163058 KR

Personligare redovisning i Kista

När Kista Redovisningsbyrå startade 2014 arbetade man hemifrån. Tack vare ett stort driv sitter man nu i egna lokaler i Kista med många kunder i närområdet. Vi träffar ekonomichef Faraz Naeem för att få veta mer.

Personalen på Kista redovisningsbyrå har lärt sig mycket under de två år som gått sedan starten. Bland annat började många nya kunder ramla in när man förbättrade hemsidan och blev aktiva på Facebook. Här vill man att det ska vara lätt för kunden att ta kontakt.


– Man ska inte känna att det är jobbigt att ringa oss, utan kunna prata öppet i lugn och ro. Vi vill att kunderna ska känna sig bekväma och det är viktigt att vi förstår varandra så att samarbetet blir bra, berättar Faraz Naeem.


Kista redovisningsbyrå vänder sig till både små och medelstora företag. Förutom beskattning, planering och rådgivning hjälper de till när någon önskar starta eget företag. Byrån kan hjälpa kunden att få igång ett aktiebolag inom ett par dagar. Kista redovisningsbyrå jobbar med fasta priser. På så vis slipper kunden bekymra sig över att det ska kosta mer än de har räknat med.


– Som nyföretagare vill man gärna satsa på sin produkt eller tjänst, då kan det vara skönt att lämna över den ekonomiska biten till en redovisningsbyrå. Vi hjälper kunden att få struktur i företaget. Vi kan också förutse en del kommande problem och se till att man undviker dem, säger Faraz.


Arbetet för redovisningskonsulter har förändrats en del genom åren. I dag ägnar man sig mer åt rådgivning och utveckling än rent sifferarbete. Kista redovisningsbyrå har främst kunder som håller till i Kista, men kan ta emot uppdrag från hela Sverige. En kund sitter i utlandet och kommunicerar via e-post och Skype.


Faraz menar att det finns många fördelar med en mindre byrå.


– Vi tar mindre betalt än de stora, plus att man får en bättre personlig kontakt. Det är bara att knacka på och komma in och prata, avslutar han.

Läs mer...

2016-05-30 14:45

174072 2P3

Back to Basic med kärleksfull twist

Artikel Efter 15 års hårt arbete med livsstilsbutiken 2Plan kunde Åsa Söderlund i fjol äntligen lansera det egna varumärket Cashe. Idén till Cashe föddes ur viljan att göra något gott för världen och för andra...
174067 AF1

Spännande läsning

Artikel anomaR Förlag grundades 2006 och drivs av författaren Ramona Fransson och maken Thommy Fransson. Den 26 oktober i år släpper Ramona ut Begynnelsen – den första delen ur hennes spännande trilogi ”Kriminalkommissarie...
Träning_puff_webb

Kom i form – vid en sten

Fem enkla övningar för en finare figur.

DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

DSC_7374_webb_puff

Går mot strömmen

All vinst till välgörenhet – Godels unika affärsmodell skapar många frågetecken. 

Arkiv