194072 KA1

”En stark ekonomipartner”

Klostermark Accounting är en redovisningsbyrå som hittat nyckeln till framgångsrika samarbeten. "För oss är ekvationen enkel: rätt personal + rätt kunder = långsiktiga samarbeten".

Klostermark Accounting AB erbjuder tjänster inom redovisning, löneadministration och affärsrådgivning. Byrån bildades 2012 och har sitt kontor på Kungsholmen i Stockholm, men de arbetar digitalt och erbjuder tjänster till företag i hela Sverige. Företaget riktar sig mot mindre och medelstora aktiebolag. 


Långsiktiga och fungerande samarbeten är A och O för Klostermark Accounting. Karin Lodin, partner och redovisningskonsult, förklarar:


       – Företagare som kommer till oss nämner ofta att relationen med tidigare byrå eller ekonomikonsult spruckit eftersom företagets ekonomihantering har hamnat mellan stolarna. Det saknades engagemang, flexibilitet eller rätt råd i skarpt läge. Att byta byrå är inte sällan besvärligt och kostsamt för båda parter. Vårt fokus ligger därför på att välja rätt kunder och rätt personal för att erbjuda långsiktiga och fungerande samarbeten. Vi arbetar med levande organisationer och vår utgångspunkt är att flexibla rutiner ska erbjudas. 


För Klostermark är det viktigt att träffa den potentiella kunden och förstå kundens verksamhet, nuläge och behov. Justina Fernandes, även hon partner och redovisningskonsult på Klostermark, förklarar hur urvalet av kunderna går till:   

        – Vi försökte komma fram till en definition av en perfekt kund, men erfarenheten visar att de är många - allt ifrån unga entreprenörer till mycket vassa och ekonomiskt kunniga företagsledare. Anser vi att vi kan tillföra värde med våra tjänster, inleder vi gärna ett samarbete. I annat fall, tackar vi nej, både för vår egen och för kundens skull. Vi arbetar med företag som har olika bolagsstrukturer, men vi är absolut starkast på affärsrådgivning för ägarledda företag. Rättvisande resultat - och balansrapporter, bokslut och deklarationer är det minsta vi kan leverera. I våra tjänster ingår alltid en proaktiv planering av företagets resultat och skatt. Eftersom företagens och ägarnas privatekonomi går hand i hand, gäller det att se över ägarnas privata inkomster och lämna våra rekommendationer för optimalt resultat. För oss är det viktigt att företagsägarna får en huvudansvarig konsult, känner sig trygga med oss och ser oss som ett lättillgängligt bollplank. Vi kan konsultera i olika frågor: alltifrån avdragsregler, moms, fakturering till budget, förmåner och lön. 


För att kunna erbjuda den personliga servicen och långsiktigheten som efterfrågas investerar byrån generöst i sin personal. Under åren har Klostermark format ett drivet team som omfamnat den digitala utvecklingen och arbetar utefter ledorden "excellent service". Justina Fernandes berättar om hur det är att arbeta på Klostermark:


        – Det är inte lätt att få in en fot på Klostermark, men har man väl blivit intagen kan man som medarbetare vara säker på att man kommer att få en trevlig och stimulerande arbetsmiljö, en lagom arbetsbelastning och det stöd man behöver. Vi lägger stor vikt på välmående, friskvård och sociala aktiviteter som ger en bra gruppkänsla. Glad och frisk personal är lika med nöjda kunder. 


Den uppenbara trenden i redovisningsbranschen är att erbjuda tjänster till fastpris. Ledningen på Klostermark har en speciell syn på det:


 Vi tycker att fastpris-upplägg passar bra för företagare som bedriver stabila verksamheter och ser på ekonomi som en slags hygien-faktor, det vill säga att det är ett bokslut som ska upprättas och en deklaration som ska lämnas in. De vill veta exakt vad redovisningen kommer att kosta och priset ska vara en trygghet. En risk med detta är att man råkar hamna i en situation där man behöver ett engagerat bollplank eller, säg, att Skatteverket påbörjat en utredning som kräver en större insats. Finns det då säkerhet att din redovisningsbyrå reserverat utrymme för den oförutsedda händelsen eller gjort en tillräckligt bra research innan de bokförde en avvikande affärstransaktion? För företag som är i en uppstarts- eller tillväxtfas kan det vara avgörande att det finns en stark ekonomipartner som arbetar löpande, engagerat och är tillgänglig för konsultation när behovet uppstår. Vi finns här för just den typen av företag.     

Läs mer...

2019-09-23

Hemsida
EM_Emmertz bygg & projektledning _02

Från kulturbyggnader till nybyggnationer

Artikel Emmertz Bygg och Projektledning AB har en lång erfarenhet av byggbranschen och tycker att nöjda kunder och ett bra arbetsklimat bland de anställda är det allra viktigaste. Här förser de kunderna med uppdrag...
EM_Holmberg Bilverkstad_03

Ung mekaniker tar över bilverkstaden

Artikel Som ny ägare till Holmberg Bilverkstad står den unge entreprenören och bilintresserade Lukas Karlsson. Här hjälper han kunderna med alltifrån service till lagning på många olika bilmärken.
  • Klostermark Accounting AB
  • 08-684 425 00
  • Kungsholms Kyrkoplan 6
    Box 560
    101 31 Stockholm
Peter_webb3

Peter Svenson

Fotograferar världens kändisar

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine