193011 C2193011 C1193011 C3193011 C4

Skönhet från Korea sprider sig över hela världen

BB Glow är den nyaste och hetaste behandlingen i skönhetsbranschen. En skonsam och vänlig ansiktsbehandling för dig som vill ha hud som strålar.

Många svenska kvinnor och män har en BB-kräm ståendes i badrumsskåpet. En kräm som togs fram redan under 1960-talet av en tysk hudläkare. BB står för blemish balm, eller blemish base och syftet är att jämna ut hudtonen eller täcka över pigmentfläckar för att skapa en jämn, flawless och strålande hud. Utvecklingen går framåt och idag kan du skapa en liknande men mer permanent effekt genom en behandling som går att beskriva som kosmetisk tatuering. 

      – Jag kan bara beskriva detta som den absolut bästa behandlingen som finns, ler Sandra Karlsson stort när hon passionerat berättar om effekterna från en BB Glow-behandling. Det är en skonsam och smärtfri behandling, en semipermanent foundation, där vi för in ett färgat serum under det översta hudlagret. Behandlingen ger omedelbar effekt i form av att den ger en jämnare hudton, lyster och slätar ut små rynkor. 


Behandlingen har även en gradvis ökande effekt vad gäller hudförbättring och håller i cirka sex månader beroende på dina personliga förutsättningar. Den passar alla hudnyanser och färgen anpassas utifrån din egen naturliga hudton.

      – Vi har sett fantastiska resultat på acne-ärr. Det går även att dölja fräknar för den som önskar. Grå och livlös hud får genast ett helt annat liv och det går också att påverka mörka ringar under ögonen. Jag älskar den här behandlingen. Den är min absoluta favorit och allt fler salonger och kunder får upp ögonen för behandlingen. Det är nästan så att jag känner att den är för bra för att vara sann. Men den är sann, skrattar Sandra. 


Sandra Karlsson driver företaget Ciliér AB i Värnamo. Ett företag som tidigare hette Lash for Lash och som är ett starkt etablerat företag inom fransförlängning. 

       – Lash for Lash har länge utbildat inom fransförlängning samt sålt de produkter som behövs för de som professionellt arbetar med detta. Idag har vi bytt namn och utökat såväl vår utbildningsportfölj som utbudet av produkter. Vi erbjuder nu även utbildningar inom BB Glow och säljer produkter från den världsledande koreanska leverantören Stayve.


Sandra drömde tidigt om att bli frisör och har alltid haft ett mycket stort intresse av skönhet, smink, hår och naglar. Efter ett par varv inom dagligvaruhandeln tänkte hon att det vore toppen att driva en egen ICA-butik, men en kurs i nagelförlängning fick henne att tänka om. Sandra berättar glatt hur nära och kära, vänner och bekanta ville ha lika fina naglar som hon själv så helt plötsligt hade hon en mindre nagelstudio i sitt eget hem. 

        – Det bara växte och växte. Eftersom jag alltid vetat att jag vill driva eget så har valet på verksamhet landat i detta. Jag vill aldrig ångra saker jag inte gjort och jag känner nog att universum har haft sitt finger med i spelet att jag sitter här nu. 


Lash for Lash webshop är Sveriges största webshop för de som professionellt arbetar med ögonfransförlängning, lashlift samt frans- och brynfärgning. För att köpa från webshopen krävs att du uppvisar ett utbildningsintyg eller certifikat. Beställarna kommer ifrån hela världen: Norden, Australien, USA och England. Många leveranser går till Kosovo, berättar Sandra som menar att sociala media starkt har bidragit till att produkterna nått ut i världen. 

        – Vi har också tagit fram en egen hudvårdsserie, Ciliér. Den är ekologisk, vegansk och givetvis inte testad på djur.  Jag testar samtliga av de produkter som vi saluför på webshopen i minst ett halvår. Först brukar jag testa dem på mig själv för att sedan låta kunder utvärdera produkten. Vi säljer bara kvalitet. Alltid i alla lägen. Vi lägger ned hjärta och själ i för att kunna presentera de bästa produkterna vilket jag hävdar ligger till grund för vår framgång, säger Sandra. 


Skönhetsbranschen exploderar. Skönhetsbehandlingarna är tillgängligare och mer resultatinriktade. Även skonsammare behandlingar ger resultat. 

Sandra berättar att hon ser att fransförlängningar har hittat sin plast på marknaden och produkter fortsätter att utvecklas men branschen har stabiliserats. 

         – Det mesta som behövs finns på marknaden nu. Finns det inte så gör jag det själv, säger hon och visar det arbetsbord hon ritat, designat och fått producerat för att det ska passa hennes verksamhet. 


Idag befinner sig den kosmetiska tatueringsbranschen lite där fransarna var för cirka fem år sedan. 

        – Tatuering av ögonbryn och nya tekniker inom detta växer stort. Liksom min favoritbehandling BB Glow, ler Sandra och knyter på så vis samman avslutningen på vårt samtal med den glödande inledningen.  


Läs mer...

2019-05-20 13:30

Hemsida
194072 KA1

”En stark ekonomipartner”

Artikel Klostermark Accounting är en redovisningsbyrå som hittat nyckeln till framgångsrika samarbeten. "För oss är ekvationen enkel: rätt personal + rätt kunder = långsiktiga samarbeten".
194004 DB1

Biljard och bokföring - med ekonomisk rådgivning

Artikel Din redovisningsbyrå kan var den kraft som gör att du orkar stå kvar vid uppstart, eller tar ditt företag till nästa nivå. En samarbetspartner med insyn i ditt företags ekonomi, som kan affärsutveckling...

Faktaruta

  • Ciliér AB
  • Email
  • Hemsida
  • Adress:
    Malmövägen 12
    33142 Värnamo
  • Telefon: 0370-345454
__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Cecilia5

Cecilias Hed Malmström

Sveriges första kvinna på sydpolen.

Peter_webb3

Peter Svenson

Fotograferar världens kändisar

Arkiv