153050-TantRaffa1153050-TantRaffa2

Tibetansk Faceliftmassage

På Södermalm i Stockholm ligger hudvårdssalongen Tant Raffa där naturliga behandlingar, främst genom Tibetansk Faceliftmassage, ger synliga resultat och ett ökat välbefinnande. På salongen erbjuds även vanliga ansiktsbehandlingar, vaxningar och frans- och brynfärg. Man kan också utbilda sig i Tibetansk Faceliftmassage och lära sig att vaxa ben.

Sedan 1983 har Liane Åberg arbetat som hudterapeut. Hon skaffade sig snabbt en egen lokal under namnet Tant Raffa och har sedan dess fokuserat på behandlingar som är naturliga och avslappnande. I dag huserar salongen i lugna och fina lokaler på Eriksdalsgatan 21 i Stockholm, där man genast känner sig bekväm i den hemtrevliga miljön.


– För mig är det viktigt att man ska känna sig som hemma när man kommer på behandling, en stunds total avkoppling. Jag jobbar ensam med en kund i taget och utan några störande telefoner eller påträngande musik, berättar Liane Åsberg.

Den Tibetanska Faceliftmassagen är hennes favoritbehandling. Hon lärde sig den för drygt femton år sedan och har vidareutvecklat den till sig egen, och utbildar i dag även andra terapeuter i yrket. Behandlingen går ut på att genom massage djupbearbeta musklerna i ansikte, hårbotten, nacke, hals och axlar. Detta frigör spänningar och ger lyster och spänst till huden och ett välbefinnande för hela kroppen.


– Behandlingen blir som en vitamininjektion för huden och minskar stressnivån, vilket även ger ett positivt resultat för utseendet. Mina kunder som kommer hit regelbundet är jättefina.


Under de senaste två åren har Liane Åsberg medverkat på Allt om Hälsa-mässan, med Tibetansk Faceliftmassage. Intresset är stort och ökar för varje år.
– Det här är alternativet till allt som är konstgjort, ett hantverk som alla borde prova på, avslutar hon.

Läs mer...

2015-04-15 14:00

195012 FSK3

Åkeriföretag med framgång

Artikel Med ett stort kundfokus, genomtänkta satsningar och en framåtanda har FKS Transport AB gjort stora framgångar i åkeribranschen. De är det lilla företaget som satsar stort och som har en stor bredd utan...
194081 P&N2

Unikt på Östermalm

Artikel I en lite tuff, rå och härlig lokal på Östermalm i Stockholm hittar man Lindas och Beatrices salong Peace & Noise. Här ger de sina kunder en hållbar och personlig look.
  Holknekt_webb3

  Per Holknekt

  Från brädan till scenen

  __MG_9672

  Från förort till finrum

  Bröderna Güven driver stans bästa krogar

  Peter_webb3

  Peter Svenson

  Fotograferar världens kändisar

  Arkiv