134033_niclas_strand

Niclas & Co står för underhållningen

När produktionsbolaget Niclas Strand Produktion står för repertoaren levereras bland annat shower, barnteater och teaterproduktioner. Till stor del utgörs publiken av företagskunder i Stockholm. Vid rodret för underhållningen står skådespelaren och entertainern Niclas Strand.

Teater har länge haft en viktig roll i utbildningssyfte. Niclas, som är utbildad vid Calle Flygare Teaterskola och Stockholms Improvisationsteater, är ofta anställd som skådespelare i samband med kommunikationsutbildningar där rollspel och gestaltningar ofta utgör en stor del av utbildningen.
– Det brukar handla om att på ett underhållningsmässigt sätt förmedla hur vi kommunicerar med varandra. Jag brukar göra en research om vad det finns för problem och vad företaget vill berätta med föreställningen, sen skriver vi ihop och gestaltar det, berättar Niclas.
När en skådespelare gestaltar kommunikationsproblematiken upplever många anställda att det blir mer autentiskt och går att ta till sig mer. När Niclas Strand Produktion skapar något inom den här sfären är igenkänningsfaktorn påtaglig.

Den rena underhållningen kan också skräddarsys för särskilda tillfällen. Ett exempel på det är det potpurri som Niclas och hans kollegor skapade åt Posten vid ett tillfälle.
– Vi hade med vissa nyckelsaker som företaget ville ha med, vilket gjorde underhållningen mer personlig. De anställda ska känna att det är deras låt, bara deras låt, säger Niclas som även behärskar konsten att sjunga och spela en rad olika instrument.
Det skräddarsydda kompletteras av ett fast underhållningsprogram med allt från musikalisk frågesport och melodikryss till en homage till Svensktoppen – perfekt för privatfesten, föreningsaftonen, eftermiddagsfikat eller företagseventet. Oavsett vad kan man räkna med interaktivitet, för på Niclas Strand Produktion involverar man sin publik.

Läs mer...

2013-08-27 17:30

193088 NPS1

NajsPeople rekryterar toppkandidater

Artikel Bra kandidater inom Sales och Office är hårdvaluta idag och Stockholm är en av de tuffaste marknaderna. NajsPeople är rekryteringsspecialisterna som är nischade inom områdena Sales samt Office professionals....
193081 AA1

”Arbetsgivaren bestämmer över sin organisation”

Artikel En arbetsgivare har ofta bättre möjligheter att få rätt vid en personaltvistefråga än vad många tror. Det är dock klokare att undvika tvister och de kostnader som följer genom att vara proaktiv.
naim 4

Superdeisgnern Naim Josefi

Skapar magi.

Welcome Webb3

Welcome App

Digitaliserad integration

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

Arkiv