202028 01

Anrikt byggföretag med mjuka värden

Öhmans Bygg & Fastighets AB har lång erfarenhet och bred kunskap efter sina många år i byggbranschen. De har dessutom ett unikt helhetstänk, där de visar stor hänsyn för omgivningen när de utför sitt arbete. – Vi gör allt för att ta hänsyn till andra runt om oss när vi arbetar. Vi har förhållningsregler som säger att vi inte ska väsnas under dagtid, utan förlägger mycket av arbetet under kvällar och helger eller hittar produktionssätt som gör att vi inte väsnas så mycket, säger Andreas Lindgren.

Med lång erfarenhet bygger Öhmans Bygg om kontor och butiker. De utför jobb åt större fastighetsägare vid ombyggnationer av kontor och butiker. Öhmans Bygg startades för 30 år sedan av Magnus Öhman, som fortfarande är kvar i bolaget som styrelseordförande. Under åren har företaget sakta men säkert höjt omsättningen och antalet anställda och jobbar i huvudsak med återkommande kunder.


      – Vi har en bred kundbas som känner igen företaget väl, även om vi aldrig har satsat speciellt mycket på annonsering och marknadsföring, säger företagets vd Andreas Lindgren.


På företaget råder en policy att de alltid ska visa upp ett städat yttre och målet är tydligt: De ska alltid vara deras medarbetares, underentreprenörers och beställares första val.


      – Vi vill vara attraktiva för alla parter i en entreprenad och det har vi lyckas med.


Öhmans Bygg har avtal med många stora kunder, bland annat med Fastighetsverket, som äger slottet och alla museer i Stockholm. De har även många andra jobb i centrala Stockholm, som kontor och butiker. Fram tills för fyra år sedan arbetade de bara i centrala Stockholm men då de fick ett avtal med Uppsala Skolfastigheter har de utökat sitt arbetsområde. De har också fått ett avtal med polisen i Södermanlands län och idag sträcker sig kunderna mellan Nyköping, Uppsala och Enköping.


      – Det känns riktigt bra att företaget arbetar och syns på flera orter. Vi har dessutom en stor variation av arbeten och alla är roliga på olika sätt.


De anställda pendlar mellan 35 och 40 stycken och i dagsläget finns inga ambitioner på att vare sig bli större eller mindre.


      – Vi vill att alla ska ha ett bra jobb och tycka det är roligt att arbeta på Öhmans Bygg. Vår vision är att man inom några år har hittat en perfekt balans där alla på företaget jobbar lagom mycket. På ett jobb ska man trivas och ha roligt och ska varken behöva jobba över eller ha för mycket att göra.


Öhmans Bygg är ett välkänt företag i byggbranschen, vilket gör dem attraktiv på marknaden och har gett dem många nöjda kunder under åren.


      – Vi är ett anrikt och välkänt bolag som vet hur man ska bedriva all möjlig entreprenad. Vi gör bara sådant som vi är riktigt bra på, avslutar Andreas.


Läs mer...

2020-03-26 10:00

Hemsida
BT6Q0738mdeol1O¨

Hur fungerar en vårdnadstvist?

Artikel Alla som har genomgått en vårdnadstvist vet hur känslomässigt tungt det kan vara och hur långdraget och ekonomiskt påfrestande det kan kännas. Frågorna är ofta många. Jurist Selena Svillar är specialiserad...
headway-5QgIuuBxKwM-unsplash

Så påverkar Coronaviruset rekryteringsbranschen

Artikel
  • Öhmans Bygg & Fastighets AB
  • 08-447 45 45
  • Instrumentvägen 18,
    126 53 Hägersten
__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

naim 4

Superdesignern Naim Josefi

Skapar magi.

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine