195118 SL1195118 SL2195118 SL3195118 SL4

SHANGRI La, uppmärksammad underklädesbutik med bredd i Sagolika Sunne.

Shangri La var enligt sagan en dal där man aldrig åldrades utan förblev evigt vacker och ung. Vandrade man till denna underbara oas försvann alla rynkor. Butiken Shangri La i Sunne är den lilla oas, där ung som äldre kan finna något att känna sig evigt vacker i. Rynkor trollar vi inte bort, men med underkläder från Shangri La får man både bekvämlighet och elegans.

Ylva Stiernelöf startade Shangri La 1988 och namnet hade etsat sig fast i hennes minne sedan hon i 10-årsåldern sett en animerad spelfilm från sagans Shangri La. Butiken som har en känsla av lyx och lugn harmoni över sig har utökats i flera omgångar och är nu en butik på över 200kvm och egen webbshop. 


Leverantörer från Frankrike, Belgien, Italien och England med flera finner du här, med märken som Prima Donna, Empriente, Rosa Faia, Damella, Abecita. På herrsidan hittar Du bland andra Muchachomalo, Salming, McAlson och Zeybra.


Damunderkläderna är alltifrån romantiskt sensuella till mer vardagliga och neutrala i kupstorlekar från A-K. Här finns även bh:ar och badkläder med fickor och plats för inlägg. På den 70 kvadratmeter stora badavdelningen finns ett brett sortiment för både damer och herrar året runt.


       – Åren har genererat många stamkunder, såväl svenska som utländska, berättar Ylva och fortsätter. Butiken har uppmärksammats på flera sätt i media. Amelia Adamo besökte butiken och ville göra ett reportage i tidningen M, vilket resulterade i ett fem sidor långt reportage och som gav fantastiskt många nya kunder.


Shangri La blev också känt för att under 20 års tid ha sitt årliga Luciatåg. Lucior och stjärngossar visade upp sig i underkläder i skyltfönstret. Detta uppmärksammades med stora rubriker av kvällstidningarna.


Många kvinnor upplever svårigheter med att hitta passande bh -storlek. Inte så märkligt eftersom det finns mellan 50-70 olika på varje modell.


      – Hos oss står professionell service alltid i fokus och kunden ska aldrig behöva lämna butiken utan att vi hjälpt till att prova fram den rätta storleken. Om väntan för medföljande sällskap känns lång finns en skön massagestol att koppla av i.

Shangri La har också en webbshop, vilket gör att många kunder som tidigare besökt butiken och fått hjälp med att hitta sin storlek lätt kan hitta sin favorit eller nyhet.


       – Vi försöker så fort som möjligt lägga ut det föränderliga sortimentet på Facebook och Instagram, då det är viktigt för oss att synas även i de sociala medierna, berättar Ylva.


Framför allt vill Ylva och hennes eldsjälar möta och hjälpa alla kunder på plats i butiken. Där kommer de kunderna nära och kan ge det där lilla extra för att kunderna ska känna att de fått förstklassig service.


Vid Modegalan 2010 utsågs Shangri La till ”ÅRETS UNDERKLÄDESBUTIK I SVERIGE”. 


        – Ett prestigefyllt pris som vi känner oss väldigt hedrade av att ha fått, avslutar Ylva.

Läs mer...

2019-11-07 15:45

Hemsida
201061 ESJ3

Viktigt att satsa men inte tappa själen på vägen

Artikel I oktober flyttade Evidensia Smådjurskliniken Jönköping till nya lokaler då de tidigare ska rivas. Med kompetent personal, modern utrustning och välkomnande lokaler har Evidensia Smådjursklinik i Jönköping...
201064 ADS1

Advokat med inriktning på humanjuridik

Artikel Advokatbyrån Daniel Stjärneland AB i Solna har riktat in sig på humanjuridik och arbetar främst med brottsmål, familjerätt, socialmål och migrationsrätt. Här kan klienter också få hjälp med medling, vilket...
  • Shangri La
  • 0565-711322
  • Kvarngatan 24A
    Box 191
    686 30 Sunne
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

_Jimmy1

Jimmy Schönning

Njutbart hemma!

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine