191055 S.U.C1

Byggföretaget som bygger relationer inom bygg

För att kunna lämna efter sig ett utfört arbete med hög kvalitet ser S.u.C Byggentreprenad och Mark AB att det viktigaste är att jämsides med byggprojektet bygga på kundrelationen.

       S.u.C Byggentreprenad och Mark är ett tajt och samkört gäng med bred kompetens inom bygg och mark i Tyresö, söder om Stockholm. 

       – Vi gör allt från att hänga tavlor, bygga badrum, smida stålräcken till balkongen till att bygga hela hus, säger Stefan Carlsson som äger och driver företaget i samarbete med åtta engagerade och erfarna medarbetare samt ett antal kompetenta och lokala underleverantörer inom el och rör.

       Ett litet, traditionellt, ung och hungrigt svenskt företag med rötterna i 80-talet inom byggentreprenad som satsar starkt på att ha bredd i tjänsteutbudet och gärna tar sig an problem som behöver innovativa lösningar. En liten svensk flagga på arbetskläderna får symbolisera den visionen. Tjänsterna återfinns inom entreprenad, nybyggnation, tillbyggnad och renovering. S.u.C Byggentreprenad och Mark genomför både fristående uppdrag gentemot privatpersoner, samt avtalsuppdrag gentemot företag.

       Byggföretaget kännetecknas av ett starkt engagemang för kunden och Stefan betonar vikten av goda och nära kundrelationer flera gånger under samtalet. Många av kunderna är återkommande, vilket talar för sig självt.

       – Vi tänker likadant, vi som jobbar här. Alla är utvalda medarbetare och ingen är här av en slump. Vi lägger samma stora hjärta i arbetet och relationen med våra kunder oavsett storlek på uppdrag. Det här är en seriös, ärlig firma som kör med raka puckar. Allt är transparent.

       Stefan förespråkar ett betalningssystem där faktura skickas efter utfört jobb. Ingen förfakturering sker av arbete. 

       – Vi jobbar inte med ”lånade pengar”, säger han. 

Är det dags att bygga ut? Behöver du lägga nytt tak eller renovera ditt badrum? 

       – Oavsett uppdrag strävar vi efter att vara professionella, kostnadseffektiva och miljömedvetna, rakt igenom hela projektet utan att tumma på den höga kvalitet vi önskar leverera, förklarar Stefan. 

Energin kring honom är påtaglig. När vi påpekar detta ler han och säger: 

       – Jag är en arbetsmyra. Det går av bara farten. Jag trivs med att arbeta! Det är ett förhållningssätt som genomsyrar hela företaget. 

Läs mer...

2019-01-30 16:30

192023 BB3

”Vi är med kunderna hela livet”

Artikel En blombukett som betyder. Till ett tillfälle som betyder. Födsel, födelsedag, bröllop och begravning. Blommor är för hela livet.
191008 CTJ2

En och annan stöt har man ju fått!

Artikel Tänk el och tänk säkerhet. Anlita en behörig elektriker som dessutom är passionerat intresserad av innovation så har du ellösningar för framtiden. CTJ EL har tagit de tidiga stötarna för din elsäkerhet.

Faktaruta

  • S.U.C Byggentreprenad AB
  • Epost
  • Hemsida
  • Adress:
    Skogsängsvägen 23
    135 55 Tyresö
  • Telefon: 070- 561 04 35
Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

_Jimmy1

Jimmy Schönning

Njutbart hemma!

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Arkiv