163058 KR

Personligare redovisning i Kista

När Kista Redovisningsbyrå startade 2014 arbetade man hemifrån. Tack vare ett stort driv sitter man nu i egna lokaler i Kista med många kunder i närområdet. Vi träffar ekonomichef Faraz Naeem för att få veta mer.

Personalen på Kista redovisningsbyrå har lärt sig mycket under de två år som gått sedan starten. Bland annat började många nya kunder ramla in när man förbättrade hemsidan och blev aktiva på Facebook. Här vill man att det ska vara lätt för kunden att ta kontakt.


– Man ska inte känna att det är jobbigt att ringa oss, utan kunna prata öppet i lugn och ro. Vi vill att kunderna ska känna sig bekväma och det är viktigt att vi förstår varandra så att samarbetet blir bra, berättar Faraz Naeem.


Kista redovisningsbyrå vänder sig till både små och medelstora företag. Förutom beskattning, planering och rådgivning hjälper de till när någon önskar starta eget företag. Byrån kan hjälpa kunden att få igång ett aktiebolag inom ett par dagar. Kista redovisningsbyrå jobbar med fasta priser. På så vis slipper kunden bekymra sig över att det ska kosta mer än de har räknat med.


– Som nyföretagare vill man gärna satsa på sin produkt eller tjänst, då kan det vara skönt att lämna över den ekonomiska biten till en redovisningsbyrå. Vi hjälper kunden att få struktur i företaget. Vi kan också förutse en del kommande problem och se till att man undviker dem, säger Faraz.


Arbetet för redovisningskonsulter har förändrats en del genom åren. I dag ägnar man sig mer åt rådgivning och utveckling än rent sifferarbete. Kista redovisningsbyrå har främst kunder som håller till i Kista, men kan ta emot uppdrag från hela Sverige. En kund sitter i utlandet och kommunicerar via e-post och Skype.


Faraz menar att det finns många fördelar med en mindre byrå.


– Vi tar mindre betalt än de stora, plus att man får en bättre personlig kontakt. Det är bara att knacka på och komma in och prata, avslutar han.

Läs mer...

2016-05-30 14:45

182081 BV4

Slår hål på fördomar om hantverkare

Artikel Vi träffar Tommy Orderud och Christian Gunnarsson på Bygg Vision Göteborg AB som berättar om byggbranschen idag. De betonar att en av hemligheterna till framgång är att lyckas slå hål på de fördomar som...
182009 MR2

Kvalitetsmöbler till rimliga priser

Artikel Sedan september förra året hittas det välkända och populära Moraföretaget Möbelrondellen i Norets Köpcentrum som är ett av Dalarnas mest välbesökta handelsområde. Hit reser människor från hela Dalarna...
_Anette2

Stockholms affärsänglar

Investerar i unga, innovativa företag

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Arkiv