brobergs_009brobergs_003brobergs_011

Mäklarfirma med framgång

På Broberg Mäkleri AB står den personliga kontakten med kunderna högt i fokus. Med lång erfarenhet, personligt engagemang och en strävan att alltid vilja hjälpa kunden till det bästa, växer de ständigt på marknaden.

Idag säljs allt fler bostäder än tidigare, eftersom människor i allmänhet flyttar i en allt större utsträckning.


      – Det handlar om att man generellt byter bostäder allt oftare nuförtiden, säger Lena Broberg som är ägare till Broberg Mäkleri AB.


Mäklarfirman har ett upptagningsområde i Lidköping, Skara och delvis Vara och Götenes kommuner. I Skara är de marknadsledande, då de har över 40 procent av marknaden. Många jobb kommer in tack vare nöjda kunder som rekommenderar företaget till andra.


       – Det är väldigt roligt att kunderna rekommenderar oss och det är ett kvitto på att vi gör något rätt, säger Lena.


Broberg Mäkleri har funnits i Skara sedan 2010 och för tre år sedan öppnades även ett kontor i Lidköping. I företaget idag finns tre mäklare och en mäklarassistent. Lena som tidigare var fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån har nu förmedlat bostäder i tjugo år och håller mestadels till i Skara idag. Efter att ha tillbringat så många år i branschen och alltid haft en ådra av entreprenörskap i kroppen, gjorde hon slag i saken och startade eget. Lise-lotte, som är en av fastighetsmäklarna i Lidköping, har tidigare arbetet med försäljning av allt från livsmedel till skor och även som elevrekryterare inom gymnasier, kom in i företaget för fem år sedan.


      – Det var jättebra att Liselott hade så stor erfarenhet från varierande yrken. Det har man nytta av i mäklarbranschen, säger Lena.


Hon var ensam i företaget de första åren innan hon insåg att hon behövde medarbetare, för att hinna med alla jobb som strömmade in. Lisa är fastighetsmäklare i Skara och började i företaget 2011. Jessica är mäklarassistent, som håller ihop trådarna på de båda kontoren. En viktig punkt i företaget är den täta kontakten med kunderna.


      – Vi vill verkligen hålla en bra kontakt med kunderna och det gäller även de objekt som går lite trögare. Kunderna uppskattar när vi håller dem uppdaterade och verkligen visar att vi bryr oss. Jag tycker om att hjälpa människor och det är vad jag brinner för. Jag vill verkligen att kunderna ska få bästa möjliga hjälp och pris, säger Lena.


Lise-lotte fortsätter:


      – Det är verkligen så. Vi har en genuin drivkraft då vi gör allt för att hjälpa kunderna till bästa möjliga upplevelse vid en försäljning.

Broberg Mäkleri växer ständigt och inför framtiden ser man att man eventuellt även kan expandera till fler orter. Läs mer...

2020-03-26 11:45

Hemsida
IMG_0400

Från design till produkt

Artikel JCK Produkter i Sävsjö är en legotillverkare som framställer detaljprodukter till kunder inom bland annat skogs -, bygg- och tillverkningsindustrin på ett kvalitativt och kostnadseffektivt sätt. – Det...
workplace-1245776_1920

Använd Office365 fullt ut och bli ett effektivare företag!

Artikel Många företag jobbar hårt med att digitalisera sin affärsverksamhet. Nya affärssystem, smarta lösningar för logistik eller en app för att förenkla kommunikation. Office365 är ett populärt sätt att få tillgång...
  • BROBERG MÄKLERI AB
  • 0511-125 25
  • Esplanaden 14, 531 31 Lidköping
Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

Peter_webb3

Peter Svenson

Fotograferar världens kändisar

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine