164050 YS
164050 YS0
164050 YS1
164050 YS2
164050 YS
164050 YS0
164050 YS1
164050 YS2

Sushiupplevelser värda en omväg

På kort tid har paret Yang Zuo och Lisa Ye, som driver populära YaYa Sushi vid Nockeby torg, lyckats skapa en restaurang som många efterfrågar – men inte bara från personer i närområdet. Nej, hit kommer människor både från Stockholm och Ekerö.

Efter upprepade rekommendationer styr vi bilen mot en lunch på populära Ya Ya Sushi vid Nockeby Torg. När vi kliver in genom dörren blir det genast uppenbart att denna ganska nyöppnade restaurang, belägen mitt på det pittoreska torget i Nockeby, uppskattas av många.


Med ibland 30–40 beställda rätter i timmen får kocken i köket arbeta febrilt. Luncher ska tillagas snabbt, men aldrig på bekostnad av kvaliteten. Det är uppenbart att personalen gör allt för att få kunderna nöjda, att maten presenteras på ett snyggt sätt och smakar därefter. På kort tid har verksamheten lyckats bygga upp en trogen kundkrets som nu sprider deras goda rykte över hela Bromma.


I restaurangen möts vi av en avslappnad atmosfär, signerad ägarna själva. Det är litet och intimt, samtidigt utformat med en personlig touch. De flesta av kunderna kollar nyfiket på medan kockarna förbereder deras maträtter, medan skön musik fyller lokalerna. Många kunder som beställt mat för avhämtning väljer i stället att avnjuta maten på plats, eftersom de gärna vill stanna kvar en stund extra.


På YaYa Sushi är det en självklarhet att alltid använda dagsfärska råvaror av hög kvalitet. Allt för att maten ska få den där extra spjutspetsen som skiljer YaYa Sushi från mängden.


Rätterna som serveras är ­färgsprakande kreationer, fräscha och väldoftande rätter signerade restaurangens skickliga kock. Man äter trots allt med ögonen.


Många åker långväga till Nockeby för att smaka YaYa Sushis utbud. Kräsna sushiälskare vet att en omväg ger en enorm skillnad i kvalitet och smakupplevelsen.


– Vi har handplockat vår kock efter en stor dos av noggrannhet och många parametrar som skulle uppfyllas. Sedan handlar det såklart om kvaliteten på råvarorna – allt måste vara pinfärskt! Det ska helt enkelt vara de bästa råvarorna som går att få tag i, säger Lisa.


YaYa Sushi tar sig nu även an större beställningar till företag och event av alla dess olika slag. Här lägger man mycket tid på att lära känna kunderna och är lyhörda för deras önskemål.


Intervju avslutas med att Lisa fyller en kasse med olika smårätter. Och redan efter första tuggan kan vi konstatera att deras välförtjänta rykte stämmer. YaYa Sushi kan nu lägga till oss kollegor som deras ambassadörer i den redan långa listan av nöjda kunder.

2016-08-31
Dela artikel
banner image

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies