161043 CK161043 CK0161043 CK1

Får dig att prestera bättre på jobbet

Convini skapar uppiggande och avkopplande stunder på arbetsplatser i form av cafélösningar. Convini Kaffe AB är ett dotterbolag till Convini Sverige AB som valt att särskilja koncepten ”Mat på jobbet” och ”Kaffe på jobbet” för att kunna ge kundföretagen en känsla av extra omtanke för sina anställda och kunder. Med marknadens bästa automater, receptprogrammerade för optimal smak och kontinuerligt kvalitetssäkrade av passionerade Vending Baristas, behövs inget beställningsförfarande – Convini sköter allt, så att kunden kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Convini satsar på service på flera plan. En rad servicelöften och garantier ingår alltid i Convinis servicepaket för bästa gästnöjdhet.

– Personalen tränas i service och personligt bemötande för att ta hand om kunder och gäster på bästa sätt. Vi har tydliga processer för viktiga servicetillfällen, säger Jannica Nordström, vd för Convini Kaffe.

Hos nya kunder inleder Convini alltid med en caféinvigning med barista, bjuder på kaffe, te och godsaker ur sortimentet, visar hur utrustningen fungerar och svarar på frågor.

– Vi erbjuder även personlig bemanning för utvalda tillfällen eller event, förtydligar Jannica Nordström.

Convini ser till att sortimentet är uppdaterat, att förråden är påfyllda, att maskinerna fungerar prickfritt och att det alltid är rent och fräscht. Man har även arbetat fram exklusiva teer samt ett egenframtaget ställ för teer och kringvaror.

De kaffemaskiner som Convini använder sig av finns i många olika modeller med en rad funktioner och möjligheter. Gemensamt för samtliga modeller är att de brygger kaffe av högsta kvalitet.

– Kaffe är så speciellt. Alla har en åsikt om den perfekta koppen. Någon vill ha en klassisk svensk kopp pressbryggt kaffe medan en annan föredrar en dubbel espresso, skrattar Jannica och tillägger:

– Vi vill tänka brett för att göra våra kunder nöjda.

Convini Kaffe har vuxit med 30 procent per år sedan 2012 – då konceptet delades upp i en mat- respektive en kaffeverksamhet. Moderbolaget grundades redan 1995 och har sedan dess tillhandahållit en butikslösning. Denna 20-årsjubilar är därmed trygg och stabil i grunden och kan ta hand om allt som rör mat, frukt, vatten samt varma och kalla drycker på arbetsplatsen.

– Nu är vi i full färd med att presentera en av våra nyheter. Vi vill arbeta med miljön runt våra kaffeautomater och skapa känslan av ett litet café på jobbet, som en samlingsplats. Det ska kännas att man är på Convini Café och fikar, säger Jannica entusiastiskt.

En annan nyhet som är på gång är juicebarer – ytterligare ett sätt för företagare att unna sina medarbetare det lilla extra.

Det sprudlar om Jannica när hon berättar om alla planer för framtiden och det märks att hon brinner för konceptet.

Läs mer...

2016-01-25 13:45

186030 FG1

Öppenhet och öppen scen

Artikel Fridegårdsgymnasiet i Håbo är en skola som samlar olika verksamheter i samma byggnad. Öppna ytor, väggar av glas och en öppen scen för alla skapar gemenskap.
186032 NS1

Varje elev ska lyckas

Artikel Nybohovsskolan är en liten skola som funnits sedan tidigt 1960-tal. Den ligger ljuvligt belägen uppe på en höjd i Liljeholmen, söder om Stockholm. En arkitektritad skola med ett fantastiskt ljusinsläpp....
  naim 4

  Superdeisgnern Naim Josefi

  Skapar magi.

  Marre1_webb

  Mästerfrisören Marre

  Har aldrig en dålig dag

  __ProgrammeraMera2016KarinNygards2

  Digitalisera skolan

  Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

  Arkiv