EM_Herrljunga hotell & konferens_01

2 min lästid

Hotell med känsla för service

På Herrljunga Hotell och Konferens möts man av en härlig atmosfär och hög kundservice. I trevliga miljöer erbjuder de allt ifrån konferenser och vällagad mat till Quiz-kvällar och After Work. – Här finns allt man behöver, säger Stefan Mikulic.

Herrljunga Hotell och Konferens är en välbesökt plats, inte minst av arbetare som övernattar eller företag som håller konferenser. Men även privatpersoner  kommer hit för att njuta av god à la carte eller en trevlig Quiz-kväll. Här är allt genomtänkt i minsta detalj, från vackra glas till servetter med egen logga. 


Ny matsal 

Stefan Mikulic som driver hotellet sedan åtta år tillbaka har både en lång erfarenhet och känsla för service. Innan han började jobba på hotellet som ägs av Herrljunga Cider arbetade han som restaurangchef på en restaurang och nattklubb i Göteborg under 20 år. Stefan som har ett genuint intresse för både service och sitt yrke har under sin tid på hotellet renoverat och förnyat stora delar av den. 


– Jag har gjort det sedan dag ett. Det är alltid kul att förnya, det ger en nytändning. Jag driver det här som mitt eget ställe och har fria händer, säger Stefan.

 

Just nu är de i färd med att färdigställa den nya matsalen och under sommaren kittades konferensrummen upp med nya skärmar. 


Vällagad husmanskost 

Under veckorna består många av hotellets gäster av företagskunder, medan helgernas gäster till största del består av privatpersoner. Hotellet rymmer 30 enkel- och dubbelrum. Här finns också ett rum som fått namnet Sviten och som trevligt nog används som ett gemensamt vardagsrum för hotellgästerna där de kan umgås och rymmer både bastu och tv.  

För företagarna finns mycket att tillgå på hotellet. Förutom fina konferenslokaler har de också After Work varje fredag. 


– Här finns allt som man som företagare behöver, konferenslokaler och bra mat som lagas från grunden. Det är även många privatpersoner som kommer hit på fredagarna och vår ambition nu är att även få igång lördagarna i och med att vi renoverat restaurangen. 


På hotellet råder en hög kundservice, då man alltid är mån om sina gäster och vill att de som besöker dem ska trivas. 


– Vi fixar och tricksar och gör allt vi kan för att de som kommer hit ska trivas, avslutar Stefan. 


 

Läs mer...

2021-10-12

EM_arbetsrattsexperten_01

Arbetsrättsexperten är Sveriges största Arbetsrättsbyrå!

Artikel Har du blivit felaktigt uppsagd eller behöver företaget hjälp med organisations- och personalfrågor? På kort tid har Arbetsrättsexperten knutit till sig ett 30-tal specialiserade medarbetare, med fokus...
EM_hagatun revision_01

Kunnig och tillgänglig redovisningskonsult

Artikel Att anlita en redovisningskonsult har många fördelar. Inte nog med att du som företagare får mer tid över till din kärnverksamhet. Du kan också få värdefulla tips och råd som gör ditt företag lönsammare....
  • Herrljunga Hotell och Konferens
  • Tel | 0513-222 40
  • Adress | Järnvägsplatsen 4, 524 30 Herrljunga
EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom Skincity

Annica Forsgren Kjellman ligger bakom skönhetsimperiet Skincity – professionell hudvård online.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine