201037 NRSE1

Hållbart är inte dyrare!

Det finns mängder av sätt för ett företag att minska sin klimatpåverkan. I allt ifrån val av kaffesort, fruktleverantör och kontorsmaterial, till städföretag och tryckeri. De flesta vill ha en så liten klimatpåverkan som möjligt men tycker att det är svårt att veta vad som är rätt beslut. Det finns hjälp att få: Hållbara Kontoret erbjuder Sveriges grönaste kontorsservice!

När Aria Zargarian och Björn Lundgren 2014 bestämde sig för att starta städföretaget NRSE, var det självklart att inrikta sig på hållbarhet. Aria, med kunskap inom företagsekonomi och Corporate Social Responsibility, såg att hållbarhet var något som alla företag skulle behöva förhålla sig till. ”Men hur blir vi hållbara?” frågade de sig. Drygt ett år senare var de ett av Sveriges få Svanenmärkta städföretag. Med växande antal nöjda kunder, föddes idén till dotterbolaget Hållbara Kontoret.


      - Våra företagskunder kände förtroende för oss och våra kunskaper inom hållbarhet. Man började fråga oss massor. Som företag vill man vara hållbara, men många vet inte hur man ska vara det eller hur man ska gå tillväga. Med Hållbara Kontoret vill vi hjälpa företagen till ett mer hållbart och hälsosamt företagande, berättar Pontus Berqvist Key Account Manager på Hållbara Kontoret.


Hållbara Kontoret har en bred produkt- och tjänsteportfolie. Gemensamt är att tjänsterna ska utföras med så lite resurser som möjligt, och att produkterna ska vara bra, miljövänliga alternativ, där man inte har kompromissat med kvaliteten. De levererar fruktkorgar, entrémattor, kontorsmaterial, lokalvård, har kaffelösningar och profilprodukter. Och ja, behöver man en handyman, som kan göra allt mellan himmel och jord, då har man kommit rätt.


      – Vi växer ständigt och är nu uppemot åttio personer i företaget, och erbjuder över sjutton olika miljömärkta och miljövänliga tjänster. Vi har mer än fem års erfarenhet av miljövänliga produkter och tjänster på marknaden, så vi kan alltid rekommendera kunden rätt artiklar. Med oss får man EN kontaktperson, och EN faktura. Den kostnadseffektivitet och tidsbesparing som det innebär, är otroligt uppskattad av kunderna. Hållbart ska vara ekonomiskt och behöver absolut inte vara dyrare! säger Aria och Pontus fyller i:


      – Hållbarhet handlar även om långsiktighet och att ha en nära kundrelation. Vi binder till exempel inte upp kunderna i långa avtal, utan är måna om att hela tiden ge den bästa tänkbara servicen, så att kunderna inte vill byta leverantör. Kunskap inom miljöfrågor, är många gånger bristfällig. Vi kommer gärna ut till företagen och lyssnar på deras situation idag, för att tillsammans ta fram förbättringsförslag som gör gott för miljön i morgon.


      – Vi jobbar också ständigt med att själva minska vår klimatpåverkan, och idag är vi klimatneutrala med ambition att bli klimatpositiva. Vi är inte perfekta, men vi tänker till i allt vi gör, och om vi får våra kunder att göra likadant, kan vi göra skillnad tillsammans! avslutar Aria.

Läs mer...

2020-01-07 12:30

Hemsida
203048_01

Här bevaras byggnadskonsten

Artikel Att bevara den gamla byggnadsstilen är värdefullt i många hus och för de som vill renovera eller inreda i tidstypisk stil måste också hitta rätt produkter. Hos Nacka Byggnadsvård hittar man det allra...
203032_04

Snickarfirma med gedigen bredd

Artikel Med värdefulla och unika kunskaper har Karpenter vuxit till ett ovanligt brett företag inom byggbranschen. – Vi är nu ett företag som utför allt från vanligt snickeri med nybyggen och renoveringar till...
  • NRSE Sverige AB / Hållbara kontoret
  • 08-52 52 7600
  • Ursviksvägen 127, 174 46 Sundbyberg
_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics. 

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

_Jimmy1

Jimmy Schönning

Njutbart hemma!

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine