EM_Szilvia-Stad_1My Post (61)

Miljövänlig hemstäd i Växjö

Med en stor omtanke om miljön utför Szilvia Städ AB städtjänster i Växjö med omnejd. Här kan kunderna välja befintliga städpaket eller skräddarsy sitt eget utifrån vilket behov de har.

Szilvia Matene har många års erfarenhet av städbranschen. Hon kom till Sverige från Ungern 2009 och började redan året därpå att jobba som anställd. Ganska snart kände hon att hon ville göra något annat och redan samma år startade hon en enskild firma inom städbranchen men omvandlade det 2016 till aktiebolag. 


Idag har hon tio anställda i företaget, där de mestadels utför städuppdrag åt privata kunder men också åt företag. De erbjuder paket med hemstädning, storstädning, flyttstädning och kontorsstädning. De utför även fönsterputs och trappstädning. Ozonsanering och städpaketet kan skräddarsys efter varje kund.


Att anlita ett företag för städning av sitt hem menar Szilvia har många fördelar, inte minst att kunden får mer tid över till annat.  


– Många som jobbar heltid har mycket att göra ändå med att barn, matlagning och så vidare. När de anlitar någon för städningen kan de istället göra något annat när de är lediga eller bara ta det lugnt en stund.Förutom att Szilvias Städ är ute hos många barnfamiljer, städar de också hos många äldre. 


– Många äldre har svårt att städa för att de har ont i kroppen men de vill ha det fint i hemmet. 


De som anlitar Szilvias Städ kan också nyttja RUT-avdraget som idag består av 50% av arbetskostnaden. En ganska ny tjänst hos företaget är att de kan erbjuda sanering med Ozon. Förutom att ta bort dåliga lukter som till exempel röklukt så dödar det också alla bakterier och virus. 


– Det har varit ganska populärt nu under pandemin i andra länder i EU. 


Miljövänliga produkter 

Inom företaget finns ett stort miljötänk, då de använder sig av produkter som är snälla mot miljön. 


– Inom hemstäd är det möjligt att dra ner på kemikalierna och använda miljövänliga produkter. Vi har hittat kvalitativa, veganska produkter som fungerar bra och det är något som vi vill utveckla ännu mer.Under åren har Szilvia Städ skapat sig en bred kundkrets med många nöjda kunder, vilket Szilvia tror beror dels på att de är noggranna men också deras personliga relation som de har med kunderna. 


– Vi är alltid noggranna och jag pratar alltid med mina anställda om hur vi jobbar och vad som är viktigt. Dessutom har vi ett bra rykte, då befintliga kunder ofta rekommenderar oss till andra. 


Det är en fördel att vi är ett mindre företag med få anställda, eftersom kunderna lär känna personalen och vet vem som kommer och städar. Vi har dessutom en mycket bra och nära relation med våra kunder, avslutar Szilvia. 

Läs mer...

2021-02-26

Kontakta oss
EM_jh-fastigheter_01

Fastighetsägare i Norrbotten med många tjänster

Artikel Med ett stort kundfokus och många mjuka värden erbjuder JH Fastigheter i Harads ett brett utbud inom fastighetsuthyrning, städ- och tvättjänster. Här råder en hög kundservice, där ingenting är omöjligt....
EM-birka-bilelektronik_01

Godkänd Boschverkstad – bra på bilelektronik

Artikel Elektronik som krånglar på bilar är ingen lätt sak att åtgärda och ofta kan det bli väldigt dyrt om man går till en märkesverkstad. Hos Birka Bilelektronik Service i Stockholm kan man lämna in sin bil...
  • SZILVIA STÄD AB
  • Tel: 0767-14 40 59
  • Adress: Lämmelvägen 4, 352 45 Växjö
Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Peter_webb3

Peter Svenson

Fotograferar världens kändisar

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine