EM_lanys_01EM_lanys_02EM_lanys_03EM_lanys_04

Städtjänster i Karlskrona med hög kundservice

Med många mjuka värden utför Lanys Hem och Företagsstäd olika slags städuppdrag till sina kunder i Karlskrona med omnejd. Här utför de alla jobb med kvalitet och gör också allt för att både personal och kunder ska trivas.

På kort tid har städföretaget Lanys Hem och Företagsstäd blivit en omtyckt aktör på marknaden. Företaget drivs av paret Stefan och Lany. Medan Stefan verkar som administrativ chef är Lany, som har en lång erfarenhet av städbranschen, till stor del ute hos kunderna och utför uppdragen. 


Lany var tidigare anställd på ett annat städföretag, där hon fick ta alltmer ansvar över att sköta verksamheten, utan att egentligen få någon högre lön. Lany och Stefan kände då att det vore bättre att starta eget och göra det jobbet till sig själv och startade ganska kort därefter, i slutet av 2019, ett kommanditbolag. 


Städföretaget som Lany var anställd på skulle avvecklas i samband med att hon slutade, vilket också resulterade att alla företagets kunder följde med Lany. 


– Företaget växte snabbt och mycket fortare än vad vi trodde. Vi gjorde en hemsida och gjorde inlägg på sociala medier och ryktet spred sig snabbt, säger Stefan. 


Lany och Stefan.

 

Sekretessavtal inför städuppdragen 

Deras kunder består både av företag och privatpersoner. Åt företagen städar de ofta både större och mindre kontor. Innan de utför ett uppdrag åt kund skriver de på ett sekretessavtal, som en trygghet för kunden. 


Hemma hos privatkunderna utför de alltifrån vecko- och storstädning till sanering. 


– Vi har en kille som är jätteduktig på det. Bland annat gör vi nikotinsanering i hus och lägenheter och oftast blir det som ett helt nytt hem efter det, säger Stefan. 


De anlitas både av äldre människor men också till stor del av barnfamiljer som har ont om tid eller helt enkelt vill lägga tiden på annat. Att gå in i någons privata hem när de inte är hemma kräver viss tillit och en god relation med kunden menar Lany och Stefan, något som de inom företaget lägger stor vikt vid. 


– Vi kör alltid med öppna kort och är alltid noga med att kommunicera med dem. Dessutom ser vi till att det är samma person som utför städningen hos dem, menar Stefan. 


Söker fler städare 

De utför också tjänster som flyttstädning och tvättar även hemma hos kunderna. Fönsterputsning är något de också utför, då företaget har två anställda som har lång erfarenhet och är otroligt duktiga på detta område.  


Inom företaget finns ett stort miljötänk och redan från start skaffade de sig elcyklar för att ta sig runt till kunderna. 


– Idag räcker inte elcyklarna till längre och jag försöker också hjälpa till så mycket jag hinner, säger Stefan som också har sitt ordinarie jobb hos polisen.


Inom företaget råder många mjuka värden, inte bara i relationen med kunderna, utan även de anställda. Här månar de om att de anställda ska ha det bra och trivas. 


– Är våra arbetstagare nöjda blir också kunderna nöjda, menar Stefan. 


Företaget växer ständigt, vilket gör att de också är öppna för att eventuellt anställa fler. 


– Om någon är intresserade av att jobba åt oss är de välkomna att ringa och presentera sig, säger Stefan.


När de utför sina städuppdrag ute hos kund lägger de stor vikt vid kvalitet, då kundnöjdhet är det allra viktigaste.


– Vi säger ofta till personalen att det gör inget om det tar en halvtimme extra, huvudsaken är att det blir bra, avslutar Lany. 

Läs mer...

2021-04-21

EM_Lexanders Gra¨v_04

Helhetslösningar för dina grävprojekt

Artikel Hos Lexanders Gräv AB kan kunderna få en trygg helhetslösning samtidigt som de också får ta del av tips och råd av en kunnig förare. Företaget som har lång erfarenhet anlitas för många olika grävprojekt,...
EM_Holmberg Bilverkstad_03

Ung mekaniker tar över bilverkstaden

Artikel Som ny ägare till Holmberg Bilverkstad står den unge entreprenören och bilintresserade Lukas Karlsson. Här hjälper han kunderna med alltifrån service till lagning på många olika bilmärken.
  • Lanys Hem & Företagsstäd
  • Tel:
   0793-34 87 00
   0455-35 47 03
  • Adress: Gullbernavägen 17 B, 371 47 Karlskrona
  _webb_BI1

  Caia cosmetics

  Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

  Holknekt_webb3

  Per Holknekt

  Från brädan till scenen

  Arkiv

  © 2021, Enterprise Magazine