204093_02

De erbjuder Sveriges mest hållbara möten

Startskottet för nya samarbeten. Mötesportalen för drivande entreprenörer. Samlingsplatsen för nytänkande kreatörer.

Redan utanför byggnaden kan man ana den exklusiva glans och stilrenhet som elegant förgyller omgivningen.  Loggan och namnet är något av det mest exklusiva och snyggaste jag har bevittnat på lång tid. Nyfiket går jag ombord i det nyöppnade Bahnhof Cowork.


Lokalerna är på andra våningen i Skövde stationsbyggnad och exklusiviteten, hemtrevnaden finns där i varje detalj och med skön heltäckningsmatta i loungemiljö. De har dessutom lyckats med fenomenet att skapa trivsel och harmonisk lyx även i allmänna konferensrummet. Något de säkert är ensamma om i vår globala yta av designglömda och luftkonditioneringsbefriade samlingsrum.
Bakom detta varumärke står Philip Malek och Anton Samuelsson. Båda tidigare framgångsrika entreprenörer. De reste båda mycket i sina respektive tidigare arbeten och de tyckte det skulle vara bra med ett kontor på hemmaplan. Då de båda har familj ville de ha ett närliggande kontor att gå till.


Grundidén föddes således efter eget behov och de började planera och arbeta fram konceptet för Bahnhof Cowork. Efter endast 6 månader från att idén föddes öppnade de portarna för ett helt nytt koncept som är genomtänkt in i minsta atom.

-Bahnhof Cowork är en samlingsplats att klustra likasinnade, säger Anton


Målsättningen med Bahnhof är att alla skall erbjudas möjligheten till medlemskap och det skall dessutom vara enkelt där du inte blir låst i besvärliga avtal. Varje månad har de en AW samt frukostmöte en gång i veckan. Allt för att knyta kontakter och öka samspelet mellan dagens företagare. Bahnhof Cowork är med andra ord ett oberoende hus där du har expertis från alla områden.
Att de dessutom har valt en stationsbyggnad är ingen tillfällighet. Vi drivs idag mot ett miljötänk som tvingar oss till att åka mer kommunalt. Att kunna gå av tåget från exempelvis Stockholm och samtidigt vara direkt på plats är onekligen en hållbar framtid för oss alla.


Att herrarna har planer på att öppna fler Bahnhoflokaler runt om i vårt land på väl utvalda tågstationer är nog en självklarhet.


Frågan är väl snarare inom vilken framtid det blir. Fast å andra sidan känns det som de likt svarta pantrar i Amazonas regnskogar väntar ut erfarenheten av sitt första nypräglade imperium för att sedan tyst, snabbt och effektivt erövra resterande möjliga marker i Sverige...innan det gränsöverskridande forcerandet ut i Europa bär av, som på räls.

Läs mer...

2020-09-22 14:00

Webbplats
205002_2

Certifierad bilverkstad

Artikel Oavsett bilmärke kan man på Kallernäs Bil & Maskin AB få service och reparationer av hög kvalitet till ett bra pris. De är dessutom certifierade av Godkänd Bilverkstad där de genomgått deras kontroller...
205029_4

Kunniga hantverkare med fokus på betong

Artikel Med en minst sagt gedigen erfarenhet och stor kunskap utför AdelBengt AB uppdrag inom betong, armering och montering av väggar. På kort tid har de blivit en omtyckt aktör på marknaden som anlitas av många...
  • BAHNHOF COWORK
  • Tel | 0736-97 77 36
  • Stationsgatan 7-9, 541 30 Skövde
__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine