194004 DB1194004 DB2

Biljard och bokföring - med ekonomisk rådgivning

Din redovisningsbyrå kan var den kraft som gör att du orkar stå kvar vid uppstart, eller tar ditt företag till nästa nivå. En samarbetspartner med insyn i ditt företags ekonomi, som kan affärsutveckling – och är en jäkel på biljard.

Efter gymnasietiden ville Dejan Pecirep starta eget företag. Han gick starta-eget-kurser för att förstå vad som krävdes. Ju mer han läste och lärde sig desto mer intresserad blev han av att starta eget och desto mer intresserad blev han av att fortsätta studera ekonomi. Han är utbildad civilekonom samt har en masterexamen i redovisning och ekonomistyrning. Idag driver han redovisningsbyrån Din Bokföring – en redovisningsbyrå som är både digital och personlig.


Digitalisering för ju onekligen tankarna till en struktur som är befriad från personliga möten. Helt tvärtemot hur Din Bokföring verkar. 


       – Kundrelationen är oerhört viktig, säger Dejan. Bokföringen finns redan där. Den är i sammanhanget rätt enkel. Vi finns med som ett bollplank, vi har ju redan all ekonomisk data och kunskaperna hur man tolkar den och kan därigenom erbjuda kvalificerad ekonomisk rådgivning, alltifrån uppstart av företag, till strategi, effektivisering och målsättning samt uppföljning. 


Den redovisningsbyrå som sköter ett företags bokföring ges en god insyn i hur det går för företaget. Den insynen tillsammans med kunskap i företagsutveckling gör att Din Bokföring blir en stark partner för att ditt företag ska få extra stöd i att utvecklas och att växa. 


       – Vi arbetar med många nyföretagare och start-ups. De kanske precis har slutat högskolan, jobbar några år, måhända för att skaffa erfarenhet från IT-branschen. De har en idé och vill starta eget. Jag hjälper dem att undvika de misstag jag gjorde när jag startade mitt första företag och tar en rådgivande roll kring företagandet med målsättning och uppföljning.  


Erfarenhet och processer från tidigare jobb som revisor med ett flertal stora svenska bolag som LM Ericsson, NCC och Hi3G Access ska ge mervärde för Din Bokförings nya företagare som består av allt ifrån YouTube-personligheter till företag som arbetar med affiliatesmarknadsföring, IT-konsulter och advokater. Kunder som Dejan beskriver som ”digitala”. Varje kund får ett fast pris där önskade tjänster inkluderas. 


        – Jag önskar att inte allt kring redovisningsbyrån ska handla om pengar och att ta betalt, så ibland går jag ut med våra kunder, tar en öl, spelar lite biljard och pratar företagande. Många har mig på sociala medier och ofta dyker det upp en fråga på messenger, skrattar Dejan. Jag svarar. 


Löpande bokföring, bokslut, inkomstdeklarationer, årsredovisning, skatterådgivning, löneadministration och kvalificerad rådgivning kring företagsekonomiska frågor. Det är kortfattat vad Din Bokföring erbjuder, med extra fokus på målsättning, stöttning och rådgivning. 


        – Vi vill jobba med bra människor, bra företag och hjälpa dem att växa i den utsträckning de kan. Hjälpa dem att bygga långsiktigt. Vi lägger mycket tid och energi på de rådgivande tjänsterna. 

Läs mer...

2019-09-23 15:45

Hemsida
202065_01

Sveriges bästa marknadsplats för IT-konsulter och företag som söker kompetens

Artikel Marknaden i det närmaste skriker efter IT-konsulter och behovet visar inga som helst tecken på att mattas av. Många som är anställda övergår till att driva eget som IT-konsult. Även om det ofta innebär...
203066_02

Så gör du ett tryggt bilköp

Artikel När man ska köpa en begagnad bil kan det som privatperson vara svårt att veta vad man ska titta på och leta efter. Att köpa bil är en stor affär och det är viktigt att det blir rätt. Med fokus på ärlighet...
  • Din Bokföring AB
  • 08-40 800 111
  • Norrbackagatan 70
    113 34
    Stockholm
naim 4

Superdesignern Naim Josefi

Skapar magi.

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine