EM_Vi-du-bygg_1

Nybyggnationer och renoveringar i Växjö

Under vår och sommar vill många förverkliga sina hus- och trädgårdsdrömmar i form av pooler, uterum och altaner. Det gäller dock att vara ute i god tid om man ska ha chansen att anlita en hantverkare. Vi & Du Bygg AB i Växjö förser sina kunder med det allra mesta inom bygg och renovering och får många förfrågningar om just detta.

Vi & Du Bygg AB förser både privatpersoner och företag med ett brett spann av byggtjänster. De erbjuder alltifrån mindre och större renoveringar, tak- och fönsterbyten till nybyggnationer i form av hus och uterum. Inför vår och sommar kommer också många förfrågningar in på altaner. 


– Det är många som väljer att bygga altaner och redan nu har vi en del som vi redan börjat med. Vi jobbar även med poolbyggen, då vi bland annat bygger trädäck runt poolerna, säger Magnus Gustafsson som är grundare och ägare.
Att driva eget var något som Magnus funderat på länge innan han slutligen gjorde slag i saken. 


– Det blev lite av en slump att jag startade. En kompis hörde av sig och behövde hjälp och i samband med det startade jag upp firman. Därefter blev det ringar på vattnet, förklarar Magnus.  


För fyra år sedan omvandlade Magnus den enskilda firman till aktiebolag och har idag en anställd, som också är kunnig inom plåtslageri.


– Vi kan utföra lite mindre plåtslagarjobb som skorstenar, rör, rännor, fönsterbläck och sådant. Vi måttar samt beställer delar och falsar sedan ihop det på plats. 
Renovering och nybyggnation av kök och badrum 

 När en ny kund hör av sig till företaget och vill nyttja deras tjänster är Magnus alltid noga med att föra en dialog med kunden. 


– Vi sätter alltid kunden i fokus och lyssnar på deras önskemål.


Förutom att företaget utför jobb som underentreprenör, erbjuder de även totalentreprenad. De utför också många jobb inom kök och badrum, där de kan ordna en helhetslösning för kunden. 

 

– Vi kan också ta uppdrag inom våtrum, då vi samarbetar med andra hantverkare som kan utföra jobbet med ytskiktet. 


Magnus brinner verkligen för jobbet som hantverkare och det allra roligaste tycker han är att få bygga nytt. 


– Nya tillbyggnader och hus är alltid kul. Det är utmanande att få skapa något.

Takbyte i Växjö 

När man som kund ska anlita en hantverkare tipsar Magnus om att dels läsa igenom offerten ordentligt för att se vad som ingår i priset men också ta reda på vad det kostar vid eventuella problem. 


– Kolla vad hantverkaren har för timtaxa, om det skulle uppstå problem. Det är också bra att höra sig för med vänner och bekanta så man får referenser. 


Magnus förklarar att det också är viktigt att vara ute i god tid för att man ska få en bra hantverkare. 


– Många kommer på det försent, då alla duktiga är fullbokade, vilket kan resultera i att man får ta en som inte är lika seriös. Hur långt innan man ska boka någon beror på jobbet men ett halvår innan brukar vara bra.


Man ska inte heller vänta för länge med att åtgärda problem, som ett trasigt tak till exempel, då Magnus menar att kostnaden kan bli ännu högre i slutänden. 


Inom några år hoppas Magnus att företaget vuxit ytterligare och att han kan ha några till anställda. 


Under åren har de haft många nöjda och även många återkommande kunder. 


– Man märker att de är nöjda när de återkommer, det blir som ett kvitto och även att de rekommenderar oss vidare till sina vänner, avslutar Magnus.


Läs mer...

2021-02-18 11:30

Bjo¨rn-fo¨rartja¨nst_2

En personlig entreprenör i Växjö

Artikel Att anlita en entreprenör med känsla för vad kunden vill ha och som alltid värnar om kvalitet, är värt mycket för att få det slutresultat som man önskar. Med lång erfarenhet av både tjänster och maskiner...
www.enterprisemagazine.se - www.azdesign.se - 24-02-2021

Så ökar du trivseln på kontoret

Artikel
  • VI & DU BYGG AB
  • Tel: 0730-40 19 58
  • Adress: Katrinelundsvägen 10, 352 73 Växjö
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine