195107 VT1195107 VT2

Kvalitetsstädning med ekologiska produkter

Städhjälp i hemmet kan många gånger underlätta i vardagen när tiden inte riktigt räcker till. Att kliva in i sitt hem och känna doften av nystädat kan många gånger vara mer än välkommet. Violas Team i Åkersberga har utfört städning under många år och skräddarsyr lösningar för sina kunder. Här använder de sig av ekologiska produkter, som både är snälla mot miljön och deras kunder.

Bakom Violas Team AB står ägaren Wioletta Plotka som efter att ha varit anställd som lokalvårdare i flera år valde att starta eget.


Hon startade först en enskild firma under 2009, där hon delade ut tusentals reklamblad för att visa att hon fanns. Ryktet spred sig, vilket resulterade i att hon fick allt fler kunder. Tre år senare ombildade hon firman till aktiebolag och började att anställa personal och har idag runt 600 kunder. 


Företagets kunder består till stor del av barnfamiljer men också andra människor som är i behov av städning, som till exempel vid flyttstädning.

 

När nya kunder vänder sig till företaget åker Wioletta ut till hemmet för att gå igenom vad de behöver hjälp med. Deras tjänster består av allt ifrån att dammsuga och torka golv till att tvätta och stryka kläder. 


      – Vi har inga färdiga paket utan skräddarsyr allt efter kunden. Vi gör allt man kan tänka sig inom städning. Det är kul att åka till nya ställen och undersöka vad vi kan göra just i det hemmet. Vi försöker alltid att hitta en bra lösning för varje hem.

 

De åker ut till kunder i båda Uppsala och Stockholms län. Hur ofta de åker ut till en kund, om det rör sig om enstaka städuppdrag eller återkommande är helt upp till kunden. Städningen kan kunderna också få RUT-avdrag på upp till ett visst belopp. 


På Violas Team har de lagt stor vikt vid att produkterna som de använder vid städningen ska vara milda, både mot miljön och kunden. 


      – Jag har städat under lång tid i Sverige och blev efter ett tag känslig mot de medel som användes och mina anställda blev ofta sjukskrivna för att de fick problem med händerna. Vi började då att utröna och undersöka vilka produkter som var bra och hittade några ekologiska produkter, som vi jobbar med idag. 


Violas Team lägger stor vikt vid att utföra städningar med kvalitet, där kunderna får valuta för pengarna. 


      – Alla kan utföra en städning men alla kan inte göra det bra. Jag brinner för det här och vi ser alltid till att leverera proffsig städning. 


Wioletta berättar att hon är väldigt nöjd över sina anställda men att det inte alltid är enkelt att hitta bra personal.


      – Jag handplockar de som ska anställas och tjejerna som jobbar här rekommenderar ofta någon de känner, vilket har gjort att vi hittat mycket bra personal. Jag är jättetacksam över mina tjejer, de gör ett otroligt bra jobb. 

Läs mer...

2019-12-03 15:00

Hemsida
201061 ESJ3

Viktigt att satsa men inte tappa själen på vägen

Artikel I oktober flyttade Evidensia Smådjurskliniken Jönköping till nya lokaler då de tidigare ska rivas. Med kompetent personal, modern utrustning och välkomnande lokaler har Evidensia Smådjursklinik i Jönköping...
201036 MBF6

Handgjord skäggvård med naturliga ingredienser

Artikel Mr Bear Family framställer naturliga och handgjorda produkter för skägg-, hud och hårvård. Här tillverkar de allt med ett hållbart tänk, för både människan och miljön.
  • Violas Team AB
  • 070 442 10 85
  • Enhagsvägen 7
    187 40 Täby
Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

Peter_webb3

Peter Svenson

Fotograferar världens kändisar

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine