203029_01203029_02

Få ut det mesta av ditt företag

Outside The Box hjälper småföretag över hela landet med sin expertis. Redovisningsbyrån som har ett stort kundfokus och många mjuka värden, ligger i framkant och jobbar i stort sett helt digitalt.

Outside The Box är en digital redovisningsbyrå som kan ta på sig kunder över hela landet, oavsett var de befinner sig.

    – En stor fördel med att jobba digitalt är att allt är sökbart och det är väldigt enkelt både för oss och för kunden att hitta det man vill, till skillnad från den fysiska pärmhanteringen, säger Veronika Ericsson.

    Outside The Box jobbar framförallt med mindre aktiebolag från alla möjliga branscher, som IT- konsulter, grafiker, dietister, hantverkare med flera.

    Veronika Ericsson som driver företaget var tidigare anställd som lönespecialist och dessförinnan som redovisningsekonom men kände att det efter en tid var dags att starta eget.

    – Jag jobbade alldeles för mycket i förhållande till vad jag fick ut. Samtidigt fick jag också mängder av samtal med förfrågningar om fler uppdrag, så jag förstod att det fanns en marknad stor nog för att kunna starta eget.

Idag har hon tre timanställda och en konsult som hon just nu håller på att inleda ett samarbete med.

Under de tre åren som företaget har funnits har de hunnit jobba upp en stabil kundbas.

    – Till en början bestod kunderna av många vänner och bekanta men ryktet spred sig och med tiden har allt fler hittat till oss. Idag kommer det ständigt nya kunder som har letat upp oss för att ta del av våra tjänster.

Inom företaget råder många mjuka värden och här är Veronika alltid mån om att de anställda har det bra.

    – Som chef måste man kunna lyssna och förstå sina anställda och det gäller att uppskatta sin personal. Här  finns inga stränga regler på hur och när man ska arbeta. Huvudsaken är att jobbet blir gjort i tid, menar Veronika.Vi har ett flexibelt tänk.

Veronikas drivkraft när hon startade sitt företag var att kunna hitta en bättre balans mellan arbetsliv och privatliv, då det tidigare var svårare att kombinera.

    – Jag ville få mer tid med mina barn och tack hur vi arbetar har jag fått mer tid över, utan att det påverkar min leverans till kunderna.


För att få ut det allra mesta av sitt företag, tycker Veronika som brinner för just småföretagare, att det är viktigt att ta del av den kunskap och de tjänster som de kan erbjuda.

    – Många småföretagare kanske inte inser vikten av att ha koll på alla siffror och veta allt som man bör ha koll på. Det är just sånt sådant som jag tycker är jätteroligt att diskutera med och upplysa mina kunder om.

    Hon fortsätter att förklara att även fast världen befinner sig i en kris på grund av Coronaviruset, är det viktigt att hålla sig lugn och inte drabbas av panik.

    – Det är klart att många mindre företag kommer att få det tufft den närmsta tiden. Då är det viktigt för oss konsumenter och medmänniskor att tänka på de mindre företagen genom att stötta dem, så att de har en chans att överleva, menar Veronika.

    När nya kunder kommer till Veronika och hennes anställda gör de alltid en analys av företaget och för en diskussion med kunderna, för att komma fram till de bästa lösningarna för att det ska få  maximal ekonomisk utdelning från sina bolag. 

    – Vi jobbar väldigt nära våra kunder och har en fin relation och kommunikation med dem för att de ska få ut så mycket som möjligt av sitt företag, avslutar Veronika.
Läs mer...

2020-06-24 13:30

Kontakta oss
204034_01

Behandlingar med naturligt resultat

Artikel Med hjälp av hårtransplantationer, där man genom operation flyttar det egna håret, kan man få tillbaka hårväxten där den glesats ut. På Chinur Cliniq AB utför de operationer och även andra behandlingar...
203064_01

Din försvarare bör vara specialiserad på straffrätt!

Artikel Den som är misstänkt för ett brott ska omedelbart ta kontakt med en försvarsadvokat och under inga som helst omständigheter medverka i ett polisförhör utan ett ombud vid sin sida. Man bör begära ett inledande...
  • OUTSIDE THE BOX AB
  • Tel | 070-450 04 53
  • Adress | Cedersdalsvägen 5d, 186 40 Vallentuna
__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

_Jimmy1

Jimmy Schönning

Njutbart hemma!

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine