192018 NWB&G3192018 NWB&G5192018 NWB&G1192018 NWB&G4

Ät som i New York i Norrköping

New York Grill & Bar är restaurangen som älskar New York och livsstilen på Amerikas östra kust, med ett kök och en personal med hjärtan som tokklappar för det amerikanska och sina gäster.

      Utsikten är vidunderlig. New York Grill & Bar har ett av Norrköpings häftigaste lägen, mitt i city. På menyn samsas gamla amerikanska klassiker med modernare smakupplevelser och en touch av etnisk mångfald. 

       – Vår superpopulära hamburgare och den klassiska pepparsteken med potatisgratäng är våra två mest efterfrågade rätter, säger Murat Togan som driver restaurangen. 

Kökets kockar använder de finaste och färskaste råvarorna. De rätter som menyn presenterar är alla gjorda från grunden i restaurangens eget kök. Olika matlagningsstilar och olika matkulturer med dess smaker och kryddor fusioneras i köket. Det som kännetecknar New York, dess livsstil och kök är en härlig mix av olika nationaliteter och dess påverkan på maten. Det är precis vad kökets kockar på New York Grill & Bar levererar. 

       New York Grill & Bar är en mötesplats för grannarna i kvarteret, stadens invånare och alla dess vänner oavsett om de är hitresta från andra delar av Sverige eller utländska turister. En plats för alla att äta gott och att umgås. Trycket på after work är stort, där man möts av efterlängtad retromusik och en hel del nostalgi. 

       – Norrköping har inte så mycket att erbjuda för de som passerat 25, förklarar Murat. Vi attraherar de som är något äldre och det känns väldigt kul. Vi älskar våra gäster så mycket att vi vill skämma bort dem ordentligt. De ska gå härifrån med glada minnen från en rolig kväll, en härlig måltid och vänlig service. 

För större privata festligheter samt företagsevent finns möjlighet att abonnera restaurangen. New York Grill & Bar har också den här kontinentala känslan av en riktigt schysst sportsbar.

        – Vi satsar stort på den biten. Vi visar de flesta större matcherna, alltifrån handboll, till fotboll och Super Bowl. Under Fotbolls-VM hade vi storbilds-tv utomhus med cirka 600 gäster. 

Murat rekommenderar lite miljöombyte för dig som bor i närliggande stad.

        – Ta en heldag i Norrköping, ler Murat Togan. Här finns både bra shopping och fina restauranger. Det är inte ett fullt lika stort projekt som att resa till New York. Det är dessutom klimatsmartare, och vi välkomnar er med öppna armar. 

Läs mer...

2019-05-14 13:00

Hemsida
203045_05

Reklambyrå med bred kompetens

Artikel Exakta Group har ett minst sagt brett utbud av tjänster inom kommunikation, som dessutom kan sammanfogas till helhetslösningar, vilket underlättar livet för företagare. Inom koncernen har man även utvecklat...
203027_01

Familjär sommaroas

Artikel Till Paj, Pytt & Pilsner kan gästerna komma för att slå sig ner i en charmig atmosfär och njuta av enkel men vällagad mat. Det familjeägda företaget genomsyras av en entreprenörsanda och genuin känsla...
  • New York Bar och Grill
  • 011-16 60 60
  • Gamla torget 3
    60232 Norrköping
Peter_webb3

Peter Svenson

Fotograferar världens kändisar

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine