson, NCC och Hi3G Access ska ge mervärde för Din Bokförings nya företagare som består av allt ifrån YouTube-personligheter till företag som arbetar med affiliatesmarknadsföring, IT-konsulter och advokater. Kunder som Dejan beskriver som ”digitala”. Varje kund får ett fast pris där önskade tjänster inkluderas. 


        – Jag önskar att inte allt kring redovisningsbyrån ska handla om pengar och att ta betalt, så ibland går jag ut med våra kunder, tar en öl, spelar lite biljard och pratar företagande. Många har mig på sociala medier och ofta dyker det upp en fråga på messenger, skrattar Dejan. Jag svarar. 


Löpande bokföring, bokslut, inkomstdeklarationer, årsredovisning, skatterådgivning, löneadministration och kvalificerad rådgivning kring företagsekonomiska frågor. Det är kortfattat vad Din Bokföring erbjuder, med extra fokus på målsättning, stöttning och rådgivning. 


        – Vi vill jobba med bra människor, bra företag och hjälpa dem att växa i den utsträckning de kan. Hjälpa dem att bygga långsiktigt. Vi lägger mycket tid och energi på de rådgivande tjänsterna. 

Läs mer...

2019-09-23 15:45

Hemsida
195061 AL1

IT-företag med mjuka värden

Artikel I nya lokaler har IT-företaget Atea utformat ett stort och modernt recycling-, logistik- och konfigurationscenter i Växjö. Företaget som är en ledande distributör och tjänsteleverantör i Norden inom IT-infrastruktur...
195019 LP2

Bemanningsföretag med helhetstänk

Artikel Genom att bemanna rätt person på rätt plats vill Lärarpartner bidra till lärande och utveckling hos barn och unga samtidigt som kunderna får vardagen att fungera. – Vi vill göra skillnad och våra vikarier...

Faktaruta

 • Din Bokföring AB
 • Mail
 • Facebook
 • Adress:
  Norrbackagatan 70
  113 34
  Stockholm
 • Telefon: 08-40 800 111
Cecilia5

Cecilias Hed Malmström

Sveriges första kvinna på sydpolen.

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

Arkiv