154006 MyC0154006 MyC

En bransch på frammarsch

Med flera decenniers erfarenhet i redovisningsbranschen erbjuder Kristina Osmund med sitt företag MyController alla sorters redovisningstjänster för kunder som främst verkar inom tjänstesektorn, konsultbranschen och e-handeln. I takt med företagets framgångar söker hon nu fler driftiga redovisningskonsulter för att kunna tillgodose ett växande behov av kvalitativa redovisningstjänster.

Kristina Osmund, verkställande direktör för MyController, trivs med sin profession som auktoriserad redovisningskonsult och rekommenderar fler att utbilda sig inom yrket.
   – Det är en bransch på frammarsch. Det är ett roligt och tacksamt arbete där främsta uppgiften handlar om att hjälpa företag genom att organisera och strukturera deras ekonomiska processer så att de blir så kostnadseffektiva som möjligt, säger Kristina.

Hon grundade sitt företag MyController i mars år 2006, men har varit egen företagare i redovisningsbranschen sedan år 1987. I dag har hon 17 anställda redovisningskonsulter och ekonomer. Företagets framgångar gör att Kristina hela tiden letar efter nya duktiga medarbetare.
   – Vi är ett expansivt och modernt företag med full koll på de senaste lösningarna i branschen. Vår övergripande ambition är att med stor omsorg om varje kund hela tiden ligga i framkant, berättar en sprudlande Kristina som gärna vill slå hål på myten om bokföring och redovisning som grått och trist.
   – Har man goda yrkeskunskaper, social kompetens och gillar fart och fläkt ska man arbeta hos oss, säger hon.

MyController har specialiserat sig mot mindre ägarledda företag inom tjänstesektorn och konsultbranschen, men även e-handelsföretag, detaljhandel och forskningsföretag.
Man hanterar alla sorters bolagsformer och erbjuder ett rikt utbud av redovisnings- och bokföringstjänster.
   – Vi hanterar bolagsbildningar, bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer, löner, projektredovisningar, skattekalkyler med mera, samt hjälper företag med skatteplanering och organiserar rutiner för en effektivare hantering, berättar Kristina, när hon ombeds ge exempel på några av det mångfald av tjänster som MyController erbjuder.
   – Det blir en hel del ekonomisk rådgivning också.

Ett företag som vänder sig till MyController garanteras ett personligt bemötande där förtroende, leverans, engagemang och rimlighet är centrala ledord.
   – Våra kunder ger oss ett stort förtroende och vår främsta uppgift är att förvalta detta förtroende och leverera största möjliga kundnytta, sammanfattar Kristina Osmund MyControllers väl inarbetade värdegrund.

Läs mer...

2015-06-01 18:15

193078 CF3

Träna med PT i Danderyd

Artikel Nya och förbättrade livsstilsvanor kräver såväl kunskap och förståelse som vilja och motivation. Hållbar träning och hållbara kostvanor handlar i mångt och mycket om att hitta det som fungerar i just din...
194021 BK&B2

Bee den du är i Göteborgs uteliv

Artikel Fördomsfriaste krogen och mötesplatsen i Sverige ligger i Göteborg. Den röda tråden är mångfald och kärlek – till mat och människor och möten.
   _Bild 15

  Persisk Mat

  Följ med på vägen till det persiska köket

  _Jimmy1

  Jimmy Schönning

  Njutbart hemma!

  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

  Arkiv