badrum-instaDSC08104

Hantverkare med fokus på badrum och plattsättning

Med stor noggrannhet och god kundkontakt utför DKS Plattsättning Stockholm AB renoveringar och nybyggnationer, främst inom badrum.

DKS Plattsättning Stockholm AB utför tjänster inom bygg, plattsättning, måleri och VVS, främst åt privatpersoner och är specialister just inom badrum och plattsättning.


När man utför badrumsrenoveringar eller bygger nytt är ett godkänt tätskikt A och O. Företaget som funnits på marknaden sedan sju år tillbaka är certifierade av Byggkeramikrådet och Säkervatten.


      – Vi utför alltid egenkontroller och fotodokumenterar innan vi sätter igen ett badrum. Dessutom går vi på kontinuerliga utbildningar för att hela tiden hålla oss uppdaterade, säger Christian.


 Christian som i grunden är rörmokare äger företaget tillsammans med Daniel som är plattsättare. När man ska göra om sitt badrum och anlitar en eller flera aktörer för att utföra tjänsterna är det viktigt att kolla upp så de är behöriga. 


      – När det kommer till elektriker så rekommenderar jag att man kollar så att denne är godkänd hos Elsäkerhetsverket. Samma sak gäller när det kommer till vatten. Man bör kolla så att rörmokaren är ansluten till Säker Vatten, som är en branschorganisation för VVS-installationer. Man ska se till att få ett intyg som visar att hantverkaren följt deras riktlinjer, säger Christian.


När man anlitar någon för plattsättning är det viktigt att se till att denne har ett våtrumsintyg men det är även fler aspekter som är viktiga. 


      – Det är viktigt att det känns bra med den man anlitar och ta in offerter från flera företag. Man ska också se till att få en specifikation på vad som ingår. När man bygger ett badrum är plattsättningen väldigt viktigt för att det ska se bra ut designmässigt men också att det finns ett godkänt system bakom väggen, alltså i tätskiktet. Efter att jobbet är utfört ska du också få ett kvalitetsdokument på att det är tätt,  att jobbet är utfört enligt montageanvisningar och av behörig personal.


När man ska anlita hantverkare tycker Christian och Daniel att det är bra att anlita någon som kan ta på sig alla delar av jobbet.


      – Vissa anlitar en byggfirma som tar in olika företag, vilket ibland blir rörigt och tar längre tid. Det är bättre att anlita ett företag som kan utföra alla delar, säger Christian.


När en kund hör av sig till företaget åker de ut och tittar på badrummet och arbetet som ska utföras och lämnar därefter en offert.

De samarbetar med kakel- och inredningsbutiken Konradssons Kakel, dit kunden kan vända sig för att köpa material.


      – De gör 3D-ritningar på badrummet och sedan lämnar offert på kakel, klinkers och inredning, som de också får rabatt på när de gör renoveringen via oss.


DKS Plattsättning genomsyras av bra service och god kvalitet. Det är viktiga ledord som de jobbar efter.


      – Det som skiljer oss mest från andra företag är kundkontakten, då folk lär känna oss i alla jobb vi utför. Dessutom är det ofta folk som ringer oss, trots att de anlitat en annan firma tidigare. De kunder vi en gång fått, brukar alltid anlita oss igen, säger Daniel.

I framtiden vill Daniel och Christian fortsätta att utföra badrumsjobb men hoppas på att kunna utöka verksamheten, med fler kunder och mer personal.


Läs mer...

2020-03-11 12:00

Hemsida
201068_01_v2

Hyr en kock till ditt eget kök

Artikel Med en inhyrd kock i köket slipper man sköta inköp och tillagning och kan istället njuta av festen och ha mer tid att umgås. Före detta deltagaren i Sveriges Mästerkock, Lina Ländin, driver Linas kök...
202055_02

Med ekonomin i fokus

Artikel Ekonomi är ett viktigt styrmedel och för alla företag är det viktigt att kunna förstå och utläsa siffrorna rätt. – Den information man får ut från redovisningen är viktig för företaget som helhet. Du...
  • DKS Plattsättning Stockholm AB
  • 08 - 610 60 60
  • Krysshammarvägen 34A,
    171 57 Solna
__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine