194095 HG4194095 HG3194095 HG2194095 HG5194095 HG6

Med rätt konsultation får du rätt resultat

Intresset för estetiska behandlingar har ökat kraftigt under de senaste åren och utvecklingen verkar inte stanna av. I samma takt introduceras nya effektiva behandlingar som samtidigt är mer komplexa vilket ställer höga krav på utföraren. Fler mottagningar med olika nivåer av kompetens erbjuder sina tjänster. Vill du vara säker på att få det resultat du förväntar dig, är det direkt avgörande att du vänder dig till rätt klinik, som har tillräckligt stor erfarenhet och kompetens.

Hudläkargruppen i Stockholm är en av Sveriges ledande privata hudläkarmottagningar. Kliniken startades för tio år sedan av Margareta Frohm Nilsson. Hon är hudläkare och överläkare på hudkliniken på Karolinska Sjukhuset, med fokus på maligna melanom. På Hudläkargruppen arbetar erfarna hudläkare, sjuksköterskor och hudterapeuter med lång erfarenhet, de flesta från universitetssjukhus. 


       – Vi har valt att lägga stora resurser på kompetens. Vi arbetar med maskiner och behandlingar som ger resultat och som kräver både kunskap, erfarenhet och legitimation. Tillsammans jobbar vi i team, med en hudläkare som alltid finns med i bakgrunden, berättar Margareta. 


Hudläkargruppen är en komplett klinik inom medicinsk och estetisk dermatologi. Här kan du screena och diagnoserna ditt födelsemärke, operera malignt melanom, få adekvat behandling av akne, akneärr och även få behandling för rocasea, eksem och psoriasis. 


Kliniken gör alltifrån enklare ansiktsbehandlingar, behandlingar för ytliga ådernät och pigment, solskadad hud, kemisk peeling till mer avancerade ögonlockslyft och laserbehandlingar. Medarbetarna är utbildade för micro-needling, Ultra V trådlyft, mesoterapi och PRP. 

Populära behandlingar är att frysa bort fett med den unika behandlingen Coolsculpting och att genom mikrovågsteknik, säkert och effektivt ta bort svettkörtlar i armhålan med svettbehandlingen MiraDry, vilket ger ett bestående resultat- utan kirurgi.  


       - Det är vanligt att män och kvinnor tycker att de ser trötta ut eller har åldrats. Man känner inte igen sig själv och frågar oss om hjälp. Vi börjar med en bedömning, för att sedan skapa ett skräddarsytt paket som kan vara en kombination av flera av våra behandlingar. Många vill inte genomföra större operationer. Som klinik med kompetens inom både hud och kirurgi, kommer man långt med en individuellt formad behandlingsplan och metoder som ger ett naturligt resultat, säger Margareta. 


Innan behandlingar sätts in är det viktigt att prata om förväntningar, förklarar hon vidare. 


         - Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att se vilken behandling som kan passa för att motsvara det kunden vill uppnå. Rätt kompetens och person sätts in för rätt behandling, oavsett om det rör sig om koldioxidlaserbehandling för akneärr, rynkig hud och pigmentfläcka eller fillers och trådlyft. Det är vanligt att tänka mer proaktivt idag och göra behandlingar som saktar ner hudens åldrande .Det är aldrig är försent att rädda sin hud! Små saker kan ge stora resultat och man behöver inte göra allt på en och samma gång. Det man ser i spegeln påverkar i hög grad hur man känner sig, huden är själens spegel. Några stora fördelar med oss är att vi är centralt belägna, ingen remiss krävs samtidigt som det är enkelt och går snabbt att boka en tid! 

Läs mer...

2019-09-02 12:00

Boka direkt
201023 ME1

Helhetskoncept inom skönhetsbehandling

Artikel Masami Estetik drivs av Ida och Erika, två drivna tandläkare som vidareutbildade sig och öppnade två injektionskliniker. De har skapat ett helhetskoncept med behandlingar inom hudvård, estetik och medicin...
195113 NSBS1

Nordiska mästare i naglar

Artikel Susanna Wahlström har lång erfarenhet av både fransar och naglar och blev i våras Nordisk Mästare. På Nail Shape by Sweden i Göteborg erbjuder hon sina kunder kvalitativa behandlingar men även utbildningar...
  • Hudläkargruppen i Stockholm
  • 08-679 79 00
  • Riddargatan 12A
    114 35 Stockholm
Cecilia5

Cecilias Hed Malmström

Sveriges första kvinna på sydpolen.

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

Arkiv

© 2019, Enterprise Magazine