151013-eurobeauty151013-eurobeauty1

Tipsen som får din hy att stråla

Att få bli ompysslad i en lugn och harmonisk miljö där slutresultatet är en vackrare hud med mer lyster är fullt möjligt på salong EuroBeauty på Södermalm i Stockholm.

Skönhetssalongen EuroBeauty drivs sedan 2010 av auktoriserade hudterapeuten Kateryna Kulpak, utbildad hud- och spaterapeut, samt medlem i Sveriges hudterapeuters riksförbund. Att Kateryna älskar sitt jobb, som till stor del handlar om att pyssla om andra människor, går inte att ta miste om. I sin salong erbjuder hon kunderna en mängd olika skönhetsbehandlingar, som är planerade att snabbt ge synbara och långvariga resultat.
   – Jag gör alltid en hudanalys innan jag påbörjar en ny behandling. Jag undersöker hur kundens hud mår och anpassar behandlingen och väljer produkter utifrån det, förklarar hon.

Den omtyckta, ambitiösa, erfarna och kompetenta hudterapeuten ser alltid till att skräddarsy varje ansiktsbehandling efter kundens personliga önskemål och behov.

Massage och fotvård
Men Kateryna Kulpak tar inte enbart hand om ansiktet, utan erbjuder även skön och avkopplande fotvård med peeling.
   – Det är viktigt att regelbundet ta hand om sitt ansikte och sina fötter. Min fotvård och -massage kan göra under för trötta fötter. Tyvärr har jag genom åren märkt att många slarvar med sin fotvård, vilket är synd. Vackra fötter kan ju få oss att känna oss så mycket bättre!

Ett besök räcker för att bli av med jobbiga förhårdnader på fötterna. EuroBeauty utför även helkroppsmassage, Indian Head-massage och ryggdjuprengöring.

Effektiv hårborttagning
På salongen kan du även bli av med generande hårväxt. Här utförs nämligen effektiva IPL-behandlingar, som med hjälp av pulserande ljus snabbt tar bort aktivt växande hårsäckar.
   – Jag gör även traditionella vaxningar och tar ofta emot många manliga kunder som vill vaxa ryggen.

Hudterapeuten Kateryna Kulpak vill betona vikten av att dagligen ta hand om sin hy för att den ska må bra och för att reducera åldrandet.
   – Behandlingen börjar här på salongen, men fortsätter hemma. Det är viktigt att varje dag tvätta och smörja in sig och att använda bra produkter. Jag kan rekommendera produkter utifrån kundens specifika hudtyp.

Vitamincocktail för huden
För kunder som vill få en vacker hy och förbättra hudens tillstånd rekommenderar Kateryna behandlingen Microdermabrasion, som är en kontrollerad mekanisk peeling där det översta lagret av döda hudceller avlägsnas. Hon erbjuder även en behandling som kallas för Meso-Needling. Det betyder att aktiva ämnen med hjälp av en medicinsk roller slussas in i huden.
   – Huden boostas inifrån med en riktig vitamincocktail och hudens åldrande saktas ner, förklarar Kateryna.

Boka gärna in ett besök hos EuroBeauty på Södermalm i Stockholm, för att njuta av uppfräschande behandlingar i en vacker och harmonisk miljö. Passa på att planera en perfekt dag för avkoppling!
   – Hos mig är kunden alltid i fokus! Jag vill få alla att må bra och slappna av här, avslutar Kateryna Kulpak, som välkomnar både nya som gamla kunder till hennes välbesökta och trivsamma salong.

Läs mer...

2015-01-29 13:00

193088 NPS1

NajsPeople rekryterar toppkandidater

Artikel Bra kandidater inom Sales och Office är hårdvaluta idag och Stockholm är en av de tuffaste marknaderna. NajsPeople är rekryteringsspecialisterna som är nischade inom områdena Sales samt Office professionals....
194020 AD4

Proffsig och färgglad salong

Artikel Färgäventyr hemma i badrummet slutar ofta i mer eller mindre katastrof och morotsgul har aldrig varit snyggt. Snyggt blond blir du blott och enbart hos en frisör som är specialiserad inom färg och blekning.
  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

   _Bild 15

  Persisk Mat

  Följ med på vägen till det persiska köket

  __MG_9672

  Från förort till finrum

  Bröderna Güven driver stans bästa krogar

  Arkiv