194051 PL_NY5194051 PL_NY4194051 PL_NY1194051 PL_NY2194051 PL_NY3194051 PL2

Omtänksam lyx hos Pompadour Lounge

Kliv in genom dörrarna i sekelskifteshuset i Västerås och möts av en miljö där allting andas lyx: såväl interiör och behandlingsutbud som produkter och omhändertagande.

De flesta av oss associerar lounge till något lyxigt, avkopplande och rofyllt. Ett rum där man blir överraskad av det lilla extra i väntan på något alldeles speciellt. Samma känsla infinner sig på salongen Pompadour Lounge i Västerås. 


Med en inramning av vackra kakelugnar och en rofylld utsikt över Västerås fina domkyrka och botaniska trädgård slår vi oss ned och avnjuter en god kopp lokalrostat kaffe. Hit kommer kunden för ett lugnt och avstressande besök hos en vänlig och omtänksam personal. På 160 kvm elegant och välinredd yta arbetar idag fyra frisörer, en frisörlärling och en nagelterapeut. 


Pompadour Lounge ägs och drivs av Anna Welén. Med en amerikansk frisörutbildning hos Paul Mitchell, mängder med erfarenhet från salonger, frisörmässor, fashionfotograferingar och modevisningar kom hon hem till Sverige med sin man för att bygga såväl verksamhet som familj. 


       – Salongen har ett perfekt läge för att uttrycka det jag önskar, säger Anna. Den ligger centralt men ändå inte mitt i smeten. Jag ville ge kunden en känsla av lyx och frågade mig - vad är lyx? För mig är lyx att bli omhändertagen av trevlig och kunnig personal i ett vackert och väl tilltaget utrymme, njuta av goda praliner och kaffe i en rofylld miljö och vara trygg med att se fantastisk ut när jag är klar!


Med värdeord som omtanke, lugn, lyx och service är det viktigt för medarbetarna att jobba lika mycket med social och ekonomisk hållbarhet som att ta ansvar för djur och natur. Salongen samarbetar med leverantörer och företag som ligger i linje med deras egen policy. 


       – Jag tror kunder är mer medvetna om sin konsumtion idag, men ibland blir det jobbigt att lusläsa allt för att välja rätt. Vi vill förenkla för kunden genom att ta ansvar för att produkterna vi använder och säljer står för något bra. Ekologiskt, veganskt, fair-trade eller lokalproducerat kan vara några av kraven på produkterna.


Anna och hennes medarbetare arbetar kontinuerligt med att fortbilda sig samt har visioner om framtiden. Till hösten öppnar en "bakficka" till salongen som ska heta Pompadour Nova.

       – Nova betyder "ny stjärna" på latin och i den här delen finner ni  en lärling och en frisörelev som med hjälp av en erfaren frisör utbildas till nya stjärnor, säger Anna och ler.


Att samverka och värna om entreprenörer och småföretagare ligger Anna varmt om hjärtat. Hon känner stolthet över de givande samarbeten salongen redan har med lokala företag och välkomnar gärna fler.

        – Dessa samarbeten gör att vi kan erbjuda våra kunder mer än de förväntar sig, samtidigt som vi lyfter fram duktiga entreprenörer i Västerås med omnejd.

Salongens kunder får inbjudningar till exklusiva provningar som verkligen retar smaklökarna, lärorika kurser i hårstyling och mycket annat. Som kund hos Pompadour Lounge erbjuds du det lilla extra i en miljö med guldkant.

Läs mer...

2019-08-08 10:15

Hemsida
201024 PL1

För alla festliga tillfällen

Artikel Babyshower, kickoff eller nyårsfest, oavsett vilket tillfälle det än är går det att hitta massor av härliga festdetaljer på Partyland i Liljeholmen. Här kan man också få hjälp med personliga artiklar inför...
201026 HK1

Kyla med mjuka värden

Artikel Med lång erfarenhet förser Hultmans Kyla sina kunder med kyla i såväl bilar, hem och lokaler. Här står gediget goda kundrelationer högt i fokus. – Det är otroligt viktigt för oss att kunderna uppskattar...
  • Pompadour Lounge
  • 021-448 45 50
  • Vasagatan 32
    722 15 Västerås
_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics. 

_Jimmy1

Jimmy Schönning

Njutbart hemma!

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

Arkiv

© 2019, Enterprise Magazine