201003 AB1201003 AB3201003 AB2

Kundfokuserad snickarfirma med bredd

Allsidig Byggtjänst Vetlanda AB har kunskap inom ett brett område och de-ras kunder är såväl privatpersoner som stora husleverantörer. Här sätter de alltid kunden i fokus och lägger aldrig ner hammaren innan de uppnått ett perfekt resultat. – Noggrannhet är vår största grej och jag har otroligt bra personal som be-sitter kunskap inom olika områden, säger Dick Eriksson.

Allsidig Byggtjänst gör verkligen rätt för sitt namn då de både har en lång och bred erfarenhet. Deras kundsegment består till stor del av privatpersoner men de utför också flera uppdrag åt företag som fastighetsägare och husleverantörer.


Dick Eriksson, som är grundare och ägare till företaget har verkligen en lång och gedigen erfarenhet av branschen. Han började redan som 14-åring att vara med ute på byggen och gick sin tvååriga snickarutbildning 1988. Under nio år jobbade han åt en mindre firma, vilket innebar att han fick vara med på alltifrån att bygga badrum och bila i betong till att bygga lösvirkeshus.


Dick och en kompis startade företaget efter att ha fått frågan om de inte skulle starta eget och fakturera mot kund istället för att jobba som anställda. De startade företaget 2006 och sedan tio år tillbaka är Dick ensam ägare.


Företaget har fem anställda snickare och en elektriker. De bygger monteringsfärdiga hus åt större husleverantörer, maskinhallar åt bönder och gör alltifrån hus till altaner åt privatpersoner. De gör även husgrunder och invändiga snickerier. Dessutom har de en egen ställning att tillgå.


Dick är även delägare i ett annat företag, där de har två anställda och som Allsidig Byggtjänst samarbetar med.


      – Vi gör alltifrån grunden till nyckelfärdiga hus och sommarstugor. Vi bygger hus åt ganska många husföretag men tillverkar också en del själv. Min delägare har även ett eget företag där han säljer in husen som vi sedan gör på den fabrik vi äger tillsammans. När det är klart tar vi på Allsidig Byggtjänst över, där vi gör grunden och monterar ihop huset.


Att jobba som snickare innebär också många olika projekt, med både in- och utvändiga jobb, stora som små. Våren är en årstid som Dick och hans anställda ägnar mycket tid utomhus.


      – Då gör vi ofta altaner och inglasningar. Folk vill gärna ha lite extra utrymme på uteplatserna för att få plats med ett utekök. Nu är det en stor grill eller Murrikka som gäller.


Dick pratar verkligen gott om sina anställda och tycker att hela företaget bygger på bra arbetskraft.


      – Det är de bästa anställda man kan ha. De går verkligen in för det de gör och tänker på såväl kunder som att använda bra material och hålla nere kostnaderna. Framförallt är de självgående. Vi har väldigt sällan en missnöjd kund. Allt vårt fokus ligger på att lämna ett jobb när det är snyggt och prydligt gjort. Det är så mycket värt att få en nöjd kund.

Läs mer...

2020-02-21 14:45

Hemsida
logmaster_se_002

Teknikkonsultföretag med erfarenhet och bredd

Artikel Konsultföretaget Karema i Eksjö erbjuder teknisk konsultation inom konstruktion för mekanisk verksamhet. Med noggrannhet och en nära kundkontakt har de blivit omtyckta på marknaden. Karemas målgrupp är...
201068_01_v2

Hyr en kock till ditt eget kök

Artikel Med en inhyrd kock i köket slipper man sköta inköp och tillagning och kan istället njuta av festen och ha mer tid att umgås. Före detta deltagaren i Sveriges Mästerkock, Lina Ländin, driver Linas kök...
  • Allsidig Byggtjänst AB
  • 073-420 26 45
  • Storgatan 12
    574 32 Vetlanda
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine