EM_stallkompaniet_01EM_stallkompaniet_04EM_stallkompaniet_02EM_stallkompaniet_05EM_stallkompaniet_03

Stall med hög kvalitet och trygghet

Stallkompaniet har inte bara ett brett och flexibelt sortiment med kvalitativa och noga utvalda produkter. Här finns också Sveriges största utomhusutställning.

För den som är ute efter en stallbyggnad bestående av flexibla och kvalitativa produkter har kommit helt rätt när de besöker Stallkompaniet. Företaget köper in sina produkter från den franska tillverkaren Cheval Liberté, som är det största fabrikatet i Europa på stall och stallinredning.


– De har trevliga produkter och vi upptäckte deras märke och sortiment när vi själva skulle bygga ett stall och letade saker till både det och ladan. Denna tillverkare har det allra mesta när det kommer till att renovera en gård, säger delägaren Andreas Casselbrandt. 
”Stallkompaniet köper in sina produkter från den franska tillverkaren Cheval Liberté, som är det största fabrikatet i Europa på stall och stallinredning”
Idag har Stallkompaniet varit verksamma i åtta år och har Sveriges största utomhusutställning, som bland annat rymmer stall, uteboxar och ätstationer. Utställningen som har generösa öppettider är också öppet under helgerna och besöks av kunder från hela södra och även mellersta Sverige. 


– Vi har mycket besök här, vilket är väldigt kul och vi har också en webbshop som är väldigt välbesökt. 


Flexibla stall 

Stallen som består av väggsektioner är oerhört flexibla, vilket gör att kunderna kan utforma en modell som passar just för dem. 


– Vissa modeller har fönster, galler eller dörrar och de kan byggas ihop efter önskemål. Man kan variera storleken efter det utrymme man har, sätta in boxar eller rum i olika storlek och till exempel ha lösdrift och stall i samma byggnad. Stallen som säljs är kallstall, något som enligt Andreas blir allt vanligare. 


– Tidigare byggdes stall som snarare var anpassad för människor än för hästar. Hästarna mår bra av kallstall, eftersom dessa följer utomhustemperaturen.


Till stallen finns olika takalternativ, både isolerade och oisolerade, vilket innebär skillnader i temperatur under både vår och sommar men även skiljer sig åt rent estetiskt. Alla byggnader som säljs är godkända av Jordbruksverket och Länsstyrelsen, när det gäller mått och dimensioner. 


Från väderskydd till utebox 

Hos Stallkompaniet kan kunderna också köpa väderskydd som består av en enkel byggsats, som har en smidig montering. Väderskyddet är en liten byggnad utan dörr och med en sida öppen där hästen kan söka skydd för väder och vind. Uteboxarna som säljs är utformade på samma sätt som väderskydden men har boxfronter fram som gör att man kan stänga till. 


– Det är möjligt att bygga om vårt väderskydd Comfort till Utebox Komfort. Ett väderskydd med portar är väldigt användbart, då det också kan användas som förråd. 
Både stall, uteboxar och väderskydd består av sibirisk furu som är impregnerad med vegetabiliska oljor och har 25 års garanti. Inomhusinredningen är inte impregnerad, utan kan laseras eller oljas av kunderna själva och finns  i olika alternativ, som regnskogsträ, ek eller miljöcertifierad plast. 


Trots den höga kvaliteten som deras produkter håller, är de också prisvärda och levererar alltid det som utlovats på ett tryggt sätt.  När en ny kund vänder sig till företaget går de först igenom beställningen noggrant innan de påbörjar produktionen. 


– När vi är överens om ritningarna får kunden en orderbekräftelse och därefter börjar vi att producera. När kunden sedan fått sina varor får de en faktura så vi har inga förskottsbetalningar, avslutar Andreas. 

Läs mer...

2021-04-22

EM_O¨ysteins Go¨tteri_01

Med gedigen kundvård i fokus

Artikel Med en stor dos kundservice förser Öystein’s Götteri företagskunder med kaffemaskiner, vattenautomater och fruktkorgar. Här står service och kundvård högst upp på listan. – Jag har alltid varit en entreprenör...
EM_askersunds fa¨rghandel_04

Färghandel med det lilla extra

Artikel Askersunds Färghandel rymmer många intressanta inslag. Här blandas kvalitetsprodukter som linoljefärg och tapeter i fina färger och mönster tillsammans med värmande kaminer och vackra tvålar från Marseille.
  • Stallkompaniet
  • Tel: 0708–50 05 90
  • Adress: Bläsinge 4916, 264 94 Klippan
  __MG_9672

  Från förort till finrum

  Bröderna Güven driver stans bästa krogar

  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

  Arkiv

  © 2021, Enterprise Magazine