151050-gertrudshealing1151050-gertrudshealing

Skapa balans och harmoni i kroppen

Intresset för att finna universums läkande kraft har länge funnits hos människan. I många år har healing varit förknippat med tabun, men intresset har ökat och nu talas det mer öppet om healingen än någonsin förut. Healing är godkänd till och med av Skatteverket som kvalificerad friskvård. En av dem som har fått gåvan att arbeta med healing är Gertrud Wallgren, som sedan fem år tillbaka bedriver Gertruds Reconnective Healing och The Personal Reconnection

När Gertrud Wallgren blickar tillbaka på sitt liv förstår hon att hon nog alltid har ägt healingens gåva, trots att hon inte alltid har varit medveten om den. Från att ha erbjudit kollegor välgörande massage, som de tyckte hjälpte, bestämde hon sig en dag för att utbilda sig inom healing. Drömmen besannades så fort hon hade läst en annons i Aftonbladet om Eric Pearls kurs om Reconnective Healing, som hon direkt anmälde sig till. På den vägen är det.

Gertrud förklarar att Reconnective healing är en stark form av healing där det oftast räcker med tre sessioner för att nå resultat. Den går ut på att återställa människan i samklang med universums krafter.

– All healing är god! Det finns ingen dålig healing av något slag, men de kan vara mer eller mindre starka. Det här är en mycket stark healing.

Många har fått hjälp
Den som vill prova healing behöver inte berätta om sina problem eller var i kroppen det gör ont. Healingen utförs genom att Gertrud Wallgren för sin hand över kroppen på personen som ska ta emot healingen. Energin kommer sedan att gå till rätt plats i kroppen. Gertrud berättar att hon inte skapar healingen, utan endast förmedlar den. Enligt henne kan man få hjälp med både kroppsliga och själsliga problem.

Hon berättar att inget tillstånd är vanligare än något annat bland dem som kommer till henne. Efter healingen märker vissa en skillnad direkt, medan det för andra kan ta upp till ett par veckor innan de märker någon skillnad. Kunder har skrivit så här till henne tidigare: ”Jag hade psoriasisutslag på benen, men nu är huden mjuk och normal igen.”, ”Att efter många år av värk få uppleva en tillvaro utan värk är svårt att fatta.” och ”Min oro har försvunnit och därför mår min kropp mycket bättre”. ”Fått mycket mer energi.”

Reaktionerna skiljer sig
Gertrud Wallgren berättar att alla upplever healingen på olika sätt.
– Under healingen kan man skratta och gråta! Jag har haft kunder som har skrattat så mycket att jag inte har kunnat fortsätta med healingen. Du kan känna värme, kyla eller din mage kan kurra.  Du kan se bilder, färger, höra musik eller få ryckningar i kroppen.


The Personal Reconnection är en tvåstegsprocess som man gör endast en gång i livet och som handlar om att komma till harmoni med sig själv, med andra ord ett nytt steg i livet.  Saker och ting faller på plats. Gertrud har under våren 2017 varit i Barcelona  och gjort en uppgradering av Reconnective Healing och även en uppgradering i Stockholm 2017 av The Personal Reconnection.


Hennes titel är numera Reconnective Healing Foundational & Reconnection Certified Practitoner 2017.

I framtiden hoppas hon att healing kommer att gå ännu mer framåt i Sverige. Ett steg i rätt riktning är att Skatteverket i dag godtar healing som friskvård, varav man bland annat kan nyttja friskvårdscheckar.


Gällande Reconnective Healing, betala för 2 gånger och få 3 sessioner.


På Gertruds hemsida http://www.gertrudshealing.se, finns kontaktuppgifter och mer information om vilka alternativ som finns.

Läs mer...

2018-02-09 11:30

186032 NS1

Varje elev ska lyckas

Artikel Nybohovsskolan är en liten skola som funnits sedan tidigt 1960-tal. Den ligger ljuvligt belägen uppe på en höjd i Liljeholmen, söder om Stockholm. En arkitektritad skola med ett fantastiskt ljusinsläpp....
186030 FG1

Öppenhet och öppen scen

Artikel Fridegårdsgymnasiet i Håbo är en skola som samlar olika verksamheter i samma byggnad. Öppna ytor, väggar av glas och en öppen scen för alla skapar gemenskap.

  Faktaruta

  Marre1_webb

  Mästerfrisören Marre

  Har aldrig en dålig dag

  __ProgrammeraMera2016KarinNygards2

  Digitalisera skolan

  Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

  Welcome Webb3

  Welcome App

  Digitaliserad integration

  Arkiv