193078 CF3193078 CF1193078 CF2193078 CF4

Träna med PT i Danderyd

Nya och förbättrade livsstilsvanor kräver såväl kunskap och förståelse som vilja och motivation. Hållbar träning och hållbara kostvanor handlar i mångt och mycket om att hitta det som fungerar i just din vardag. Ta hjälp att hitta dit.

Olivia Ceplitis är en superdedikerad personlig tränare som arbetar nära sina klienter i en lugn miljö på Hideaway Fitness i Danderyd. Hon är diplomerad personlig tränare via National Personal Training Institute i Orlando, USA, samt certifierad personlig tränare via National Academy of Sports Medicine, USA. Två välrenommerade utbildningar som borgar för att hon har den kunskap som krävs för att kunna ta emot klienter på ett professionellt och säkert sätt inom träning och hälsa. 


Olivia driver Ceplitis Fitness AB. Hennes eget brinnande intresse för hälsa och träning startade genom att hon kände sig missnöjd med sin egen hälsa. 

      – Jag trivdes varken med utseende eller mående så jag tog tag i träningen och skötte min kost bättre. Jag gick ned nästan 15 kilo på fyra månader och efter det var jag fast i träning och att äta bättre. Jag mådde så otroligt bra i det. 


Hon förespråkar en sund och klok viktminskning genom väl avvägda och individuellt anpassade kostrekommendationer, ett kaloriunderskott med näringsmässig balans i kombination med fysisk aktivitet. På samma sätt individanpassar hon träningsupplägg till sina klienter. 

       – Jag vill hjälpa mina klienter att hitta det som är kul. Den träningsform som de känner att de kan fortsätta med. Alla gillar olika saker. Se till att hitta det som gör att du får en hållbar och regelbunden träning. 


Olivia tar emot PT-klienter i form av enskild personlig träning, vilket ofta resulterar i träffar en till tre gånger i veckan. Hon erbjuder även personlig träning i par, samt i mindre grupper. 

        – En dag i veckan tränar jag en seniorgrupp och jag har även företag som tränar i grupp för mig. Jag har ett brett åldersspann i min verksamhet och anpassar mig till den eller de klienter jag har framför mig. 


Träningsrelationen med Olivia börjar med en hälsoanalys där hon går igenom tränings- och skadehistorik, kostvanor, övriga livsstilvanor, målsättning samt tar reda på vilka förväntningar som klienten har på Olivia och vilka förutsättningar som finns för träning samt att arbeta med sina livsstilförbättringar. 

         – Det är väldigt viktigt för mig att ha en bra dialog med mina klienter. Jag jobbar med uppföljningar och vi korrigerar program utifrån behov. Jag stämmer av, tar hand om frågor och är noga med att de alla förstår övningens syfte och hur den ska utföras. Jag jobbar långsiktigt med mina klienter. Det är fantastiskt roligt att se resultaten som de får och att få ta del av deras glädje över att ha kommit igång, utvecklas och att kunna bibehålla sin träning i vardagen. 


Ceplitis Fitness är starkt närvarande i sociala medier. Olivia är synlig på Facebook, Instagram och YouTube som hon använder till att lägga upp klipp på övningar, i form av en övningsbank, så att hennes klienter ska kunna påminnas om god teknik och genomförande av övning även när hon inte är närvarande i deras träning. 

Läs mer...

2019-07-04 10:00

Kom igång
194053 WA_NY1

Lika snygg dygnet runt

Artikel Lilla Kopparberg i Örebro län erbjuder så mycket mer än den omtalade bärsen. Walking Art Salong tatuerar in skönhet och ger dig snygga fransar.
194025 CW1

Cherry Wilder – årets drottning inom drag

Artikel En jordnära norrlänning, skolad musikalartist och passionerad frisör ligger bakom dragqueen-karaktären Cherry Wilder. Ett varumärke han byggt med enorm dedikation och oändliga timmar sminkträning.

Faktaruta

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Arkiv