203036_01203036_02203036_03

Kvalitativa skönhetsbehandlingar för kvinnor och män

På Angela Nails & Beauty kan kunderna ta del av flera, olika sorters behandlingar. Här möts kunderna av en trevlig atmosfär, stort kunnande och serviceanda. – Vi är väldigt noggranna och duktiga på salongen och det är många som blir stamkunder när de provat våra behandlingar, säger Angela.

 På Angela Nails & Beauty jobbar man med behandlingar inom naglar, fötter, fransar och bryn. Hit kommer både kvinnor och män i alla åldrar, främst från Växjö med omnejd. Salongens lokal ligger i ett bra läge, med stora fönster, så att kunderna kan titta på människor som rör sig utanför under tiden som de får en behandling.


Angela som äger och driver salongen har alltid varit intresserad av skönhet. Att det blev just nagelbranschen låg nära till hands, då det i hennes hemland Vietnam är en utbredd konstform. 


      – Jag tycker om att jobba med händerna och det är en konstform där det går att skapa väldigt många vackra kreationer, säger Angela.


Angela började som anställd på ett företag, där hon samlade på sig många stamkunder och hon började snart fundera på att starta upp ett eget företag. Hon gjorde verklighet av sin dröm och började i liten skala. Idag har hon utvecklat verksamheten till tre salonger, två i Växjö och en i Stockholm och har totalt tio anställda. På salongerna arbetar de med flera välkända märken och produkter av bra kvalitet. 


Angela berättar att kunderna idag gärna vill ha mycket färger och motiv på sina naglar och att hon i stort sett kan göra allt.


      – Kunderna har ofta en idé om vad de vill ha för design på sina naglar och kommer ofta in med en bild och jag ser då till att leverera vad de önskar.


Behandlingar på Angela Nails & Beauty tar 30 till 60 minuter och det är lämpligt att komma och förnya behandlingarna var tredje vecka. Utöver nagelbehandlingarna är fotpedikyren en populär behandling på salongen. 


      – Under behandlingen får kunden sina fötter grundligt skrubbade och masserade. Många njuter av behandlingen och känner sig som en ny människa efteråt.


Angela berättar att de flesta av hennes anställda kommer från Vietnam, då det är svårt att hitta bra arbetskraft i Sverige som är tillgängliga.


      – De som är bäst startar oftast egna företag, så därför har jag valt att ta in kunnig personal från Vietnam. De som jobbar åt mig måste vara väldigt duktiga, då det kostar mycket att driva ett företag här i Sverige.


Angela som har gått många utbildningar och besitter en väldigt stor kunskap, håller även i utbildningar för de som är intresserad och vill lära sig yrket.


      – Om man är duktig i grunden så kan det ta några månader att lära sig yrket men det kan också ta upp till ett år, då det krävs väldigt mycket övning, menar Angela.

 

Angela håller sig hela tiden uppdaterad inom mode och trender och utbildar sig ständigt inom nya tekniker, då hon alltid vill kunna erbjuda sina kunder det senaste inom branschen.


      – Jag går nya utbildningar och besöker mässor hela tiden. Det kostar mycket men det är något man måste investera i om man vill vara bäst. För att bli en bra nageldesigner så underlättar det att vara konstnärlig och kreativ och man måste verkligen älska det man gör för att bli riktigt bra.


Angela har även blivit prisad för sina kunskaper och sin estetiska ådra, då hon vunnit flera tävlingar inom både nageldesign och fransförlängning i Sverige, Tyskland och Vietnam. 


I framtiden siktar Angela på att utöka verksamheten ännu mer.


      – Jag skulle kunna tänka mig att öppna en franchiseverksamhet, där jag lär upp en duktig person som sedan sköter salongen.


Angela har fått många fina omdömen av sina kunder, inte minst för deras bemötande och kompetens.


      – Jag får ofta höra att personalen är väldigt trevlig och duktig och kunderna blir mycket glada över resultatet, avslutar Angela.

Läs mer...

2020-05-20 12:45

204025_1

Förstärkt familjehemsvård

Artikel När man som familjehem tar emot en ny individ är det viktigt att få rätt stöttning och hjälp. Startsteget AB jobbar med att matcha rätt hem till de barn och ungdomar som behöver en ny familj samtidigt...
205067_01

Rätt redovisningskonsult och revisor hittar du med hjälp av Revimatch

Artikel Vad är skillnaden mellan revisor och redovisningskonsult? Måste alla företag ha en revisor? Vad kan redovisningskonsulten göra utöver löpande bokföring och stansning av kvitton? När det kommer till redovisning...
  • ANGELA NAILS & BEAUTY
  • Växjö 0708-75 67 89 | Tyresö 0709-29 68 75
  • Klostergatan 8, 352 30 Växjö | Marknadsgränd 8, 135 40 Tyresö
  naim 4

  Superdesignern Naim Josefi

  Skapar magi.

  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  Cecilia5

  Cecilias Hed Malmström

  Sveriges första kvinna på sydpolen.

  Arkiv

  © 2020, Enterprise Magazine