176080 CK1

Hälsa ur ett helhetsperspektiv

Massageterapeut Camilla Örbom erbjuder sina kunder den populära Nannic NBE-behandlingen - en djupgående metod med speciella radiovågor i kombination med värme som ökar cellernas närings och syreupptag.

Behandlingen är mycket avslappnande och kickar effektivt igång kroppens egen läkningsprocess. Camilla finns på Carismatique Kroppsvård i Östersund och är ensam om att utföra denna behandling. Nannic NBE är en väl beprövad och professionell behandling som, särskilt i kombination med klassisk massage, ger ett snabbare och bättre resultat vid behandling av exempelvis muskelspänningar och stressymptom.


– Nannic NBE ger cellerna energi så att de kan arbeta mer effektivt för att återställa kroppens balans och den ökar cirkulationen i musklerna, förklarar Camilla.


Hon är i grunden undersköterska men har arbetat som massageterapeut sedan år 2000. Hälsa ur ett helhetsperspektiv går som en röd tråd genom Camillas yrkesutövning.  Sedan jag blev färdig massageterapeut har jag gått en mängd utbildningar på hälso- och friskvårdsområdet, säger hon och berättar om studier i bland annat näringslära och basmedicin.


Utöver klassisk massage och behandling med NBE erbjuder Camilla även laserbehandling, massage med heta stenar och taktilberöring. De produkter hon använder i sina behandlingar är omsorgsfullt utvalda av Camilla själv.

– Allt som jag använder och säljer är naturligt och ekologiskt, säger hon.


I linje med hennes helhetssyn på hälsa går det samarbete med andra företagare som hon driver. Genom att nätverka får hon bättre möjlighet att utveckla sin verksamhet.

– Att någon tittar på mitt företag utifrån gynnar både mig och mina kunder.


Framtidsvisioner råder det ingen brist på och Camilla har redan en ide om att utöka utbudet.

 – Jag kommer bland annat att börja med akupressurbehandlingar, berättar hon avslutningsvis.

Läs mer...

2017-12-08 10:30

193046 GH3

”Att rama in konst är också en konst”

Artikel Familjen Hassel i Söderköping driver såväl konstgalleri med inramningsverkstad som bed and breakfast i undersköna Östergötland.
193 022 HL5

Digital hälsa gör Sverige friskare

Artikel En förebyggande och coachande digital tjänst ökar hälsan för svenska medarbetare och hjälper arbetsgivaren att göra korrekta hälsoinsatser. Ett friskare och lönsammare företag med upp till 40 procent minskad...

Faktaruta

  • Carismatique Kroppsvård
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
    Pastorsgatan 3
    83135 Östersund
  • Telefon: 070-260 15 68
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

_Anette2

Stockholms affärsänglar

Investerar i unga, innovativa företag

Arkiv