KjelliNa¨sByggAB1KjelliNa¨sByggAB2KjelliNa¨sByggAB4KjelliNa¨sByggAB3KjelliNa¨sByggAB5

Byggföretag med bredd och service

Med service och stor noggrannhet förser Kjell i Näs Bygg AB sina kunder med byggtjänster både inom nybyggnation och renovering. – Vi sätter alltid kunderna främst och ger dem vad de vill ha. Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda, säger Kjell.

Kjell Davidsson hade under många år varit anställd i byggbranschen och funderat under nästan femton år innan han gjorde slag i saken och startade en egen byggfirma. Hans företagsnamn kom sig naturligt då han är uppvuxen i Näs utanför Ingatorp. Inom företaget samarbetar han även med Edvard Adolfsson som har företaget EA Bygg.

   Edvard och Kjell jobbade på samma företag under många år och startade båda egna företag samtidigt, helt ovetandes om varandra. De sa också upp sig från sina dåvarande anställningar. Edvard och Kjell utför jobb av många olika slag, alltifrån att installera kök eller gjuta en garageplatta till nybyggnationer och renoveringar.

   

Just idag består projektet av att bygga ett djurstall till kor, där de utför projektet från början till slut.

   – Vi gjorde ritningarna i våras och påbörjade arbetet för några veckor sedan. Nu har vi hunnit göra taket och ska snart påbörja jobbet med väggarna, förklarar Edvard.

   Det är den andra djurhallen som de bygger, då de efter sin första byggnation fick förfrågan om en till från en annan kund.

   – Vår nuvarande kund tittade på djurhallen som vi byggt tidigare och tyckte att det var fint och då fick vi förfrågan om att bygga denna, säger Kjell.

   Medan Edvard jobbar ensam i sitt företag har Kjell sin son Dennis anställd i företaget.

   – Även min andra son som fortfarande går i gymnasiet har varit här och jobbat under sommaren. Min fru hjälper också till, vilket gör oss till ett litet familjeföretag.

   Sommartid utför de till stor del arbeten utomhus medan de vintertid söker sig mer till inomhusprojekt.


De flesta av jobben utför de mellan Eksjö och Vimmerby, där de jobbar både mot privatpersoner och företag. Privatpersonerna kan nyttja ROT-avdraget som uppgår till 50 000 kronor per person och år.

   – Det är inte samma värde på husen här som i en stad, vilket gör att kunderna inte kan lägga ner samma pengar och därför är ROT-avdraget väldigt bra, menar Kjell.

   Med tiden har Kjell och Edvard fått allt fler nöjda kunder. Kjell berättar att förfrågningarna är många och att telefonen ofta går varm.

   – Man får in många jobb via tidigare kunder, som pratat med någon annan och sedan kontaktar oss, säger Kjell.

   Då de får många förfrågningarna, kommer tankarna ibland på att kanske anställda några fler i verksamheten.

   – Tanken är att fortsätta i samma spår men man skulle kanske kunna ha fler anställda eftersom vi har så mycket jobb, avslutar Kjell.

Läs mer...

2021-01-05 13:45

EM_handla-bil-entre

Smidiga bilaffärer

Artikel Att köpa och sälja bil genom en bilfirma kan många gånger ge en snabb och krångelfri affär. Hos Handla Bil Sverige AB får kunderna både bra service och en enkel affär när de både köper och säljer bilar....
EM_Lilly-Nails-Varberg_linnea-magdalena

Skapar möjligheter till ett snyggt yttre!

Artikel Magdalena Andersson, Linnea Tamnes, Sandra Johansson och Paulin Christensen på Lilly Nails i Varberg erbjuder många möjligheter för att skapa ett snyggt yttre. Fransförlängning, nagelförlängning, hudvård...
  • KJELL I NÄS BYGG AB
  • Tel: 0705-10 77 57
  • Adress: Ingatorps-Näs 1, 570 31 Ingatorp
  __MG_9672

  Från förort till finrum

  Bröderna Güven driver stans bästa krogar

  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

  _Jimmy1

  Jimmy Schönning

  Njutbart hemma!

  Arkiv

  © 2021, Enterprise Magazine