176023 CR1

Värdehöjande rådgivning

Cederblad & Co är en allsidig revisionsbyrå och redovisningsbyrå där lång erfarenhet av traditionell revision samsas med uppdaterade kunskaper om digitala redovisningstjänster. Med personligt engagemang och stor entusiasm erbjuder man revision, redovisning och rådgivning till företag i alla branscher.

På Cederblad & Co arbetar 20 stycken specialister inom redovisning och revision. Företaget har ett kontor i Kristianstad och ett i Malmö. Kristianstadskontoret har en mer lokal prägel medan man i Malmö till viss del riktar sig över bron – mot Danmark och Europa.

– Cederblads grundades här i Kristianstad 1977 och öppnade i Malmö 20 år senare, berättar Madeleine Kroon Leufstedt. Madeleine är en av byråns sex delägare och har arbetat i företaget sedan 1998.

176023 CR2

Cederblads är en familjär byrå som främst kännetecknas av att man eftersträvar personlig och nära kontakt med sina kunder.

– Vi fungerar som ett bollplank för våra kunder och de ska alltid veta vem de kan ringa till, säger Madeleine.

Byråns verksamhet bedrivs inom de tre affärsområden: redovisning, revision och rådgivning.

– Rådgivningen går ju egentligen inte att avgränsa utan ingår som en del i allt vi gör. Det handlar ofta om sådant som rör skatteplanering, bokslut och ekonomiska prognoser och analyser, förklarar Madeleine.

Med åren har byrån byggt upp ett nationellt och internationellt nätverk bestående av experter på en rad områden såsom juridik, internationella regelverk och ekonomi.

– Denna kompetens kommer naturligtvis våra kunder till godo, säger Madeleine.

Den interna kompetensen uppdateras ständigt i form av kurser och utbildningar inom bland annat lagstiftning, digitala redovisningstjänster eller nya riktlinjer.

Även kundkretsen är en källa till ny kunskap.

– Våra kunder verkar i så många olika branscher och det finns alltid något nytt att lära, ler Madeleine.

Majoriteten av Cederblads kunder är fåmansföretag d.v.s. små eller större bolag med ett litet antal ägare. Byrån har även lång erfarenhet av samarbete med bostadsrättsföreningar, församlingar och andra sorters organisationer. 

En ökande kundgrupp är yngre företagare med stort intresse för olika typer av digitala redovisningstjänster.  Man vill kunna skanna in fakturor och spara så mycket som är möjligt av företagets redovisning i digitala arkiv.

– Vi har kompetens och resurser som gör det möjligt för oss att ta fram skräddarsydda digitala lösningar baserade på de behov och önskningar den enskilde företagaren har, säger Madeleine.

Läs mer...

2017-12-13 11:00

181030 OCD1

Framgångsrik behandling av tvångssyndrom

Artikel Till OCD-Centret i Uppsala kommer drabbade från hela Sverige som lider av svår tvångsproblematik. Här får de behandling enligt vetenskapligt underbyggda metoder i form av intensiv kognitiv beteendeterapi....
175083 RWS1

Två ämnesperioder i taget

Artikel Raoul Wallenbergsskolan i Uppsala har tänkt om när det kommer till lektionsstrukturen. Här har man valt en metod som höjt elevernas meritvärden – att läsa två huvudämnen i taget.

Faktaruta

 • Cederblads Revisionsbyrå AB
  KRISTIANSTAD / MALMÖ
 • E-post
 • E-post
 • Hemsida
 • Adress:
  Björkhemsvägen 11
  291 54 Kristianstad

  Carlsgatan 12 A vån 8
  211 20 Malmö
 • Telefon: 044-187270 / 040-100410
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

Arkiv