204086_01204086_02 (kopia)204086_03204086_04204086_05

Byggföretag med känsla och kunskap

Med stort kunnande och många mjuka värden utför A Till Ö Entreprenad Allt Inom Bygg AB många olika slags tjänster inom bygg. Genom åren har företaget vuxit sig allt större, vilket siar om många nöjda kunder. – Att vi får in så mycket jobb är en bekräftelse på att vi utför bra arbeten. I de flesta fall tror jag inte att människor väljer hantverkare på grund av prislappen, utan det är utifrån personkemin, säger Andreas Abrahamsson.

Att ha kontakt med en snickarfirma som är kunnig, har bredd och där personkemin stämmer, är mycket värt då man kan anlita samma företag när nya projekt dyker upp. A till Ö Entreprenad Allt Inom Bygg jobbar utifrån många mjuka värden och gör det mesta man kan tänka sig, allt från fönsterbyten och altanbyggen till panelbyten, tillbyggnader och nybyggnationer. Företaget gör jobb både på in- och utsidan och samarbetar även med ett företag som är specialiserad på trallbyggen och dessutom med plattsättare vid uppdrag i våtrum.


Andreas Abrahamsson som äger och driver företaget har alltid haft ett stort intresse för bygg och snickerier. Som ung sommarjobbade han på olika snickeriföretag och utbildade sig tidigt till snickare. Efter att ha jobbat som anställd under flera år beslutade han 2012 för att starta eget efter att han byggt ett hus till sig själv, helt utan anmärkning. 

 – Jag kände då och fick en bekräftelse på att jag var så pass kunnig att jag kunde jobba åt mig själv istället.

Under åren har företaget vuxit och för en tid sedan omvandlade han den enskilda firman till aktiebolag. Idag har företaget tre som är fast anställda samt några timanställda och kommer inom kort att anställda några fler.

 – Vi ska göra ett jättestort projekt i Falkenberg. Jag har även börjat samarbeta med Folkpool och har redan nu tio pooler inbokade som ska byggas under sensommaren.

Att jobba brett, åt många olika kunder och med många olika projekt är den del som Andreas tycker är den stora charmen med företaget.

 – Inget jobb är det andre likt och det är vad som gör det så roligt.
Företaget jobbar främst runt om i Halland men tar också på sig uppdrag i Båstad med omnejd. Innan Andreas anställde jobbade han i större utsträckning mot företag och större byggen men idag har han valt att inrikta sig alltmer mot privatpersoner. Andreas och hans anställda är gärna med från start till mål i projekten och försöker alltid hitta de bästa lösningarna för sina kunder.

 – Många gånger ger jag råd och tips, både före projektet och under arbetets gång och jag upplever att kunderna uppskattar det.


Idag när företaget vuxit allt mer så tillbringar Andreas mycket tid på att besöka nya kunder och titta på jobb, samtidigt som han fungerar som en stöttepelare för de anställda och tillsammans utgör de ett kunnigt och erfaret team.

 – Jag har en anställd som gillar tak och är jätteduktig på det, medan en annan är väldigt duktig på tillbyggnader. De kompletterar varandra bra och jag är ett stöttande komplement.

Genom åren har företaget haft många nöjda kunder, vilket genererat i nya som resulterat i att företaget har vuxit. 

Läs mer...

2020-10-01 15:15

205009_5

Unikt hotell på landet

Artikel I vacker och gemytlig miljö ligger Anna´s Bed & Kitchen AB. Hit kommer gäster som vill övernatta och samtidigt komma bort från storstadens brus och njuta av lugnet på landet.
205025_2

Behandlingshem med individen i fokus

Artikel Hos Colosseum Behandling ser man verkligen till individen. Här får ungdomarna lära sig nya saker som att odla, aktivera sig genom att vara ute i skog och mark samt delta i aktiviteter som Yoga och Chi...
  • A-Ö ENTREPRENAD ALLT INOM BYGG AB
  • Tel | 0733-56 42 44
  • Vattugatan 7, 313 32 Oskarström
  Holknekt_webb3

  Per Holknekt

  Från brädan till scenen

  __MG_9672

  Från förort till finrum

  Bröderna Güven driver stans bästa krogar

  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

  Arkiv

  © 2020, Enterprise Magazine