194057 HBL1194057 HBL2194057 HBL3194057 HBL4

Hope för alla hår

Älska HopeByLena – älska att det finns hopp för allas trasiga toppar, sönderblekta hårstrån, hiskeliga utväxter och egenklippta sneda luggar.

HopeByLena är en komplett frisörsalong lite mitt-i-smeten på Kungsholmen i Stockholm. Från och med augusti 2019 finns salongen på Lindhagensgatan. Här arbetar fem kunniga och engagerade frisörer som kan klippa, färga och vårda ditt hår. Teamet sprakar av kreativitet och inspireras såväl av varandra som att de inspireras av sina kunder. 


         – Vi vill ge absolut bästa möjliga kundupplevelse, säger ägaren, grundaren, frisören och makeup-artisten Lena Ekstrand. Det är otroligt viktigt för oss att ge kunderna tid. De ska känna sig sedda, ompysslade, snygga och nöjda samt ha en frisyr när de går härifrån som de även kan sköta själva. 


Då Lena gick i nionde klass hamnade hon tack vare sin mammas rekommendationer på en frisörsalong, vilket resulterade i att hon valde att fortsätta att utbilda sig till frisör. 


”Vi kan färg”


Hope strävar efter att använda skonsammast möjliga produkter inom färg. För att skapa personlighet och färgskiftningar i håren används tekniker som frihandsfärgningar: balayage och hairpainting.


       – Vi jobbar med produkter som är fria från kemikalier så mycket det är möjligt. Våra hårfärger är befriade från många allergiframkallande ämnen av hänsyn till såväl våra kunder som oss frisörer och vår miljö. Balayagefärgning är väldigt efterfrågat och håller generellt längre då det inte blir så tydlig utväxt. En annan trend är att blonda personer önskar pastellhår. Det kalla blonda är på väg bort och nyanserna blir varmare. 


Från långt till kort eller kort till långt


       – Det är roligt att allt fler önskar korta frisyrer. Pagerna blir mer raka och cleana. Luggen är tillbaka, liksom sidbenan. Håren känns generellt lite stökigare, lite 90-tal och BeverlyHills-feeling, ler Lena.


För den som önskar gå från kort till längre används Hairtalk extensions för hårförlängning. Ett skonsamt sätt att förlänga eller förtjocka håret. Det går att välja såväl längd, tjocklek som hårfärg och att blanda olika färgnyanser. 


        – Hollywoodsvallet börjar svalna. Många önskar bara få lite tjockare hår. Kanske har de tappat hår under amningstiden. Det går att skapa väldigt fina effekter med Hairtalks.


Ska du stå brud? 


Hope tar hand om brudar och tärnor eller andra personer som ska stå i festens centrum. Håruppsättning, styling, quick fix och makeup. 


Vad du än har för önskemål och förväntningar ser Lena och hennes kollegor till att du känner dig som dagens viktigaste kund – och det där sköna hoppet om att även hopplösa hår kan fixas… 

Läs mer...

2019-09-10 15:15

Hemsida
195107 VT1

Kvalitetsstädning med ekologiska produkter

Artikel Städhjälp i hemmet kan många gånger underlätta i vardagen när tiden inte riktigt räcker till. Att kliva in i sitt hem och känna doften av nystädat kan många gånger vara mer än välkommet. Violas Team i...
201035 TFE3

Din mun är kroppens spegel

Artikel Idag vet man att vissa sjukdomar visar sig i munnen först samt att dålig munhälsa sammankopplas med hjärt- och kärlsjukdomar. Vissa studier visar att degenerativa sjukdomar som Alzheimer, Parkinson samt...
  • Hope by Lena
  • 08-121 64 000
  • Lindhagensgatan 49
    112 43 Stockholm
__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

naim 4

Superdesignern Naim Josefi

Skapar magi.

Arkiv

© 2019, Enterprise Magazine