enterprisemagazine.se - 101procentmaleri.se - 16-04-2021

Måla om hemma och öka trivseln

Husägare stöter med jämna mellanrum på ett och samma problem. De behöver anlita hantverkare som kan hjälpa till med diverse olika reparationsarbeten. Det handlar allt från fönstermålning till tapetsering. Att det finns gott om olika företag är det ingen tvekan om. Frågan är däremot hur du hittar en firma eller enskild företagare som gör ett bra arbete.


Först och främst är det viktigt att söka på rätt sätt efter vad du behöver. Till exempel bor du i Göteborg kan du skriva Målare i Göteborg för att komma åt alla företag eller hantverkare som erbjuder den tjänsten. Vad annat ska du tänka på? Läs gärna vidare. 


Att tänka på när du anlitar en hantverkare

Ok, låt oss säga att du nu hittat ett antal olika firmor på nätet som offererar tjänster du kan ha nytta av.  Självklart finns det lite annat att tänka på innan du anlitar någon av dem. Här kommer några nyttiga tips:

  • Välj ett företag eller hantverkare med bevisar erfarenhet.
  • Be att få se en referenslista.
  • Ifall du har tid och lust kan du själv ringa någon av de nöjda kunderna för att få en egen uppfattning. Denna regel gäller större uppdrag. 

Hur stor roll spelar priset?

Att reparera eller förnya bostaden är inte billigt, det vet vi alla om. Att olika hantverkare tar olika betalt är inte heller någon nyhet. Priset spelar givetvis en väldigt stor roll för alla. Många brottas med en stramare budget och relativt stora behov, därför är kostnaden en självklar faktor att ta hänsyn till. 


Observera att det kan löna sig att betala lite mer ifall hantverkaren i fråga gör ett bra jobb som kommer att hålla längre jämfört med att spara några tusenlappar och få göra om projektet, ifall det inte är rätt utfört. Tänk gärna på den regeln när du bestämmer dig vem du anlitar och hur mycket du är villig att betala. 


Sponsrat innehåll

Läs mer...

2021-04-05

EM_askersunds fa¨rghandel_04

Färghandel med det lilla extra

Artikel Askersunds Färghandel rymmer många intressanta inslag. Här blandas kvalitetsprodukter som linoljefärg och tapeter i fina färger och mönster tillsammans med värmande kaminer och vackra tvålar från Marseille.
EM_Ljungby tva¨tteri_03

Tvätteri med bredd och service

Artikel Med hög kundservice och stor noggrannhet utför Ljungby Tvätteri Cleansam många olika slags tjänster åt privatpersoner och företag.
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Arkiv