154006 MyC0154006 MyC

En bransch på frammarsch

Med flera decenniers erfarenhet i redovisningsbranschen erbjuder Kristina Osmund med sitt företag MyController alla sorters redovisningstjänster för kunder som främst verkar inom tjänstesektorn, konsultbranschen och e-handeln. I takt med företagets framgångar söker hon nu fler driftiga redovisningskonsulter för att kunna tillgodose ett växande behov av kvalitativa redovisningstjänster.

Kristina Osmund, verkställande direktör för MyController, trivs med sin profession som auktoriserad redovisningskonsult och rekommenderar fler att utbilda sig inom yrket.
   – Det är en bransch på frammarsch. Det är ett roligt och tacksamt arbete där främsta uppgiften handlar om att hjälpa företag genom att organisera och strukturera deras ekonomiska processer så att de blir så kostnadseffektiva som möjligt, säger Kristina.

Hon grundade sitt företag MyController i mars år 2006, men har varit egen företagare i redovisningsbranschen sedan år 1987. I dag har hon 17 anställda redovisningskonsulter och ekonomer. Företagets framgångar gör att Kristina hela tiden letar efter nya duktiga medarbetare.
   – Vi är ett expansivt och modernt företag med full koll på de senaste lösningarna i branschen. Vår övergripande ambition är att med stor omsorg om varje kund hela tiden ligga i framkant, berättar en sprudlande Kristina som gärna vill slå hål på myten om bokföring och redovisning som grått och trist.
   – Har man goda yrkeskunskaper, social kompetens och gillar fart och fläkt ska man arbeta hos oss, säger hon.

MyController har specialiserat sig mot mindre ägarledda företag inom tjänstesektorn och konsultbranschen, men även e-handelsföretag, detaljhandel och forskningsföretag.
Man hanterar alla sorters bolagsformer och erbjuder ett rikt utbud av redovisnings- och bokföringstjänster.
   – Vi hanterar bolagsbildningar, bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer, löner, projektredovisningar, skattekalkyler med mera, samt hjälper företag med skatteplanering och organiserar rutiner för en effektivare hantering, berättar Kristina, när hon ombeds ge exempel på några av det mångfald av tjänster som MyController erbjuder.
   – Det blir en hel del ekonomisk rådgivning också.

Ett företag som vänder sig till MyController garanteras ett personligt bemötande där förtroende, leverans, engagemang och rimlighet är centrala ledord.
   – Våra kunder ger oss ett stort förtroende och vår främsta uppgift är att förvalta detta förtroende och leverera största möjliga kundnytta, sammanfattar Kristina Osmund MyControllers väl inarbetade värdegrund.

Läs mer...

2015-06-01 18:15

193030 S6

Ät dig jorden runt

Artikel Många mat- och vingäster som gillar hemma-hos-känslan hos Sinti och Natai da Silva Aires har fått till följd att Sinti behövde större lokaler och har flyttat till Linné, och det är precis lika charmigt...
193003 BM1

Din egen kropp – nyckeln till allt

Artikel Nu finns möjligheten att kasta nyckeln. Lås och stäng om dig med ditt eget fingeravtryck. Så enkelt, smart och säkert att till och med FBI, den amerikanska federala polismyndigheten, ser det som världens...
  Holknekt_webb3

  Per Holknekt

  Från brädan till scenen

  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  Arkiv