201073 PAH1201073 PAH_NY3201073 PAH_NY2201073 PAH_NY1

Behandla värk med AtlasPROfilax

Py Öberg hittade en metod i Tyskland som hjälpte henne att bli av med värk och skolios. Idag driver hon Pys AtlasHälsa i Göteborg och är en av få i Sverige som jobbar med AtlasPROfilax. Här kan hon hjälpa människor med flera, olika slags problematik som whiplash, migrän, diskbråck och magproblem.

När Py Öberg var tolv år fick hon reda på att hon hade en grov skolios, något som blev värre med åren. När hon var 28 år levde hon på värktabletter och hade värk i hela kroppen.


Hon fann så småningom en metod i Tyskland som hette AtlasPROfilax. Behandlingen fanns inte i Sverige och hon åkte till Tyskland för att testa den. De första månaderna var tuffa men det gav resultat. Hon började kunna gå alltmer upprätt och resultatet var otroligt bra.


Py bloggade under sin läkningsprocess, vilket uppmärksammades av andra som befann sig i samma situation. Hon bestämde sig för att ta kvinnan som behandlat henne till Sverige eftersom alla inte hade möjlighet att ta sig till Tyskland. Via Pys blogg hittade andra människor med liknande besvär henne och den tyska kvinnan reste mellan Tyskland och Sverige under ett år innan hon ville att Py skulle ta över.


      – Jag var tveksam men hon menade att jag redan hade väldigt mycket kunskap genom min egna erfarenheter och hon lärde upp mig efter att jag utbildat mig och snart hade jag startat upp företaget.


Nu har det gått tio år sedan Py startade företaget och hon berättar att hon hunnit lära sig otroligt mycket. Hon har dessutom vidareutbildat sig inom kostrådgivning och flera andra massageformer som hon också erbjuder på kliniken.


      – Kostrådgivning ingår ofta i behandlingarna, då patienterna ofta frågar mig om det. Kosten är en viktig del när det gäller hälsa och det finns oftast något som kan förbättras.


På kliniken utför hon också efterbehandlingar efter korrigering av atlaskotan med hjälp av frekvensmaskin, wellnesswib och massage.


När en ny kund kommer till henne ger hon alltid gratis konsultation och undersökning av atlaskotan, innan kunden beslutar sig om de vill korrigera den.


Hur lång tid det tar innan behandlingarna hjälper beror dels på åldern men också på hur länge man haft besvären.


       – Om man är ung och genomgår en behandling kan det snabbt bli mycket bättre men är man äldre och har gått med tillståndet i trettio år kan det ta tid att läka. Då är efterbehandlingar otroligt viktiga för att uppnå ett ännu bättre resultat. 


Något som är alldeles nytt på kliniken är att Py också erbjuder koppning.


      – Det är en jättebra metod där man ser till att behandla bindväven så att man bland annat blir av med gifter i kroppen.


I sina behandlingar använder sig Py av en maskin, ScenarCosmodic som går ner i centrala nervsystemet och kickar igång själva läkningen i kroppen och den ska användas ett antal gånger för att ge så bra resultat som möjligt.


Py har mångårig erfarenhet av behandlingarna och berättar att hon ofta får fina omdömen av sina kunder.


      – Mina resultat blir lyckade och jag blir ofta rekommenderad av personer som varit här, eftersom jag kan behandla människor med många olika slags problematik.

Läs mer...

2020-02-10 08:45

Boka Direkt
202014 ASC2

Klinik där insidan räknas

Artikel Problem på utsidan av kroppen kan i många fall även behöva behandlas på insidan. På Advanced Skin Care erbjuder man sina kunder behandlingar och kostrådgivning som gör att man går till botten med problemen...
Vardegrund_header-1

Med människan i fokus

Artikel Att det finns en plats och ett sammanhang för alla, är något Humbla Öppenvård AB är övertygad om. Inom företaget jobbar de för att tillsammans med människor hitta lösningar som hjälper dem ur svåra livssituationer....
  • Pys AtlasHälsa
  • 0735-152933
  • Drottninggatan 26, 2 tr
    411 14 Göteborg
__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Cecilia5

Cecilias Hed Malmström

Sveriges första kvinna på sydpolen.

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine