Zave bilderZave 2Zave 4Zave 5

Skapa ett behagligt inomhusklimat – Året om

Med en värmepump i din bostad kan du få en bra inomhuskomfort, med kyla under sommaren och värme under vintern. Värmepumpshopen.se jobbar med kvalitativa luft/luft värmepumpar av välkända och stora varumärken. – Vi vill sälja kvalitet till kunderna, som håller för det nordiska klimatet och verkligen erbjuda våra kunder bra och hållbara lösningar, säger Roger.

Det finns många fördelar med en luft luft värmepump i hemmet. Inte nog med att den ger ett behagligt inomhusklimat, den kan också sänka uppvärmningskostnaden med flera tusen kronor per år. En luft/luft värmepump kostar runt femton tusen kronor med installation och för många är det en smidig och ekonomiskt möjlig lösning.


      – Det är en jättebra lösning om man till exempel har direktverkande el i sitt hus och kanske inte vill investera några hundratusen kronor i bergvärme eller liknande. En  luft luft värmepump eller luft vatten värmepump är en bra investering av många anledningar. Dels höjer den värdet på bostaden men den ger också bra luftcirkulation i huset, vilket ger bättre luft rent allmänt, något allergiker brukar intyga, säger Roger Bergstedt som är ägare och vd sedan två år tillbaka.


Företaget är stationerad i Stockholm men säljer och installerar Värmepumpar  över hela landet. 


      – De allra flesta kunderna kommer till oss via nätet och webshopen, där man väldigt enkelt kan välja ut sin värmepump, ange vilken installation man har och välja någon av våra smidiga betalningslösningar.


Tidigare såldes luft/luft värmepumpar mestadels för att hålla värmen under vinterhalvåret men under de senaste två åren har de sett en utökning av användningsområdet, då allt fler vill få in kylan på sommaren.


      – Försäljningssiffrorna har ökat inför somrarna då konsumenterna numera vill ha ett behagligt klimat i sitt hem året om.


Roger berättar att värmepumparna som finns på marknaden idag är väldigt smidiga att manövrera, då de flesta går att styra via en app i telefonen.


      – Det är en väldigt bra funktion, eftersom man kan styra sin värmepump även när man är bortrest. Det är otroligt smidigt och på så sätt kan man reglera värmen i hemmet när man är på väg hem, vilket också gör det ekonomiskt.


Roger berättar att de alltid får fin feedback och ligger i topp på omdömen och betyg som de får från kunderna.


När en kund bokar en värmepump från Värmepumpshopen.se så levereras pumpen till kunden och en installatör åker ut till platsen. Alla företagets installatörer är certifierade kylinstallatörer och de lämnar alltid fem års garanti på alla utförda jobb och värmepumpar som de installerar. Målet för Värmepumpshopen.se är att det ska vara enkelt och tryggt för deras kunder.


      – Kunderna ringer ofta till oss för att fråga om råd angående vilken modell och placering som kan vara den bästa och här får de alltid bra rådgivning, vilket gör att de kan känna sig trygga i sitt köp.  


Läs mer...

2020-03-25 11:00

Hemsida
headway-5QgIuuBxKwM-unsplash

Så påverkar Coronaviruset rekryteringsbranschen

Artikel
202051 01

Vilken känsla förmedlar ditt varumärke?

Artikel Vissa företagare verkar ha mer tur än andra. Företaget både utvecklas, når framgång och uppskattas av kunderna. Är det verkligen tur? Eller är det något som företagarna helt enkelt gör rätt? Zoë Devi,...
  • ZAVE - VÄRMEPUMPSHOPEN
  • 08-300 800
  • Högbergsgatan 33 2tr, 116 20 Stockholm
__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

Cecilia5

Cecilias Hed Malmström

Sveriges första kvinna på sydpolen.

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine